- 30 Kasım 2010
- 9.574
- 19.203
- 448
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayrıl çok pişman olacaksın soyliyimMerhaba yalnızlığımı paylaşmak istiyorum nişanlilik döneminde kafayı yemek üzereyim nisanlimin ailesi saygısız uzak 1 telefon bile açmaz düğüne 2 Ay kaldı ne yapalım diye sormuyorlar hiçbir şey yok ben çok arada kaldım nisanlimda ailesine tapıyor ben ne desem ağzıma tıkıyor haklı çıkmaya çalışıyor başka şehirde yaşıyor ailesi nisanlima dediği şey kaç kişi geleceklerse baksınlar ona göre otel tutsunlar diyor ben uğraşamam diyor adam ama kendi arkadaşlarına otel tutmuş evine bile davet etmiyor ben bunu aileme nasıl söylerim ki hep böyle şeyler var
Ablacım çabuk kaç o adamdan. Nişanı atıp şimdi üzülmen ilerde bin kat üzülmenden iyidirMerhaba yalnızlığımı paylaşmak istiyorum nişanlilik döneminde kafayı yemek üzereyim nisanlimin ailesi saygısız uzak 1 telefon bile açmaz düğüne 2 Ay kaldı ne yapalım diye sormuyorlar hiçbir şey yok ben çok arada kaldım nisanlimda ailesine tapıyor ben ne desem ağzıma tıkıyor haklı çıkmaya çalışıyor başka şehirde yaşıyor ailesi nisanlima dediği şey kaç kişi geleceklerse baksınlar ona göre otel tutsunlar diyor ben uğraşamam diyor adam ama kendi arkadaşlarına otel tutmuş evine bile davet etmiyor ben bunu aileme nasıl söylerim ki hep böyle şeyler var
Uzaktan evlilikte böyle oluyor.Kalabaliksaniz kabul etmeyebilirler.Babam demişti sen seçtin diye.Eger ki siz evlenmeyi sectiyseniz sabredeceksiniz. Ailene saygısız insanlarla neden yola devam ediyorsun ki.Nisanlina mi aşıksın cokmu seviyorsun.Merhaba yalnızlığımı paylaşmak istiyorum nişanlilik döneminde kafayı yemek üzereyim nisanlimin ailesi saygısız uzak 1 telefon bile açmaz düğüne 2 Ay kaldı ne yapalım diye sormuyorlar hiçbir şey yok ben çok arada kaldım nisanlimda ailesine tapıyor ben ne desem ağzıma tıkıyor haklı çıkmaya çalışıyor başka şehirde yaşıyor ailesi nisanlima dediği şey kaç kişi geleceklerse baksınlar ona göre otel tutsunlar diyor ben uğraşamam diyor adam ama kendi arkadaşlarına otel tutmuş evine bile davet etmiyor ben bunu aileme nasıl söylerim ki hep böyle şeyler var
Benzerini yaşadım ama bizde kiz ve erkek tarafı birbirinde kalmasa da kaç kişi gelirsiniz diye karşılıklı oturduk yedirdik içirdikEğer gerçekten durum yazdığınız gibiyse yanmışsınız siz. Sizi etkilemek istemem ama gerçekten iyi düşünün. Otel konusunda bir şey diyemem herkesi evlerine elbette alamazlar ancak bu nasıl bir üslub "ben uğraşamam” ?
Ayrıca ailesine çok aşırı bağlı lafları ağzıma tıkıyor diyorsunuz. Bu çok ciddi bir konu, evlilik arefesinde insan düşünemiyor olabilir ama bukadar insan sizi uyarıyoruz. İyi düşünün!
Erkek tarafıninda dinlemek lazım aynensizi neden istemediler o kısmı anlamadım. gönülsüz olmalarının sebebi siz misiniz yoksa mizaçları mı soğuk?