dugunume bi kac gun kaldi ve ben ne yapacagimi bilmiyorim

Dugune bi kac gun kala terk edilseniz ne hissederdiniz ama... Bana sanki daha cok uzaga gidiceginiz icin korkuyosunuz gibi geldi, buda cok normal m. Bi kac sene sonra geri dönme gibi bi ihtimal yokmu? Nisanlinizla acik acik konusun bence, sen son zamanlarda benim dusuncelerime saygi duymuyosun, ben birazda uzaga gitmekten korkuyorum, yapabilirliyiz falan gibi. Belki iciniz rahatlar. Oda belki sizin gibi korluyodur, o yuzden boyle degismistir

Selam kizlar

Benim dugunume sayili gunler kaldi ve ben kararsiz kaldim suanda bunlari agliyarak yaziyorum. Hersey hazir ben baska memlekete gidiyorum burdaki isimi herseyi biraktim. Son zamandir nisanlimla aramiza sogukluk girdi degisti. Sevgimde sanki gunden gune azaliyo. Nisanlim benim kararlarima saygi duymaz onceden boyle degildi. Ne yapim kizlar bana fikir verin.
nişanlınla oturup düzgünce konuş.. halledebileceğiniz bi sorunsa halledin eğer olmayacak gibiyse zaten evlenip kendini mutsuz bir hayata sürükleme son gün bile geç değidir. sonradan boşanmaktansa..

Selam kizlar

Benim dugunume sayili gunler kaldi ve ben kararsiz kaldim suanda bunlari agliyarak yaziyorum. Hersey hazir ben baska memlekete gidiyorum burdaki isimi herseyi biraktim. Son zamandir nisanlimla aramiza sogukluk girdi degisti. Sevgimde sanki gunden gune azaliyo. Nisanlim benim kararlarima saygi duymaz onceden boyle degildi. Ne yapim kizlar bana fikir verin.
Ne kadardır tanışıyorsunuz? ve nişanlılık süreniz ne kadar?

son zamanda sorunlar mı var? düğün hazırları zamanı olabilecek şeyler. insanların bazı kaygıları olabilir hayat değiştirme arifesinde.
sana anlatmadığı başka şeyler de olabilir tabi ailesel olarak.,tek çözüm konuşmak.
Konusmayi denedim biseyim yok diyo baskada bisey demiyo. Dedigim gibi onceden boyle degildi

Son zamanlarda değiştiğini bundan hoşlanmadığınızı söyleyin. Anlayış göstermediği konular neyse o konular için netlik getir. Ama nişanı atacağını falan söyleme sadece ciddi bi şekilde konuşma yap,yoksa tamam der evlenince gene aynı olur. İnşallah gönlünce olur canım. İyi düşün. Allah kimseye pişman olacağı kararlar evlilik yaşatmasın

Benim nişanlımda nişanlanınca değişti en son bana küfür etti 10 gün önce nişanı attım ben de neden kimse tanıdığımız gibi kalmıyor ya fikirlerine saygı duymuyorsa sana da saygı duymuyordur iyi düşün derim ben.

X