• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğünüme az kaldı ve kararsızım

Eğer gerçekten durum yazdığınız gibiyse yanmışsınız siz. Sizi etkilemek istemem ama gerçekten iyi düşünün. Otel konusunda bir şey diyemem herkesi evlerine elbette alamazlar ancak bu nasıl bir üslub "ben uğraşamam” ?

Ayrıca ailesine çok aşırı bağlı lafları ağzıma tıkıyor diyorsunuz. Bu çok ciddi bir konu, evlilik arefesinde insan düşünemiyor olabilir ama bukadar insan sizi uyarıyoruz. İyi düşünün!

Merhaba yalnızlığımı paylaşmak istiyorum nişanlilik döneminde kafayı yemek üzereyim nisanlimin ailesi saygısız uzak 1 telefon bile açmaz düğüne 2 Ay kaldı ne yapalım diye sormuyorlar hiçbir şey yok ben çok arada kaldım nisanlimda ailesine tapıyor 😭 ben ne desem ağzıma tıkıyor haklı çıkmaya çalışıyor 😭 başka şehirde yaşıyor ailesi nisanlima dediği şey kaç kişi geleceklerse baksınlar ona göre otel tutsunlar diyor ben uğraşamam diyor adam ama kendi arkadaşlarına otel tutmuş evine bile davet etmiyor ben bunu aileme nasıl söylerim ki hep böyle şeyler var
Kesinlikle ayrılmalısın nişanlılık zamanında böyle yapan evlendiğinde neler neler yapacak sevgini bir kenara koy sana ve ailene değer vermeyen biriyle evlenme evlilik çok daha ağır oluyor tecrübeyle sabit

Nişanlım aile düşkünü sorunu kocam aile düşkünü'ye evriliyor genelde. Yaşadıklarınıza rağmen hala acaba diyorsanız olay bitmiştir zaten

Merhaba yalnızlığımı paylaşmak istiyorum nişanlilik döneminde kafayı yemek üzereyim nisanlimin ailesi saygısız uzak 1 telefon bile açmaz düğüne 2 Ay kaldı ne yapalım diye sormuyorlar hiçbir şey yok ben çok arada kaldım nisanlimda ailesine tapıyor 😭 ben ne desem ağzıma tıkıyor haklı çıkmaya çalışıyor 😭 başka şehirde yaşıyor ailesi nisanlima dediği şey kaç kişi geleceklerse baksınlar ona göre otel tutsunlar diyor ben uğraşamam diyor adam ama kendi arkadaşlarına otel tutmuş evine bile davet etmiyor ben bunu aileme nasıl söylerim ki hep böyle şeyler var
Suç sizde ailene değer veren yere gelin gitmeye çalışıyorsun.bi gün bi hastalik çıksa yine ailen yanında olur bunlar değil.onun için iyi düşün

Ablam sen at o nişanı. Nişanı atmış şimdi rahatça nefes almış, mutlu bir kadın olarak söylüyorum. İlk zamanlar üzülürsün ama sonraları öyle bir rahatlama geliyor ki…

Yıpranırsın yavrucum yol yakınken kurtul derim. Evlilikte daha büyük sorunlar oluyor şimdiden böylelerse. Sana ve ailene değer vermezler ama sürekli senden değer bekleyecekler. Zamanla yıpranacaksın ve kendini tanıyamayacaksın. Eski zamanlarını çok arayacaksın tecrübe ile sabit

Hep senin yaptıklarını beğenmeyecekler. Kocan bile seni anlamayacak. Evdeki eşinin seni anlamaması ne demek biliyormusun nasıl kötü bir ruh haline sokuyor insanı. Özgvenin yerle bir oluyor her şeyde kendini hatalı görmeye başlıyorsun.sen sen olmaktan çıkıyorsun . En güzel senelerin depresyonla üzüntüyle geçiyor. Kesinlikle iyi düşün şimdiden böyle ise evlenince de aynısı olur

Yavrum evladım
Ay bu nişanlı kızlar beni öldürüyor
Kurban olsunlar ayağına yavrum gidilir mi onlara gelin diye
Ne münasebet düğün için ailenle ilgilenmeyecek
Kuzum sen bu yaşa kolay gelmedin gençliğimiz gidiyor sizi büyütelim diye
Neden onlar mutsuz etsin diye mi
Bas tekmeyi yavrum
Sen seni anlayana mucizesin
Ayrıl yavrum çok üzülürsün
Akıl tutulması mi yasiyorsunuz ailecek kuzum bu nedir ya

Sizi kırmak istemem ancak evlenirseniz çok pişman olacağınız kesin gibi görünüyor.

Ben de nişan attım yıllar önce, biliyorum insana dünyanın sonu gibi geliyor. Uzun süre kendimi yedim durdum. Sorunlarımız da çok benzerdi üstelik, hatta burada başlık açmıştım da sayfalarca dertleşmiştik.. Ailesi bana ve aileme kötü davranıyordu ve kendisi bu duruma oldukça tepkisizdi. Haksız olan, yok yere alınan hep bendim. Her şeye rağmen ayrılmaktan çok çekiniyordum ki bir de kendisi beni aldattı; tabi bu olay son damla oldu. Nişanı attıktan iki yıl sonra harika bir insanla tanıştım, beni baş tacı eden bir ailesi olduğunu gördüm, üç yıllık ilişkiden sonra evlendik, iki yıldır çok mutlu bir evliliğim var. İnanır mısın aklıma geldikçe şükürler ediyorum. Keşke yıllar önceki ben'in karşısına çıkabilsem de 'ileride çok mutlu olacaksın, ne olur üzülme' diyebilsem. O zamanki ben'e söyleyemiyorum bunları ama bugünkü sen'e söylemek istedim en azından. Kendine bunu yapma ne olur. Eş dediğin birbirini tüm benliğiyle sever, gözünden akacak bir damla yaştan sakınır. Ailesine terbiyesizlik yapsın demiyorum asla, ama dengeyi kurma sorumluluğu tamamen ondayken böyle sus pus kalması ileride de seni çok ezdireceğinin en büyük göstergesi.

Gerçekten sende beyin var mı yok mu onu düşünüyorum...

Yine bir acılara yürüyor, korkmuyorum vakası daha. Saygılar :rapci:

2 gün önce nişan atan biri olarak asla dönme ben de burada konu açmıstım 7 ay uğrastı seni savuncam kimse seni ezemez falan bastan güvenim kırıldığı icin ailesine durmadan hakaretler ettim o da benim aileme dolmaya basladı.En basta ailesnim ektiği nifak tohumlarından dolayı bir türlü yapamadık.En son yine en basta ailesinin dediğine benzer bir laf söyledi birbirimize girdik sonuç 1.5 sene hüsran ailesinin ağzına bakan birinden kaç

Şimdi ailene bunların bu utanmaz hallerini, açık açık yok saymalarını söylemeye çekiniyorsun, evlendiğinde olan rezil hareketleri, değer vermemeleri, saygısızlıkları nasıl izah edeceksin? Zor geliyor ama boşanmak emin ol çok daha zor. Ayrıca, nişan sürecinde böyle şeyler yaşayıp, devam ettiğinde mutlu evlilik süren duymadım hiç. Ya boşanma oluyor sonu ya da razı gelip boyun büküp ömür boyu mutsuzluk.

Nisanliyken çok mutlu olanlar bile boşanıyor sizinki bide bu kadar sorun var.biz ne desekte boş şuan dinlemeyeceksiniz ve sonrada buraya konu açacaksınız.

Back