- 1 Nisan 2009
- 836
- 9
- 43
Yani duraklamada yeniden atak yapmak dendigini kitabi okuyan baska kisilere de sordum yeniden atak yapin diye bir sey okumamislar. Onun icin bunu yazan ve uygulayan kisiler kendiniz mi yazdiniz (salladiniz) kitapta mi okudunuz duraklama varsa yeniden atak felan diye. Eger salladiysaniz bunca insana ayip yazik. (dukan bir doktor bunu sallayanlarin doktor oldugunu hic sanmiyorum nedense ) Yok okuduysaniz bir soyleyin hangi kitabin hangi sayfasi biz de okuyalim yapalim faydalanalim sadece bunu ogrenmek istiyorum herkese de basarilar.
Sizin amacınız bana kalırsa bir takım bilgiler almak değil de bir takım dayanaklar sunarak ukalalık yapmak. Ben öyle anladım. Madem kitapta yazan ne ise onu baz alıp başka hiç bir fikre değer vermiyorsunuz afedersiniz de o zaman burada bu başlık altında aramızda bulunmayın. Gelmeyin efendim böyle gidin kitabı yalayın yutun ezber yapın oradan faydalanın.
Ne demek salladınız bu kadar insana ayıpmış yazıkmış. Ne diyorsun sen ya.. Yapılan işlem aynı, gidilen düzen aynı sadece isim olarak yumruk diye nitelendirildiği içinmi böyle çirkin bir mesaj yazıyorsunuz. Sen önce denilenleri iyi anlada ondan sonra burada afra tafra yap. Dukan diyeti yapanların hepsi duraklama döneminde yapılan vücut şaşırtma olayına atak değil yumruk der.
Streside teraneyide bizzat şahsınız yapıyor..
Böyle gelecekseniz aramıza gelmeyin istemiyoruz..
Allah Allah ya..