evet canımm ısıklar caddesıne de güllüğede baktımm..ama tek basına da gelınlıge bakılmıo kii
atla gel konyaaltina beraber bakalim opuyorumnanaktan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canımm ısıklar caddesıne de güllüğede baktımm..ama tek basına da gelınlıge bakılmıo kii
canımm benım saooll o senın gusellıgınn...oh beeeee:)hihoyyytEvet canım, ama ben tek bakmıştım ilk seferinde, ikincide arkadaşımla gittim o da benimle hemfikir oldu. Kız kardeşim yok, görümcelerde başka şehirlerde ancak maille fikir alış verişi yapabiliyoruz, geriye de arkadaşlar kalıyor bire bir yardımcı olacak.
Bir de arkadaşlarımın deneyimlerinden de faydalandım moda evi seçimi konusunda. Vakıflar sarayına ise hiç gitmedim, çok karışık geliyor oralar bana. Bu arad Ziyapaşa'daki Paris Moda Evi'ni tavsiye etmem, arkadaşımın provasına gittim, kızcağız çıkışta "Bu benim gelinliğim değil yaaa" dedi, modelle alakası olmayan bir şey dikmişlerdi. Sergiledikleri gelinlikleri de pek beğenmedim işçilik olarak. Bir de ben modelimi gösterdiğimde bir türlü fiyat vermek istemedi bana, orada diktirmeye karar verirsem fiyat konuşuruz gibisinden laflar etti bayan, o tutumunu da sevmedim.
Bu arada çok az zamanım kaldı falan da deme tam anlaşmadan gelinlik için, pazarlık şansını azaltabilir.
Kolay gelsin, eminim çok güzel bir gelin olacaksın.
atla gel konyaaltina beraber bakalim opuyorumnanaktan
Mersinde sakkallı moda evini önerebilirim güsel gelinlikler var kücük hamam sokagında 2. Yeride özgünr cocuk parkının orda tabi sırasıyla baska gelinlikcilerde var aynı yerde :)):):) hepsine gir bak :)
ben antalyada yasıorum kıslar..nısanlım mersınde.mersıne gelın gıtcem yani.ama bu ev dizme işi o kadar usun surdukı gelınlıge fırsat kalmadan donmek zorunda kaldık.dugunden 1 hafta once gıdıcem sizce bulabılecekmıyım lutfen mersındekı moda evlerıyle ılgılı bılgısı olan arkadaslar yardım edersenız sevınırım.....:sinifsinif: