Düğünüme 1 ay kala nişanlımdan ayrıldım.. çok mutsuzum.. lütfen yardım edin:(

çok tşk ederim yorum için... evet maalesef çıkarcı ve maddiyatçı biriymiş maalesef dediğin gibi ne bana ne de aşka sahip çıkabildi o..! şimdi üzülüyorum belki ama biliyorum ki zamnla geçecek..

Bende ayrıldım düğünüme 2 buçuk ay kala falan ilk başta çok zor geçiyor zaman nefessiz kalıyorsun gibi geliyor ama şimdi daha iyiyim ve zamanla daha iyii olacak eminim sen de yaralarını sarmışsındır şu kesin ki bende sende biliyoruz ki yanlış kişilerdi ve onlarla yola devam edilmezdi hayırlısı olsun hakkında

ben de dugunume uc hfta kala terkedıldım.. ıkıbucuk ay oldu hala kendıme gelemedım sureklı yasadıgım ıyı kotu hersey gozumun onunden gecıyor.dusunmemeye calısıyorum olmuyor.bır bucuk sene sonra bır msjla telını kpatarak ayrıldı benden hersey ıcımde kaldı ofkem dnmıyor gecmıyor..ama elbet gececek ve dılerım bundan sonra rabbım kıymet bılen ınsanlarla karsılastırır bızı

Canım çok geçmiş olsun, ben de aynı durumdayım seninle ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…