• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri düğünüme 16 gün kaldı.ortada gelinlik yok :(

su_01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2009
23
0
86
Antalya
ben antalyada yasıorum kıslar..nısanlım mersınde.mersıne gelın gıtcem yani.ama bu ev dizme işi o kadar usun surdukı gelınlıge fırsat kalmadan donmek zorunda kaldık.dugunden 1 hafta once gıdıcem sizce bulabılecekmıyım :(:( lutfen mersındekı moda evlerıyle ılgılı bılgısı olan arkadaslar yardım edersenız sevınırım.....:sinifsinif:

:( ya ne bılım cok kolay begennen bırısı deılım..o yusden panıkledımm..mecbur almak zorunda kalıpta ıcıme sınmeyen bısey almak ıstemıorum..acele getırılmıycek tek seyıı aceleye getırıp almaktan korkuorumm :(

1 gununu ona ayırırsın yeterince yer dolaşırsın heralde

kafandaki olumsuz düşünceleri sil

elbet bulursun birşeyler

antalyada niye bakmıyorsun ?

Canım arkadaş çok doğru söylemiş Antalyada niye bakmıyorsun. Senin yerinde olsam Antalyada bakar, beğenirim ve bunu istiyorum derim.Nihayetinde bi paranın havale yapılmasına bakar. Bence sen bu panikle en güzel gelinliği de görsen acele karar vermen gerektiği için o stresle içine sinmez gibi geliyor bana..Hem şöyle doya doya gelinlik bakmanında zevkine var bak bu fırsat insanın eline hergün geçmez. Allah mesut etsin a.s.

burda ıstedıgım gıbı bulamadım..bıde mersıne bakayım dedım o da en sona kaldıı..ama yuregıme su serptınıs valla..mutlaka bulurumm dıe dusunuorumm..tesekkurlerr...

Mersin'de bulamazsan Adana'ya da bakabilirsin, bir saatlik yol... Adana'da Ayşem ve Gözde modaevlerini tavsiye edebilirim... Kolay gelsin & hayırlı olsun...

evett bende cok dusunuorum adanaya gıderım dıe..aslen adanalıyım ama antalyada yetıstıgım ıcınn pek bılmıorum adanayıı..tavsıyelerın ıcın tesekkurler hard_dısc..cok saoll....mutlaka bakacagım soledııgn yerleree..

canım benim memlektte zebil gibi gelinlik varr bulursun tabiki gönlüne göre bitanee üzülmeee sennn

Mersin'de bulamazsan Adana'ya da bakabilirsin, bir saatlik yol... Adana'da Ayşem ve Gözde modaevlerini tavsiye edebilirim... Kolay gelsin & hayırlı olsun...

Hatun Ayşem'i ben de beğeniyorum ama onun dışında gazipaşa-sular mevkiinde mükemmel modaevleri var binaların ikinci katlarına bakman yeterli yerimseniben

canım seni öyle ii anlayabiliyorumki düğüne 20 gün kadar vardı ve gelinlik bulamamıştım ne kdar yer dolaştıysam inanılmaz stres yapıyor insan umutlarım kırılmışken tesadüfen buldum gelinliğimi ve içime çok sindi sanki kısmet gibi bence bulacaksın olumsuz düşünme

canım arkadaslarında dedıgı gıbı mersınde bulamazsan adana da mutlaka buulrsun adanada yasıyorum bende ewlencem ıns seneye gelınlık bakıyorum zyapasa da o kadar guzel ve cesıtlı gelınlıkler warkı anlatamam

cnm ben mersinliyim faruk moda evine bide sakallıya uğra bence güzel ggelinlikleri var faruk modayı beğeniyorum evlenecek olsam bakardım kesin bide alişyamı ne dediler tam bilmiyorum ama oda güzelmiş ama sanırım o biraz pahalı kolay gelsin gönlüne göre bulursun iişallahopuyorumnanaktan

