Merhabalar,
Çooook çooook uzun zamandır yazamadım. Eskileri okuyanlar bilir. :) Yazamamamın iki sebebi var. Birincisi; explorerim kadınlar kulübü forumuna girince kapanıyor. Hala sebebini çözemedim ve bunu başka bir bilgisayardan yazıyorum. İkincisi 16 Mart'ta tiroit ameliyatı oldum, neti biraz boşladım.
Bu diyete Ağustos ayında başlamış, 80 günde 13 kilo vermiştim. Herşey çok yolunda gitti. Ameliyat olana kadar koruma evresi dahil verdiğim kiloyu korudum. Ancak ameliyat olunca hareketsizlik, saf protein gününü uygulayamama ve moral olsun diye (niyeyse!) fazla tatlıya düştüm. Şimdi 4 kilo fazlam var ama birkaç haftaya kadar vereceğim.
Foruma bir daha ne zaman girebilirim bilemiyorum. Ama yazmak isteyen olursa mail adresim ipeksir@gmail.com
Ayrıca Ankara'da olanlar için Tunalı'daki lokman hekimde yulaf kepeğine benzer birşey satıyorlar. Benzer diyorum çünkü rossmann'dan aldığımın tam aynısı değil. Ama idare eder.
Sevgiler...
Merhabalar,
Çooook çooook uzun zamandır yazamadım. Eskileri okuyanlar bilir. :) Yazamamamın iki sebebi var. Birincisi; explorerim kadınlar kulübü forumuna girince kapanıyor. Hala sebebini çözemedim ve bunu başka bir bilgisayardan yazıyorum. İkincisi 16 Mart'ta tiroit ameliyatı oldum, neti biraz boşladım.
Bu diyete Ağustos ayında başlamış, 80 günde 13 kilo vermiştim. Herşey çok yolunda gitti. Ameliyat olana kadar koruma evresi dahil verdiğim kiloyu korudum. Ancak ameliyat olunca hareketsizlik, saf protein gününü uygulayamama ve moral olsun diye (niyeyse!) fazla tatlıya düştüm. Şimdi 4 kilo fazlam var ama birkaç haftaya kadar vereceğim.
Foruma bir daha ne zaman girebilirim bilemiyorum. Ama yazmak isteyen olursa mail adresim ipeksir@gmail.com
Ayrıca Ankara'da olanlar için Tunalı'daki lokman hekimde yulaf kepeğine benzer birşey satıyorlar. Benzer diyorum çünkü rossmann'dan aldığımın tam aynısı değil. Ama idare eder.
Sevgiler...
bende 3 mil olanı yaptım ve minicik terledim ama onlar deli gibi terledi çünküüüüü ordaki hatunlar spot ışıkların altında yapıyorlar deli gibi sıcak zatenHayırlı olsun öncelikle başlaman ama kitabı alırsan çok daha kolay olur senin için çeviri sorunuyla alakalı da zorlanılacak bi şey yok aslında çok küçük hatalar önemsenecek yanlışa götürecek bi şey yok yani o konuda da endişeye gerek yok ama yol gösterici olduğu için elinin altında bulunması en güzeli.
topicdeki sayfaları okursan sorularının hepsine cevap bulursun aslında
16 kilo vermek istediğin için 7 gün atak yapabilirsin ama kilo vermen zor oluyorsa çabuk kilo veriyorsan 5 gün ataktan sonra seyire geçebilirsin sıkılmamış olursun ataktan motivasyonun da düşmez böylece.
ben 70ten 55e düşmek istiyorum her ne kadar dukan 60 a düşmem gerektiğini söylese de atak evresini 4 gün yapmamı önermişti ama ben günleri sayma zahmetine katlanmadığımdan 7 gün yaptım atağı.
genelde 5 gün yapılıyor ama tercih tabi ki sana kalmış.
