Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmesi için neyapıyorsun peki. Diyeti mi brakıyorsun? Protein allerjisi mi var yoksa?
dukana başladım bünye kaldırmadı heralde hastalandım (( daha 1 hafta oldu (
Geçmiş olsun. Dukandan değilde belki kışa giriyoruz soğuklar fazla ondan olmasın. Mandalina yiyeceğine vitamin minaral hap desteği alsana .vitamin desteği alın diyor zaten dukan. Brn balığa epey limon sıkıp neredeyse limon suyunu içinde yiyorum böylece c vitaminini de bir nebze alabiliyorum . Soğanda da vardır vitaminler sogan yemeğe izin var biliyorsun etin yanında.
Hafta sonuna da giriyoruz yataktan kalkmadan dinlenip sevmesende vitamin haplarına başla bence. Tekrar geçmiş olsun
dukana başladım bünye kaldırmadı heralde hastalandım (( daha 1 hafta oldu (
teşekkür ederim önerebileceğin takviye var mı ? centrum var iyi gelir mi?Geçmiş olsun. Dukandan değilde belki kışa giriyoruz soğuklar fazla ondan olmasın. Mandalina yiyeceğine vitamin minaral hap desteği alsana .vitamin desteği alın diyor zaten dukan. Brn balığa epey limon sıkıp neredeyse limon suyunu içinde yiyorum böylece c vitaminini de bir nebze alabiliyorum . Soğanda da vardır vitaminler sogan yemeğe izin var biliyorsun etin yanında.
Hafta sonuna da giriyoruz yataktan kalkmadan dinlenip sevmesende vitamin haplarına başla bence. Tekrar geçmiş olsun
gecmis olsun dikkat edin birde haliyle kis geldi havalar soguk herkes hasta
hatta hafta sonu evde yapılacak birşey de önerebilirim. sarımsak ve soğanın antibiyotik özelliğinden faydalanabilirsin. bol saımsak ez. ve soğanıda ya rondodan geçir yada ufak ufak doğra. bol yoğurtla karıştır hepsini ve ye. tabi kokusu biraz rahatsız edici ama nasıl iyi geldiğine inanamayacaksın
güzel bir öneri beğendim kırıklık falan olursa anında yapacağım. Sarımsaklı yoğurt zaten severim ama içine hiç soğan katmamıştım
centrum elbette iyi gelir. Aman vucut direncini düşürmeyelim. dendiği gibi etrafta herkez hasta
ya kızlar , ben bugun acayip derecede ekmekli bişeyler yeme isteği duyuyorum. sabah peynirli krep ve sütle kahvaltı yaptım. az evel bir tane activia yedim. öğlen de gene tavuk veya köfte yiyeceğim. ama her nedense ekmek yemek istiyorum
ya kızlar , ben bugun acayip derecede ekmekli bişeyler yeme isteği duyuyorum. sabah peynirli krep ve sütle kahvaltı yaptım. az evel bir tane activia yedim. öğlen de gene tavuk veya köfte yiyeceğim. ama her nedense ekmek yemek istiyorum
aldım bile :))) ama bu ilaçlar kilo aldırıyor diye biliyorum
günaydın kızlar bende günee -300 ile başladım ve çook mutluyum darısı hepinizin başına tabi 300 değil nice 300 lere