Ben Ayşem'de diktiriyorum Feray Hanım var orada çok ilgili müşterileriyle. Ziyapaşa'daki Gözde'yi de çok beğendim, işçilikleri gayet iyi, hazırdaki gelinliklerden birini denemiştim 900 lira civarı kiralık 1200 lira civarı satılık dediler, seçtiğin gelinliğe göre değişebilir fiyat, tabii pazarlık da edersin 50-100 artık ne kadar düşürebilirsen kardır. Gözde'ye diktirmeme nedenim, aradığım kırık beyaz tonu Ayşem'de bulmamdır. Adana'yı pek bilmiyorum demişsin, bu ikisinin yerleri çok kolay, Atatürk Caddesi'ndeler ve birbirlerine de yakınlar. Ayşem Modaevi XXXXXXXXXXXXXXXXX Aatatürk Caddesi Arı Apt. Kat:1 (Ariplex Sineması üzeri) Gözde Modaevi XXXXXXXXXXXXXXXX Bu da Ayşem cadde üzeri, onun olduğu yerden karşıya geçip, köşesinde Vakıfbank'ın olduğu sokakta sağ tarafta. Burada daha çok çeşiti sergilenmiş olarak bir arada görebilirsin, Nevin Hanım ve Belma Hanım'da gayet ilgilinenen insanlar, diğer elemanları da öyle. Her iki yerde de üzeinde denemek istediğinde yardımcı oluyorlar. Ben çok yere baktım gelinlik için, bu ikisi içime sindi sadece, Aysira'da hiç ilgilenmediler desem yeridir, Mersin'de de mağazası varmış, ama sadece gelinliği satıyorlar, duvak ve diğer akseuarları için sen uğraşıyorsun. Ayşem & Gözde damat yaka çiçeğine kadar hazırlıyorlar. Kolay gelsin canım, umarım gönlüne göre bir gelinlik bulursun, mutluluklar dilerim...

Son düzenleyen: Moderatör:
Hatun Ayşem'i ben de beğeniyorum ama onun dışında gazipaşa-sular mevkiinde mükemmel modaevleri var binaların ikinci katlarına bakman yeterli yerimseniben

Sevgili Lotika, Hatun Ayşem değil sadece "Ayşem" benim dediğim, Ariplex'in üzerinde bu yer. Hatun Ayşem'e baktım, çok sıradan ve birbirine benzer modellei vardı, işçilikde pek hoşuma gitmedi doğrusu.

Canim ben gelinligimi ne zaman aldim biliyormusun kaydirigubbakcemile3

Dügünden 5gün önce teslim edildi bana, dügünden 10gün öncede diktirmeye karar vermistim kaydirigubbakcemile3

Antalyada diktirdim, isiklar caddesini bilirsin kesin..orda bir kac gün icinde dikiyorlar diktirmek istersen eger.

Ama hazir istiyorsan hic dert etme cok kolay bulursun, ben 10gün icinde hal ettiysem sende bulursun kaydirigubbakcemile3

Bide git dene, yani sadece bakmakla olmuyor.. Kafamda ne modeller varken, ne gelinlik diktirdim ben.. Gelinligi denemedikten sonra insanin icine sinmez, sonucta her gelinlik herkese gitmez.
Ama ne yazikki bizim toplum bunu daha anlamis degil kaydirigubbakcemile3

canım benim memlektte zebil gibi gelinlik varr bulursun tabiki gönlüne göre bitanee üzülmeee sennn

canım benımm saol..oh be ne ıyı etmısımm buraya uye olmaklaa..fıkır edınebuılecegım akadasım yok dıodumm..burda hepınıs yuregımı ferahlattınıss..cok saolunn kızlarr.alkisalkisalkis

ben yenı uyeyımm ıkıncı sayfadakı yorumları yenı gordumm.yavas yavas alısıorumm..gercekten ılgılendıgınıs ıcın cok teskkurlerrr...ziyapaşayada gazipaşayada ataturk caddesıne de arıplex ın ustundekı yere de hepsıne tek tek bakacagımm :) iyiki varsınız..

Canim ben gelinligimi ne zaman aldim biliyormusun kaydirigubbakcemile3

Dügünden 5gün önce teslim edildi bana, dügünden 10gün öncede diktirmeye karar vermistim kaydirigubbakcemile3

Antalyada diktirdim, isiklar caddesini bilirsin kesin..orda bir kac gün icinde dikiyorlar diktirmek istersen eger.

Ama hazir istiyorsan hic dert etme cok kolay bulursun, ben 10gün icinde hal ettiysem sende bulursun kaydirigubbakcemile3

Bide git dene, yani sadece bakmakla olmuyor.. Kafamda ne modeller varken, ne gelinlik diktirdim ben.. Gelinligi denemedikten sonra insanin icine sinmez, sonucta her gelinlik herkese gitmez.
Ama ne yazikki bizim toplum bunu daha anlamis degil kaydirigubbakcemile3

evet canımm ısıklar caddesıne de güllüğede baktımm..ama tek basına da gelınlıge bakılmıo kii :(

Back