Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 ayda değişim
iki karşılastırma fotosu da benden. 1. başlangıc kilom olan:75 ikinci şimdiki kilom olan:66,2
Eki Görüntüle 303306 Eki Görüntüle 303307 Eki Görüntüle 303308
kızlar harikasınız, darısı başımıza biz de ekleyelim inşallah birkaç ay sonra değişim fotolarımızı
iki karşılastırma fotosu da benden. 1. başlangıc kilom olan:75 ikinci şimdiki kilom olan:66,2
teşekkur ediyorum darısı tum dukancıların başına:)hareket etmekn cok iyi. çok hızlı gidiyor sporla emin ol canım. 10 kilo nedir ki dukanla hiç zor değil. kaçamak olayına gelirsen ben de dun kaçamak yaptım. cok vicdan azabı duy ama sakın korkma kilo verdiriyor bu diyet. hayatım diyet yaparak geçti. en hızlı kiloyu bu diyetle verdim canım.eslaacım ne güzel incelmişsin maşallahhh 10 kiloda ne kadar fark etmişşş :) ay acaba bende 68 fln olabılcekmıyım suankı hedefım 68 vermem gereken 10 kilo daha var bide ben arada kaçamakta yaptım mesela dün dayanamadım biraz çekirdek yedim bide annem patates oturtma yapmışşş 1 parçada patates aldım akşamlarıda 20-25 dk hareket yapıyorum mekik çekiyorum özellikle ....inş böle vermeye devam ederimde şevkim kırılmaz hırslanırımmmm ...
ay inşallah telli turnam. hepimz fıstık olucaz bu azimle. herkes iraademize hayran kalıyor bu diyet cok iştah kapatıyor acıkcası:)O göbek nasılda küçülmüş.
Hayatım harika görünüyorsun. Nasılda çıtı pıtı bir bayan olmuşsun. Dahada olacak sakın bozma diyetini.
Gayet hoş durmuşsun ve eski görüntünün yanında yenisi baya fark atmış.
Tebrik ederim güzelim.
Fıstık olacaksınız başımıza yawwwwwwwww
Öncelikle verdiğin bilgiler için ve yorumun için çok teşekkür ederim.
Daha önceki yazımdada belirttiğim için amacım kilo vermekten ziyade protein ile beslenmeyi bir yaşam biçimi haline getirmek, çünkü vücudumda fazlasıyla protein eksikliği mevcut sabahları ağrıyla zor uyanıyordum ve vücudumda oluşan herhangi bir yara çok geç iyileşiyordu ama protein ağırlıklı beslenmeyi 1 gün uygulamama rağmen sabah çok dinç uyandım kendimi şuanda çok iyi ve güçlü hissediyorum:)
Ayrıca bir amacımda bünyemi terbiye etmek, daha önce ne bulursam yerdim abuk subuk şeyleri bile bu diyet umarım bu konudada yardımcı olacak bana.
teşekkur ediyorum darısı tum dukancıların başına:)hareket etmekn cok iyi. çok hızlı gidiyor sporla emin ol canım. 10 kilo nedir ki dukanla hiç zor değil. kaçamak olayına gelirsen ben de dun kaçamak yaptım. cok vicdan azabı duy ama sakın korkma kilo verdiriyor bu diyet. hayatım diyet yaparak geçti. en hızlı kiloyu bu diyetle verdim canım.
inşallah canım benimmm bende çok kez diyet yaptım aama irademe sahip olamayıp bozdum hepsinde sonuç yine alınan kilolar oldu ama bu sefer baya hırsandımm umarım böyle devam eder dün annecim bana kepekli makarna yapmış yağsız tuzsuz köfte pişirmiş yağsız tavada köfteleri yedim makarnayı yiyemem yoksa boşa gider dedim yazık kadın üzüldü sonrada sen yemezsen ben yerim dedi benim için o makarnayı bile yememek süper bişey
arkadaşlar birşey sormak istiyorum splenda 75 gr granül tatlandırıcıyı ne kadara alıyorsunuz ? nette 15 lıra fln bıde 75g yaklasık kac yemek kasıgı gelıyo ..hemen bıtmez mı bu yaaa az gıbı geldı gozume ??
İşte azmin zaferi diye buna denir. Ne kadar da farketmiş, incecik olmuşsun
Senin fazla kilo kalmamış gibi gözüküyo kıss Darısı tüm dukancıların başına inşallah.
wawwwwwwwwww, harikasın canım, çok güzel kilo veriyorsun zaten, yalnız bende kiloluyken nerdeyse hiç resim çektirmemüşüm onu gördüm, idden insan hayattan soğuyormuşta biz kendimizi kandırıyormuşuz mutluyuz diye3 ayda değişim
çok sağol canım, bu ara hiç yapasım yok ama resmen zorluyorum kendimi bırakmamak için, kilo vermiyor olsam çoktan salmıştım ama veriyorumdaaaa emeğime yazık diyip devam ediyorum sonra, hoş en son2005 yılında bu kilolardaydım bazen inanamıyorum kendimeKız bende seni bekliyorum dedim heralde işi vardı.
Yaw sen ne yaptın ne kadar güzel kilo verdin öyle. Yaaaaaaaaaaa
Bende takıldım kaldım gene regliden midir nedir.
Yok bacım sen bundan sonra günlük yediklerini bize yazacaksın. Harika gidiyorsun yaa.. Spor ne alemde
way way way.... süper olmuşsunn gerçekten, tebrik ederimiki karşılastırma fotosu da benden. 1. başlangıc kilom olan:75 ikinci şimdiki kilom olan:66,2