• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğünüme az kaldı ve kararsızım

Merhaba yalnızlığımı paylaşmak istiyorum nişanlilik döneminde kafayı yemek üzereyim nisanlimin ailesi saygısız uzak 1 telefon bile açmaz düğüne 2 Ay kaldı ne yapalım diye sormuyorlar hiçbir şey yok ben çok arada kaldım nisanlimda ailesine tapıyor 😭 ben ne desem ağzıma tıkıyor haklı çıkmaya çalışıyor 😭 başka şehirde yaşıyor ailesi nisanlima dediği şey kaç kişi geleceklerse baksınlar ona göre otel tutsunlar diyor ben uğraşamam diyor adam ama kendi arkadaşlarına otel tutmuş evine bile davet etmiyor ben bunu aileme nasıl söylerim ki hep böyle şeyler var
Bir de böyle bir adamla evlenme yoluna girdiniz ,aferin
Evlenince nasıl bir mucize bekliyorsunuz,bu adamın asla ama asla sizi onemsemedigini,ele güne karşı evlenmek için evlendiğini anlamamak için sizin gibi bakış açısına sahip olmak gerekiyor .önünüzde duran küçük tepeye odaklanmış,nasıl aşarım diyorsunuz kafanızı kaldirsaniz aşılmaz dağı görürsünüz.Ama inatla evlenmeli o imza atılmalı o stres yaşanmalı.Sonunu bile bile yaşamalı galiba................

Evlenince ailesiylede evleniyorsun. Bu kadar bağlıysa ailesine sana söz söyletmiyosa annesi onu emzirmeye devam etsin.
Yol yakınken at nişanı..

Neden kimseye cvp vermediniz onu anlayamadım 3 sayfa yazılmış sizin için..
Koştur koştur evlilik hazırlığı yapıyor,bir anlık kızgınlıkla bir şeyler yazıp Sonra dert ettiği şeylerle mutlu mesut yaşayıp.Arada gelip bize atar yapanlari çok gördük.

Merhaba yalnızlığımı paylaşmak istiyorum nişanlilik döneminde kafayı yemek üzereyim nisanlimin ailesi saygısız uzak 1 telefon bile açmaz düğüne 2 Ay kaldı ne yapalım diye sormuyorlar hiçbir şey yok ben çok arada kaldım nisanlimda ailesine tapıyor 😭 ben ne desem ağzıma tıkıyor haklı çıkmaya çalışıyor 😭 başka şehirde yaşıyor ailesi nisanlima dediği şey kaç kişi geleceklerse baksınlar ona göre otel tutsunlar diyor ben uğraşamam diyor adam ama kendi arkadaşlarına otel tutmuş evine bile davet etmiyor ben bunu aileme nasıl söylerim ki hep böyle şeyler var
bile bile kendimi b.k çukuruna atıcam diyorsunuz yani. her şey ortada. hiçbir şey saklamıyorlar. peki neden hala evlenmeyi düşünüyorsunuz

Koştur koştur evlilik hazırlığı yapıyor,bir anlık kızgınlıkla bir şeyler yazıp Sonra dert ettiği şeylerle mutlu mesut yaşayıp.Arada gelip bize atar yapanlari çok gördük.
aklıma aşkı memnu daki meşhur replik geldi
salak mısın cemile diyordu ya bihter. tam konuya uygun🧐

En büyük sorun nişanlının ailesine tapması , çok mu lazım böyle bir evlilik Allah aşkına...

2 gün önce nişan atan biri olarak asla dönme ben de burada konu açmıstım 7 ay uğrastı seni savuncam kimse seni ezemez falan bastan güvenim kırıldığı icin ailesine durmadan hakaretler ettim o da benim aileme dolmaya basladı.En basta ailesnim ektiği nifak tohumlarından dolayı bir türlü yapamadık.En son yine en basta ailesinin dediğine benzer bir laf söyledi birbirimize girdik sonuç 1.5 sene hüsran ailesinin ağzına bakan birinden kaç
Tabucum dama atılmış benim artık 3 ay oldu 🤦‍♀️😀 sancağı devrediyorum

zahmet edip bi cevap yazmamış, siz de kendinizi paralamışsınız yardım edicem de dank etsin diye. klasik olay ya öyle yazmış sonra nişanlısıyla hazırlıklara devam etmiş, muhtemelen size kızıyodur içinden

Niye cevap vermiyorsun konu sahibi? S sena acar
Sonradan gelip, yapamam edemem kolay değil o iş diye millete çemkirenlerden olmazsın umarım.
ben sizden çözüm istedim yargılama hakkınız yok, inşallah siz de yaşarsınız he bir şey daha vardı hatırlamıyorum. klasik olaylar 😂

ben sizden çözüm istedim yargılama hakkınız yok, inşallah siz de yaşarsınız he bir şey daha vardı hatırlamıyorum. klasik olaylar 😂
Basiniza gelince anlarsiniz, oyle kolay olmuyo iste, mune lütfen konum kapatilsin, burda bi ekip var herkese saldiriyo jdjsjfjsks

sizizn misafirlere niye o otel tutuyor, siz tutatacaksınız. senin teyzenin parasını niye kayınpeder versin

Inan bana aile okadar onemliki..hele onlarin oldugu sehire gideceksen dahada onemli.gitmeyeceksende onemli.bence otur nisanlinla sorunlari konus.cozulemiyorsada herkes kendi yoluna gider.

Back