Düğünüme 20 Gün Var ve Çok Mutsuzum

Bir insan bir şeyi istemeyip tepki gösterebilir, kaldı ki düğün sevmeyen bir insan için evet zor olur haksız değilsiniz ama sizin nişanlınıza kaynananıza olan sinirinizi burdaki insanlar çekmek zorunda mı? Ünlem işareti koydukça haklı olduğunuzu düşünüyorsunuz herhalde de tanımadığınız etmediğiniz insanlarla duygularınızı regüle ederek konuşamıyor gibisiniz burdan bakınca.

Geliyor gelmekte olan.. hem de ne biçim. Sen duygularını anlatamaya çalışırken kadın ne dediğini bile anlamadı muhtemelen. Bu kadar aynı frekansta olmayıp o aileden adama da aşık olunur mu, olunuyor işte.. zorlanırsın evlilikte diyeceğim de zorlanmayan mı var bide..

Siz evlenin, bir ay sonra yeni konu açmaya bekleriz. Her şeyi bildiğini sanan teyze dediklerinizden yardım istersiniz. Belki de kayınvalideniz yardım ister. Kim bilir?
Allah sizin gibi kadın düşmanlarindan korusun tek diyebilecegim bu ben zaten illa ki hep benim dediğim olsun diyen tiplerden veya istediğim yapılmayinca cirkeflesen tiplerden değilim, zaten herşeyi bana kendi ailem gerekli yasa kadar sağladı sonrasında da kendim iyi mertebelerde kazanıyorum ve sağlıyorum. Ben bu zamana kadar istedikleri gibi cemiyetlere katildim elimden geldiğince zaten köylerindeki teyzeler filan bana bayılıyor hep anlatırlarmış kendi arasinda öyle iyi gelin böyle iyi gelin diye sadece tek bir düğüne katilmak istemediğimi belirttim ayni sizlerinde yaptığı gibi bana bir anda herkes tepki gösterdi birbirmize saygı duymak bu kadar zor değil hanımlar bu kadar düşman kesilmeyin birden insan buraya yazarken bir destek bekliyor iç rahatlatıcı cümleler bekliyor zaten çoğu insan yaninda yakındakilere anlatamadiklarini yazıyor buraya ama gel gelelim o kadar alışmışsiniz ki tanımadığınız insanları olmayacak yerlerden vurup saldırmaya cidden Allah korusun sizin gibilerden

Aynen öyle

Siz öncelikle beklentiniz dışında yorum yapan insanlara saygısızlık etmemeyi öğrenin ondan sonra saygı bekleyin. Saygıdan bahsederken burada insanlara insan olun yorumları yapmanız çok ironik. Her neyse, sizinle tartışacak değilim. Haftasonu köye gitmek zorunda mıyım? şeklinde açılacak konularınızı bekliyoruz ama yorum yapmayacağız her şeyi bildiğimizi sanan teyzeler olduğumuz için.

ben yanlış değilsem

bu üyelerden biri boşandı diğeri de ciddi olarak boşanmayı düşünüyorum konusu açmıştı

-her müstearı ezbere bilmiyorum, buraya da günlük uğramıyorum, karıştırdıysam özür dilerim şimdiden-

konunun sonlarda geldiği yer fazla hırçınlaştı ama ben başa sarıp aynı şeyi söylerim:

bu coğrayada evlenmek böyle birşey... büyük oranda az-çok evlilikler böyle.

ağırlıklı olarak bir tarafın diğer tarafı idare etmesiyle yürüyor evlilikler (karşılıklı idare olsa yine canımı yiyin, o bile çok az görülüyor genelde 1 taraf verici oluyor, karşılıklı dengenin olduğu istisnalar kaideyi bozmuyor)

"aile kültürleri yakın olsun" filan da boş iş, benim annem babam kuzen, en yakın olacak 2 kültür onların kültürü (aynı köy, kapıları birbirine bakıyor, yaşları da yakın) ama annemin kafasıyla babamın kafasının birbiriyle alakası yok..evet sülale ortak ama kafalar başka.

