Ben Ayşem'de diktiriyorum Feray Hanım var orada çok ilgili müşterileriyle. Ziyapaşa'daki Gözde'yi de çok beğendim, işçilikleri gayet iyi, hazırdaki gelinliklerden birini denemiştim 900 lira civarı kiralık 1200 lira civarı satılık dediler, seçtiğin gelinliğe göre değişebilir fiyat, tabii pazarlık da edersin 50-100 artık ne kadar düşürebilirsen kardır. Gözde'ye diktirmeme nedenim, aradığım kırık beyaz tonu Ayşem'de bulmamdır. Adana'yı pek bilmiyorum demişsin, bu ikisinin yerleri çok kolay, Atatürk Caddesi'ndeler ve birbirlerine de yakınlar. Ayşem Modaevi XXXXXXXXXXXXXXXXX Aatatürk Caddesi Arı Apt. Kat:1 (Ariplex Sineması üzeri) Gözde Modaevi XXXXXXXXXXXXXXXX Bu da Ayşem cadde üzeri, onun olduğu yerden karşıya geçip, köşesinde Vakıfbank'ın olduğu sokakta sağ tarafta. Burada daha çok çeşiti sergilenmiş olarak bir arada görebilirsin, Nevin Hanım ve Belma Hanım'da gayet ilgilinenen insanlar, diğer elemanları da öyle. Her iki yerde de üzeinde denemek istediğinde yardımcı oluyorlar. Ben çok yere baktım gelinlik için, bu ikisi içime sindi sadece, Aysira'da hiç ilgilenmediler desem yeridir, Mersin'de de mağazası varmış, ama sadece gelinliği satıyorlar, duvak ve diğer akseuarları için sen uğraşıyorsun. Ayşem & Gözde damat yaka çiçeğine kadar hazırlıyorlar. Kolay gelsin canım, umarım gönlüne göre bir gelinlik bulursun, mutluluklar dilerim...