- 15 Nisan 2011
- 1.325
- 1.721
- 333
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinlikle ayrılmalısın nişanlılık zamanında böyle yapan evlendiğinde neler neler yapacak sevgini bir kenara koy sana ve ailene değer vermeyen biriyle evlenme evlilik çok daha ağır oluyor tecrübeyle sabitMerhaba yalnızlığımı paylaşmak istiyorum nişanlilik döneminde kafayı yemek üzereyim nisanlimin ailesi saygısız uzak 1 telefon bile açmaz düğüne 2 Ay kaldı ne yapalım diye sormuyorlar hiçbir şey yok ben çok arada kaldım nisanlimda ailesine tapıyor ben ne desem ağzıma tıkıyor haklı çıkmaya çalışıyor başka şehirde yaşıyor ailesi nisanlima dediği şey kaç kişi geleceklerse baksınlar ona göre otel tutsunlar diyor ben uğraşamam diyor adam ama kendi arkadaşlarına otel tutmuş evine bile davet etmiyor ben bunu aileme nasıl söylerim ki hep böyle şeyler var
Suç sizde ailene değer veren yere gelin gitmeye çalışıyorsun.bi gün bi hastalik çıksa yine ailen yanında olur bunlar değil.onun için iyi düşünMerhaba yalnızlığımı paylaşmak istiyorum nişanlilik döneminde kafayı yemek üzereyim nisanlimin ailesi saygısız uzak 1 telefon bile açmaz düğüne 2 Ay kaldı ne yapalım diye sormuyorlar hiçbir şey yok ben çok arada kaldım nisanlimda ailesine tapıyor ben ne desem ağzıma tıkıyor haklı çıkmaya çalışıyor başka şehirde yaşıyor ailesi nisanlima dediği şey kaç kişi geleceklerse baksınlar ona göre otel tutsunlar diyor ben uğraşamam diyor adam ama kendi arkadaşlarına otel tutmuş evine bile davet etmiyor ben bunu aileme nasıl söylerim ki hep böyle şeyler var
Ablam sen at o nişanı. Nişanı atmış şimdi rahatça nefes almış, mutlu bir kadın olarak söylüyorum. İlk zamanlar üzülürsün ama sonraları öyle bir rahatlama geliyor ki…Merhaba yalnızlığımı paylaşmak istiyorum nişanlilik döneminde kafayı yemek üzereyim nisanlimin ailesi saygısız uzak 1 telefon bile açmaz düğüne 2 Ay kaldı ne yapalım diye sormuyorlar hiçbir şey yok ben çok arada kaldım nisanlimda ailesine tapıyor ben ne desem ağzıma tıkıyor haklı çıkmaya çalışıyor başka şehirde yaşıyor ailesi nisanlima dediği şey kaç kişi geleceklerse baksınlar ona göre otel tutsunlar diyor ben uğraşamam diyor adam ama kendi arkadaşlarına otel tutmuş evine bile davet etmiyor ben bunu aileme nasıl söylerim ki hep böyle şeyler var
Yıpranırsın yavrucum yol yakınken kurtul derim. Evlilikte daha büyük sorunlar oluyor şimdiden böylelerse. Sana ve ailene değer vermezler ama sürekli senden değer bekleyecekler. Zamanla yıpranacaksın ve kendini tanıyamayacaksın. Eski zamanlarını çok arayacaksın tecrübe ile sabitMerhaba yalnızlığımı paylaşmak istiyorum nişanlilik döneminde kafayı yemek üzereyim nisanlimin ailesi saygısız uzak 1 telefon bile açmaz düğüne 2 Ay kaldı ne yapalım diye sormuyorlar hiçbir şey yok ben çok arada kaldım nisanlimda ailesine tapıyor ben ne desem ağzıma tıkıyor haklı çıkmaya çalışıyor başka şehirde yaşıyor ailesi nisanlima dediği şey kaç kişi geleceklerse baksınlar ona göre otel tutsunlar diyor ben uğraşamam diyor adam ama kendi arkadaşlarına otel tutmuş evine bile davet etmiyor ben bunu aileme nasıl söylerim ki hep böyle şeyler var
Sizi kırmak istemem ancak evlenirseniz çok pişman olacağınız kesin gibi görünüyor.Merhaba yalnızlığımı paylaşmak istiyorum nişanlilik döneminde kafayı yemek üzereyim nisanlimin ailesi saygısız uzak 1 telefon bile açmaz düğüne 2 Ay kaldı ne yapalım diye sormuyorlar hiçbir şey yok ben çok arada kaldım nisanlimda ailesine tapıyor ben ne desem ağzıma tıkıyor haklı çıkmaya çalışıyor başka şehirde yaşıyor ailesi nisanlima dediği şey kaç kişi geleceklerse baksınlar ona göre otel tutsunlar diyor ben uğraşamam diyor adam ama kendi arkadaşlarına otel tutmuş evine bile davet etmiyor ben bunu aileme nasıl söylerim ki hep böyle şeyler var