dün leslie sansone nin walk at home videolarından 2 mil olanı denedim, düzensiz de olsa 3 ay kadar ebru şallı ile plates yapmış biri olarak bu bana epey hareketli geldi kadının konuşmaları ve arkadaki müzik gaza getiriyo insanı, esneme bandı da kullanıyo bu videoda kollar sırt ve göğüs kısmını da çalıştırııyo üst bedende devreye girdiği için hoşuma gitti ama videodaki hatunlar terledi hep bende terleme olmadı kolay kolay terleyen biri değilimdir ondan olsa gerek umarım sonuç alırım şimdilik sevmiş bulunuyorum leslie yi soranlar olmuştu önceki sayfalarda haber edeyim dedim
bende tatli ya inanilmaz duskunum
yemekler degilde sirf tatli yuzunden diyetten biktim artik 56 yi gorunce tatli yapip yiycem odul vericem kendime oyle kuru meyveler tarcin yada bitter tatli istegimi koreltmiyor malesef
serbetli tatlilar olucakkaz daha sabirr
bende anlamadım bi garip benim vücudum galiba...ben şimdi 160 boy 65 kiloyum 42 bende pantolon giyiyorum etekte 40 50 kilo olsam 36-38 beden olabilir miyim acaba?
Arkadaşlar merhabaaaaa
aranıza yeni katıldım, bugun başladım dukan diyetine
sabah bir bardak lıght sut
arada meyveli yogurt
öğlen tavuk ızgara
akşam hindi füme ile bugünü tamamladım
vermem gereken 15 kilo var ve bu atak dönemini 7 gün yapmayı düşünüyorum
sizce bugün uyguladığım bu liste uygun mu, meyveli yoğurt yasak mı ??
Burda benim gibi yeni başlayanlara kilo vermiş olanlar destek olsun lütfeeeen
hoşgeldinn önceliklee :))
meyveli yoğurt dışında güzel gerçi sabah biraz hafif geçirmişsin yumurta yada peynirde yersen biraz daha tok tutar)
buarada yüzünde sivilce çıkan oldumu ?ben diye başladığımdan beri sivilceler çıktı yüzümde ya protein fazlallığından yada toksinleri atıyorum bilemedim ben şimdi((((
golgicim bingo hayatım bende sivilceler çıktı hemde çene ve boyun bölgemde biri geçiyor diğeri çıkıyor geçen 5 gün diyeti bozunca duruldular bende diyete bağlamıştım.
Bacak inceltmek için yaptığınız birşey varmı?
golgicim bingo hayatım bende sivilceler çıktı hemde çene ve boyun bölgemde biri geçiyor diğeri çıkıyor geçen 5 gün diyeti bozunca duruldular bende diyete bağlamıştım.
Bacak inceltmek için yaptığınız birşey varmı?
Arkadaşlar merhabaaaaa
aranıza yeni katıldım, bugun başladım dukan diyetine
sabah bir bardak lıght sut
arada meyveli yogurt
öğlen tavuk ızgara
akşam hindi füme ile bugünü tamamladım
vermem gereken 15 kilo var ve bu atak dönemini 7 gün yapmayı düşünüyorum
sizce bugün uyguladığım bu liste uygun mu, meyveli yoğurt yasak mı ??
Burda benim gibi yeni başlayanlara kilo vermiş olanlar destek olsun lütfeeeen
aynen canım benimde yanaklarımın kulaklarıma dogru olan yerlerınde küçük kızarık ama sönük sivilce gibi bişeyler çıktı bende diyete bağladım bu durumu çünkü daha önce öyle bişey yoktu :S
Merhaba,
15 günlük durgunluk döneminden sonra Pazartesici arkadaşlarla atağa başladım. Dört günlük atağın sonucu 79,5 dan 78 kiloya indim .Tam 1,5 kilo
Ayrıca bugün bedenim ölçmek için bir mağzaya girdim ve 40 beden pantalon denedim. Biraz zorlayarak da olsa üstüme oldu fermuarı kapandı . Mağza da bir takla atmadığım kaldı. Çok mutluyum. 2 ay önce 46 beden giyerken şimdi 40 bedenin içine girmek
rüyada gibiyim sankiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Tebrikler canım yaaa darısı başıma
Böyle postları görünce şevkim yerine geliyor5 günlük atak evresini 4 kilo vererek kapattım. Umarım sorun olmadan yaza kadar kilolarımdan kurtulurum
Yaa çaylağım henüz bu forumda, imzayı nasıl atıyorsunuz
Weigh loss tickerımı hazırladım ama nereye yapıştıracağımı bulamadım :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?