1. seçenek: olsun idare ederim, ben çoluk çocuk istiyorum, evlenemedi demesinler istiyorum, ailem üzülür ben dert ederim, evliyken daha rahat gezerim (burada herkeisn kendine göre bir sebebi olabilir uzatmayayım) vs. gibi sebeplerim var bu sebeplerle de evlenirim diyorsanız evlenip o cendereye giriyorsunuz. bir şekilde sürüyor ama nasıl...
2. seçenek: çok aşık olduğunuz için hiç bişey görmüyor gözünüz, aşk bitince göz açılınca bakış açınız değişiyor.

ha kadın baskın karakterdir erkek alttan alır o da olabilir- ama sizin durumunuda pek öyle olacakmış gibi değil.

Iste benimde bu israra tepkisiz bir yapim var benim icin anlam ifade etmedigi icin karsi taraf sinirden catlayan taraf oluyor, ama tabi gerilsem acik kapi gibi gorup devam ederler.

İnanılmaz abartma ve dramaqueenlik söz konusu . Bir düğüne katılmakla kimse mutsuz olmaz ha söz konusu benim sınırlarım diyorsanız sınır böyle konulmaz . Kusura bakmayın yaptığınız mizmizlik gibi geldi . Ne var yani gelini olarak sizi gösterse millete . Evlilik denilen şey tarafların birbirine attığı müşterek adımlardir . Bu evliliğin olmaması karşı tarafın hayrına .

Ben sizi anladım sınırlarınıza saygı gösterilmesini istiyorsunuz.Burda nişanlınız gelmeyecek düğüne canı istemiyomuş deyip annesine konuyu kapatacaktı.Nişanlınız açık kapı bırakmış ki annesi de sizi arayabiliyor siz istiyorsunuz ki sizin adınıza net bir duruş sergilesin.

Tamam nisanlinizin ailesinede ilk kez düğüne gitmek istemedim saygı duyun, saygı duyun diyin kavga edin. Aciz olan sizin mızmızca buraya bu konuyu açmanız. Ayrılın o zaman hanımefendi. Siz evliliği kaldiramazsiniz idare etmeyi asla bilmiyorsunuz. Saygısızlık çok fazla gördüm yazdıklarımı okumamissiniz maalesef ki küçük bir nedeni kv nize karşı büyütmussunuz. Herhalde haklısınız diyip sizi savununca iyi yorum oluyor. Madem konu açtınız tarafsızca karşı yorumlarada saygı duymalisiniz. Ama konunuzla ilgili düşündüğüm gibi karsit yorumuda kaldiramadiniz. Son yorumumu yazdım istediğinizi cevap verin zaten saygısız bir sekilde yaziyorsunuz. Ben sizi daha fazla yazıp muhattap almayacagim

Son düzenleyen: Moderatör:
Tam konu sahibinden beklenileni yapmış. O kadar fevri bi yapıdaki konuyu düzenleyip yazdıklarını silmiş nokta koymuş. Bunca yorum yazıp yardımcı olmaya çalışan insanlarada saygisizsiniz. Karsit yorumlara hemen saldıran agresif yapidasiniz.Allah nişanliniza ve kv ye yardım etsin. Bence ayrılın yol yakınken bari

Son durumunuz nedir acaba

Bı görünür giderdiniz ne var maksat gönüller olsun. Gereksiz bir olay ve gerilme olmuş.

Evlenir evlenmez kaynanadan, cicim ayları bitince eşinizden çok cekeceksiniz.
Bu yorumumu çoğu kişi beğenmiş de şimdi öyle düşünmüyorum ben. O gün negatif bir günümdü sanırım. Ya da normal bir günüm olabilir ama bugün tatlı falan yedim birine hayatının çok kötü olacağını söylemek şu an iyi fikir gibi gelmedi. Kocaman kadın sonuçta ne yapacağını biliyodur. İnşallah düzelir. Düğüne de az kalmış, evlenmeye karar verirseniz Allah mutlu etsin. Yok ayrılık olursa da üç günlük dünya zaten. Bir sürü adam gibi adam var disarda. İlla biri aklınızı çeler. Hangi yolu secerseniz seçin mutlu olursunuz insallahh

Ben de nışanımda ve düğünümde mutsuzdum 1 yıldır evlıyım evlılığımde de mutsuzum sanırım bu evlenmemek gerektığını ışaret edıyor. Ben de düşünüyordum bu süreçte neden mutsuzum dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…