Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Düğününüzde kendi tarafınız ne taktı ya da takıcaklar?
slm kızlar mayısta düğünüm var ve merak ediyorum kendi aileniz ne taktı düğününüzde ya da ne takcaklar asıl merak ettiğim evli kız kardeşleriniz ne taktı? yardımcı olursanız sevinirim a.sa.s
canım bende yneni ewlencem öle konuştuk aile içinde annemler bana 2 bilezik damadada künye takmayı düşünüolar şekerim( ablam geçen sene ewlendi ayınların takmışlardı çünkü)
Annem babam birer bilezik takarlar , evli abim ve ablam da birer bilezik takarlar fazlasını ben de istemem zaten çünkü nişanlımın anne ve babasının takacağı altınları da nişanlım ödeyecek dolayısıyla düğünden sonra birlikte ödüycez kendi ailemin de fazla takı takmasını istemiyorum..
nişanımda bir bilezik(oldukça kalın bir bilezik) ve düğünümde bir bilezik taktılar.evli kardeşim yok.erkek kardeşim yüzük taktı,eşime de saat ve büyük altın( şu dört çeyrek yerine geçen) takıldı.yoksa yarım mıydı acaba..amaan unuttum:)))
annem bi bilezik babam bi bilezik takmıştı kardeşler küçük daha 17 yaşında olan künye 8 yaşında olan da yüzük takmıştı eşime de saat takmışlardı annemler