- 11 Mayıs 2011
- 119
- 0
yok yok cok olmadı keyıfle okuyorummm :) heycanlanıyorum ..5 ten snr bısı yemessem ölürüm herhalde ben ..ilk gunun acemılıgı sanırım az az yedım ama çok yemek gerekıyomus megersem ..az tavuk haslıcam bol bol yiyim yogurtla ..
Atak 10 gunmu yapıcaksın canım sende ..yrn sabah tartılıcam gun gun not alıcam ...
yemezsen 3 gün snra yıkılırısınn bu ne emin ol..7 gün atak 20 kiloya iiyidir heralde benim 24 kilo 10 gün atak yapcammm..8 de olabilir bu arada ben vitamin alıyorummm..ikibuçuk yaşında bir kızım var onun peşinde koşturmak kolay deill.ben 9 gibi sütlü kahve içiyorumm inan bana toktutuyooo..splanda kulanıyorum tatlandıcııı..gitcek bu kilolar inaşallah yeter yyaaaaaaaa aratık haytımın 5 yılı böyle geçtiiiiii 31 yaşaındayımm yaşıyıcam kadarmı yaşıyıcammm..en güzel yaşlarımız böyle şişman dünyadan soyutlanmış bir vaziyete geçiyooooyok kıçını ört yok göbegini sakla eşim bana en sonunda bedensiz mübeccel demeye başaladı.....aynnen öyle odum amamagaza girdigimde kaç benden diyolar bende bedensiz diyorummm ölöyolar gülmekten ama bende içimden ona sıgır diyorummmm hahahahah