Düğünün Ertesi Günü Baba Evine Yollanan Gelin

Toplum baskısı yüzünden düştüğümüz duruma bak. Herkes istemediği hayatlar yaşıyor. Ayrılmak en doğrusu. Ev ev üstüne olmaz çünkü.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İlahi adalet biliyormusun ,erkek sınanıyor bazısı sınavı geçemiyor ve belasını buluyor,

Konuyu ne kadar detaylı anlatmışsınız, çok yakın olmalısınız .

Bu kızın ailesi yok mu? Keşke bu kadar özelini yabancı insanlarla paylaşmak zorunda kalmasa.

Elalemin kızını alıp yüzüstü bırakmak kolay değil öyle. Her türlü yasal hakkını kullansın.

Kız, erkek ailesi tarafından istenmemesine rağmen adam kızın arkasında duruyor. Ancak düğün günü ailesine rağmen evlenmek üzere olduğu kız adamın birinci derece yakınlarının yanında evlenmekten pişman olduğunu ima ediyor. Rahatsız edici.

Adam zaten bu işi istemiyormuş buda bahanesi olmuş. Kız yaşadıklarının bedelini yasal yollarla ödetsin. Aslında inadına boşanmasa, adamı süründürse daha mı iyi olur bilemedim.

Pislik herif.

Şu okuduklarım o kadar ağrıma gitti ki. Allah belalarını versin, başkada birşey demiyorum. Allah karşına seni çok seven birisini çıkartsın. O kadar mutlu ol ki yaşadıkların aklına bile gelmesin ...

Bu forumda çok etkilendiğim konulardan birisi de bu oldu. Ne kadar üzüldüm kızın haline. Yazık. Keşke dönmese keşke onlarla yaşamayı kabul etmese. Bunca zaman barışmamalarının erkeğin kızı kabul etmemesinin tek sebebi ailesi bence. Doldurmuşlar çocuğu kesin. Keşke dönmese. Keşke o davayı devam ettirip tazminatı da eşyalarını da geri alsa.

ah tatlım iyi dileklerin için çok teşekkür ederim

evet cnm düğün salonunda bırakmalıydın. ama duygusal bakıyoruz biz kadınlar olaya. eşinde cezasını bulmuş boşver. bebeğini kaybetmene üzüldüm ama her şerde vardır bir hayır. Bundan sonra önüne bakarsın. çok üzüldüm yaşadıklarına. Dilerim Allahtan çok mutlu olasın

Dugun salonuna giderken arabanin icinde karisini doven bir akraba var bizim. Kadinda agladi agladi sonra yuzundeki parmak kizarikligi gecsin diye kapida bekledi biraz salona girmedi. Sonra iceri girdi gobekler esliginde dugun yapti.... 1.5 ay sonrada tekme tokat babasi evine zor kacti tabi.

Bazen insanin akli duruyor malesef ama zararin neresinden donersen kardir.

Ayrılması sanki daha mantıklı gibi.ilerde daha büyük sıkıntılar olabilir.işin içine bi de kayınvalideyle birlikte yaşamak girecek.balık baştan kokar.hakkında hayırlısı olsun

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

teşekkür ederim canımm

ay çok enteresanmış sizin durumunuz.bebeğiniz için üzüldüm ama iyi ki doğmamış demekten de kendimi alamadım açıkçası.böyle pislik bi adamla sonsuza dek yüzyüze bakmak zorunda kalacaktınız yoksa ve bebeğiniz de babasız büyüyecekti.peki daha önce hiç mi bağırmamıştı?daha önce ne kadar zamandır birlikteydiniz?bi insan nası bi anda böyle olur anlamadım niye evlenmek istemiş o zaman yani? belki de o kadın hayatında hep vardı

8 ay nişanlılık döneminde 1 defa bile sesini yükseltmedi bir yanım iyiki bebeğim doğmamış derken bir yanımda üzgün.evet belki o kadın hep vardı ama benimle neden evlendi sevseydi böyle yapmazdı sevmiyorsa neden evlendi benimle ?

canım allah yardımcın olsun çok ağır bi travma geçirmişsin. Allah kimsenin yaptığını yanına koymaz. Açıkça bi zulümdür bu. Gerçi bak yanına da koymamış. Diğer tarafta alacaklısın ondan. Benimde başıma benzer bi olay geldi düğüne 4-5 gün kala. Iptal de oldu zaten. Ama evlendik sonra nikahı yapmış olduğumuz için. Ama eşim hiç değişmedi hala küfürbaz hala saygısız. öfkesi geçti mi bi melek ama neye yarar ki? En doğru kararı vermişsin. Malesef biz kadınlar böyle bi toplumda yaşadığımız için psikolojik baskılar altında, o ne der bu ne der diye yaşamaya çalışıyoruz. Erkekler özgür namus kavramı da zaten bi kadına atfedilmiş. Erkek canı nasıl isterse öyle yaşıyor. Nefret ediyorum bu kültürden. Dinle imanla alakası yok.

canım kesinlikle olmamalı bu iş. Açıkça kıza değer vermiyor, insan hesabına almıyor ve zulum ediyorlar. Insanlık dışı bu! Kız da zaten sevdiğinden falan değil sırf elalem namusuma dil uzatmasın, adım yine temize çıksın diye yapıyordur. Yani denize düşüp yılana sarılmak bu. Yarın evlenip bu elalem baskısı geçince onuruyla karşı karşıya kalacak ve yediremeyip onların suratına bile bakmak istemeyecek. Bence herkese desin ki eşim iktidarsız, bu yüzden bana karşı mahçup oldu ve ortaya böyle bi laf attı, ben onu düşündüğüm için bunu kimseye söyleyemedim desin. Görsün bakalım el mi yaman bey mi? Bi rezil olsunlar. Hem kızın açıkça onuruyla, namusuyla oynamış uyuz kılıbık hem de utanmadan onun çeyizlerini kullanıyolarmış, lleri kırılsın bak ben de beddua ediyorum allah onları en agır şekilde cezalandırır inşallah

kesinlikle sana katılıyorum nasılda güzel anlatmışsın teşekkür ederim

Çok üzülerek okudum
Allah hakkınızı bırakmasın , hayat bundan sonra sizlere sadece güzellik getirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…