Düğünüme 20 Gün Var ve Çok Mutsuzum

Öff çok çok zor bir durum ayrılmak zor evlenmek daha zor ailen nasıl karşılar olası bir ayrılık kararını, arkanda dururlar mı?

Öff çok çok zor bir durum ayrılmak zor evlenmek daha zor ailen nasıl karşılar olası bir ayrılık kararını, arkanda dururlar mı?
Arkamda dururlar ama ben daha önce nişan attim karşı taraf beni sokak ortasinda dövdü ve ailecek cok üzüldük, kimse birbirine belli etmemeye çalıştı herkes dimdik durmaya çalisti, küçük bir yerde yaşıyoruz ve tanınmış bir aileyiz ben tekrar onlari üzmek istemiyorum aslinda birazda çaresizlik bundan kaynaklanıyor. Yoksa benim işim gücüm mesleğim elimde o konuda bir sorun yok tek sorun ailemi tekrar üzmek..

Her istediğini yapmayacaksın. İkinize makul olan ortak şeyi yapacaktın. Zaten her zaman yaptığın için böyle olmuş ya.
Normalde ben uyumlu bir insanım bende gitmek istedim zorunda kaldığım için gitmedim, ama ilk kez gitmek istemedim icimden gelmedi ve saygi bekledim tepki buldum

Bazi bolgelerde dugunler cok onemlidir.Katilmasaniz mutlaka insanlar bir sorun oldugunu dusunecekler kayinvalidenizde bunlarla ugrasmak istemistir.Yani nisanlinizla aranizdaki tek zorun bu mu yoksa daha fazlasimi var?

Normalde ben uyumlu bir insanım bende gitmek istedim zorunda kaldığım için gitmedim, ama ilk kez gitmek istemedim icimden gelmedi ve saygi bekledim tepki buldum
Bence nişanlınla yüzyüze bir görüş. İçindekileri anlat , korkularını, endişelerini, soru isaretlerini ,olması gerekenleri... Yargılayıcı bir dille değil.ifade edici bir dille.

Eğer bir sorun varsa kimse üzülmesin diye evlenilmez. Bunu unutma.

Bazi bolgelerde dugunler cok onemlidir.Katilmasaniz mutlaka insanlar bir sorun oldugunu dusunecekler kayinvalidenizde bunlarla ugrasmak istemistir.Yani nisanlinizla aranizdaki tek zorun bu mu yoksa daha fazlasimi var?
Normalde bir sorun yok. Aslinda beraberken cok mutluyuz eğleniyoruz ortak zevklerimiz var beraberken hic sıkılmayiz telefona bile bakmayiz. Evimizi beraber döşedik mesela o zamanlar hic annemde gelsin vs demedi herşeyi beraber hallettik. Zaten ilk kez böyle bir tepki görünce kırıcı oldu aslında karakteri bu mu sorusuda var kafamda aslında o bu kişi mi basından beri ?

Cok arada kaldim baska ipucu da olmali
Ben oynamak istemiyorsam oynamam ve kimsenin suratini umursamam isterse dugun boyunca konussun duymam kimse de bana 2. Dugunde teklif etmez israr etmez ise yaramaz cunku. Ama bu noktaya geldiyse sizi guzellikle ikna etmek varken fiyasko davranmislar. Diger parcalari da dusunun, ev esyasi, baska yerlere gitme aileniz ile iliskileri nasil?

Bence nişanlınla yüzyüze bir görüş. İçindekileri anlat , korkularını, endişelerini, soru isaretlerini ,olması gerekenleri... Yargılayıcı bir dille değil.ifade edici bir dille.
Söyledim ona benim korkularim oluştu bu olaydan sonra diye bu defada evleneceğin kişi hakkında şüphelerin varsa daha vaktimiz var düşün istersen dedi bana yani yanlış yaptığının farkında değil sorunun bende olduğunu düşünüyor galiba

Evlenmemeyi düşünebilecek kadar önemli buluyorsanız bu konuyu zaten evlenmemelisiniz.

20 gün sonra da sizin düğününüz varmış sonuçta, nişanlınızın ve kayınvalidenizin düğünde bulunmanızı istemeleri de normal geldi bana. Köy yerinde genelde laf söz olur mantığı orada yaşayanlar için önemli bir durum olmalı.

Başka soru işaretleriniz var mı yoksa mevzu sadece bu mu ?

Kalbinizin sesini dinleyin, bu kırgınlık bana büyütülecek gibi gelmedi ama içinize sinmiyorsa evliliği zorunlu olarak görmeeyin

Eşya alırken bize hic kimse karışmadı ikimiz hallettik. Ben evde halı kullanımıni minimumda seviyorum o sebeple cok az halı aldim. Kaynanam bir tek buna biraz laf soyledi ama oda kırıcı şekilde veya emreder şekilde değildi. Sadece işte aaa öyle şey mi olur halısız ev mi olur o neymiş öyle temizlik yapar gibi filan.. Yani oyle çok karışan veya sözünü dinlettirmeye çalışan bir hali yoktu ilk kez böyle oldu

Ya aslında şöyle ben hep böyleydim onlara inat olsun diye yaptığım bir hareket degil ve onlarda benim bu karakterimi biliyorlar ona rağmen fazla tepki verdiler ve kırıcı tepkilerdi

O zaman son zamanda cevreye karsi cekindiklerini dusunurdum ben. Dugun cok yaklasmis ve su an etrafta tek konu sizsiniz
Anneci olan erkek yada Karisacak kv esya konusunda asla durmaz. Ya onay ister ya emin olmak. Hali mevzusu kendi annenizin de soyleyebilecegi birsey tabi ki sagir dilsiz olmayacaklar.

Bu olayın hemen üstüne söylediğin için inat yaptığıni onu hemen silip atabildigini düşünmüş olabilir. Sen bu adama ikinci şans verebilirim diyorsan dediğim gibi yüz yüze konus. Ama olmaz diyorsan bir kez yüzük attım, ailem üzülür vs diye evlilik yapılmaz.

Ya aslında şöyle ben hep böyleydim onlara inat olsun diye yaptığım bir hareket degil ve onlarda benim bu karakterimi biliyorlar ona rağmen fazla tepki verdiler ve kırıcı tepkilerdi

Aslinda sizi korumak icin israr olabilir
Birde kimin dugunu oda onemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…