bende kendime bir diet anı günlüğü hazırladım (WORD de) kızlar .gün için ne yapıyorsam,ne yiyorsam hepsini bu günlüğe yazıcam diete bugün başladım tam 76.7 kilo ile yani sabah kalktığımda öyleydi şuan saat akşam 6 ve ben 76.3 üm hehe 400 ü gitti geri kaldı 16.3 hehe 60 olmaya yani ama 58 falan olsamda hiç fena olmaz ideal kilom o yani oydu
işte günlüğümün bugünkü bölümü:)
DUKAN DİETİ
1.günüm (27.11.2011)
Dietteki ilk günüm ve ben çok heyecanlıyım . annem ve kardeşim sürekli beni rencide etse ve beni vazgeçirmek için sürekli konuşsalarda ben bu sefer kararlıyım . annem Karatay dietini inceledi ve ona başlamam için ısrarlı ancak ben bu dieti daha çok inceledim ve önce bununla başlayıp kilomu verdikten sonra hayatımın kalanında Karatay dietini uygulamayı düşünmekteyim . çünkü karatay dietinin bir beslenme öğretisi olduğunu düşünüyorum.
Burada en önemli nokta evdeki diğer kişilerinde size olmaları : Eğer kendi evinizin hanımı değilseniz aile bireylerinin size destek olması lazım mesela annemin yaptığı diet yemeklerine gizlice yağ koymasından endişe etmeden  annem ekmeksiz doymayacağımı düşünsede ben şuan kendimi tıka basa tok hissediyorum nasıl mı ?
Saat: 9 :İlk olarak Bugün kahvaltıda yumurta pişirme makinamla orta kıvamda pişirdiğim 3 adet yumurtanın bir bütün ve birininde sadece beyazını yedim (kalanı kardeşim yedi  )
İkinci olarak annem kardeşim ve kendisine çökelek (Lor peynir) ısıtmıştı.içine de bir kaşık yulaf kepeği eklemiş Ondanda biraz yedim.
Ayrıca da Sütaşın light peynirinden de ince bir dilim yedim. Bunlarla kendimi çok tok hissettim . ayrıca üzerine bir tane takita ile (ASPARTAM) ile tatlandırılmış kahve içtim . onun üzerine 1 bardak ılık su. Ve birtanede elmalı tarçınlı çay içtim. Öğleden sonra da hamsi yiyeceğiz 
Sabah izlenimlerim bunlar bakalım öğleden sonra neler neler olacak 
Saat: öğleden sonra 3 bugün dışarıda işlerim vardı o yüzden öğle arasında birşey yiyemedim saat 3 te fırında hamsi yaptım yedim üzerine de yeşil çay içtim .