- 5 Nisan 2011
- 3.251
- 4.572
- 133
vücudumuz bu şekilde bi beslenmeye alışık olmadığı için adapte olana kadar bazı değişiklikler oluyo,arkadaşların dediği gibi belkide toksinleri atıyoruzdur umarım öyledirbugün benim atak evresi 3. günüm benim de suratım bi garip oldu, sivilce gibi böle pütür pütür. sanırım çok fazla proteinden oluyor bunlar.
işallah geçer bunlar ikinci evrede
tickerfactoryden aldıgın lınkı profıl sayfandakı çizelge kısmına yapıstır olur
Yapıştırıyorum, kaydet diyorum ama olmuyor
bide burdan bak bakalım cnm belki yanlış yeri kopyalamış olabilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
shahdaroba boyumuz nerdeyse ayni benim 1 cm daha fazla oda fark etmez zaten
kiloya gelince ben bu diyete baslamadan once bende m giyiyordum kilomda 66 ydi baska bir tartida 67 gelmistim yaklasik 10 kilom gitti simdi s beden rahatlikla geliyor ama bazi elbiselerin kaliplari oyle darki m aliyorum birde ben tryedeki bedenlerle avrupadaki bedenler aynimidir bilmiyorum
sende sanirim 57-58 olursan s beden rahatlikla giyersin
bugün mvis'le ikiniz tatlı tatlı dediniz benim de canım nasıl çekti bütün gün çikilata derdiyle yandım tutuştum ve eve gelirken light puding ve bitter çikolata aldım önce pudingi denicem kesmezse 1 parçacık çikolata yerim artık napiimkislar bu sabah 500gr verdim diye seviniyordum
gitti hepsi yarin tartiya +1000gr olarak yansiycakk
misafirlikteydim mecburen bir dilim pasta yedim
ya madem diyetim bozulucakti keske tatli olsaydida tatli yeseydim ya:84:hic degilse bozduguma degdi diycektimmm
off yaaa sil bastan simdi
bugün kitap fuarına gittim dukan hocanın kitabı 14tlye satılıyor.ben remzi kitapevinden 19 tl'ye almıştım. Alamayanlara ya da almak isteyenlere duyrulur.Pegasus yayınlarından
pardon canim ya :26:bugun tatli krizimiz tuttubugün mvis'le ikiniz tatlı tatlı dediniz benim de canım nasıl çekti bütün gün çikilata derdiyle yandım tutuştum ve eve gelirken light puding ve bitter çikolata aldım önce pudingi denicem kesmezse 1 parçacık çikolata yerim artık napiim
canim gobek mekikle gidiyorayy canım ağzından bal damlıyors beden hayal gibi umarım dediğin gibi olur.bende mayıs başı gibi bikaç mağazaya bakayım ama benim de basen popo göğüs falan hiç yok ama göbek sağolsun yanlardan ve önden taşıyor(idi)bu ay platese başliim demiştim ama önümüzdeki ay güçlendirmede kilomu sabitlerken kullanmak istiyorum spor hakkımı hem geri almayı da engeller diye düşünüyorum ve inş ozaman belim de bikaç santim incelmiş olur ben de mutlu olurum
bugün mvis'le ikiniz tatlı tatlı dediniz benim de canım nasıl çekti bütün gün çikilata derdiyle yandım tutuştum ve eve gelirken light puding ve bitter çikolata aldım önce pudingi denicem kesmezse 1 parçacık çikolata yerim artık napiim
evet benimde boynumda çenemde de çıktı iyi bir şey diye düşünmek istiyorum bu sivilceleri toksinler gidiyor diye:))
bacak inceltmek için ben bir şey yapmıyorum zaten inceliyor , benim göbek sorunum var (kilo vermeden önce dolmuşta hamileyim sanıp yer verenler oluyordu :)))bacaklarım ve kalçam aman aman kalın değildi şimdide inceliyor kendiliğinden ama şöyle bir şey var sürekli merdiven inip çıkıyorum 4 katlı iş yerim sanırım onun faydası oluyor birde minibüs otobüs olayını biraz azalttım yakın yerlere yürüyorum yada 1-2 durak önce iniyorum çünkü başka yürüyüşe vaktim olmuyor
neler yedin ona göre kızalım :)))kızlar bana bağırın ltf. bu gece abarttım... off yaa, iradesiz miyim neyim yaa?? Fatmagülün suçusunu izlerkene bi sürü kaçamak yaptım
ne kadar salağım, hem zayıf olmak istiyorum hemde yiyorummmm...offf bıktım kendimdennnnnnn :18::18:
atak everesindede yapabilirsin bir sakıncası yok ama hepsini yeme bence
6 kaşık yulaf kepeği
1 çay bardağı süt
1 kabartma tozu
4 yumurta
biraz limon suyu
1 limon kabuğu rendesi
yarım kutu labne hepsini çırpıp sıcak fırına atıp 40 45 dk 180 derecede pişiriyorum
bazen az yağlı kakaoda ekliyorum 2 kaşık ama atakda kakaolu yapma seyirde yaparsın nede olsa kakao etkileyebilir
Bugün dün denediğim tariflerimi yedim ve mükemmeldi.... :)) Size yulaf kepeği ile poğaça tarifi ve kakakolu kek tarifi vereceğim, browni gibi biraz. Ama bugün yorgunum, yarın bloguma ekleyeceğim.. :))
Bitter çikolatayı damla çikolata olarak alın, daha da az yemiş olursunuz.
Aslında yarın size 3 tarif vereceğim. Tavuklu kabak dolması, poğaça ve browniyi andıran muffinler. İnşallah çok yorgun olmam. :)
Hala hastalanamadım ve şiştikçe şişiyorum, yüzüğümden anlıyorum hemen. :) İnşallah 5-6 gün sonra yeniden rahat hissedebileceğim.
pardon canim ya :26:bugun tatli krizimiz tuttu
bir daha adini anmiycam
canim gobek mekikle gidiyor
bende hergun cekiyorum cok faydasini gordum gobek simit kalmadi
neler yedin ona göre kızalım :)))
söyliyim o zamanda bağırın banaaaa:78::78:
acı biber turşusunu zeytin ve 1 dlm'e yakın beyaz ekmekle yedim. yarına misafirim var, onlara yaptığım tatlının muhallebisinin tenceresini kazıdımmm:84:
bu şeytanbeni hiç yanlız bırakmayacak sanırımmmm
aynen cnm kızlar bugün benimde bastırmakta zorlandığım çikolata sıkıntımı iice depreştirdiler.ben zaten bitter çikolata hastasıyım sütlüleri pek yemiyorum sanırım bitter dıgerlerıne göre daha az kalorılı,bende bı bıtter alıp bazı gunler cok canım ısteyınce en azından ufak bı parca yeyimki nefsimi bastırsın diyorum yoksa daha yaklasık 1 ay dayanmak zor olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?