düğünümden bi kaç kare:)

çok güzelsiniz allah sonuna kadar mutlu etsin huzur ve sağlıkla... Resimlerede bayıldım

Allah mutlu mesut etsin canım bir ömür boyu
çok yakışmışsınız...

ALLAH mesut etsin ..

Ay masallah masallah ne kadar güzel :) Allah mutlu mesut etsin ömür boyu bir yastikta insallahh....

tatlım maşallah sübhanallah.keyifli oldugu o kadar belliki Rabbim pişman ettirmesin ikinizide bir ömür sağlık mutlulukla en az o fotoları çektirdiğiniz kadar keyifli bir ömür diliyorum size

Ay çok tatlısınız.
Allah mesut etsin.

tebrikler bir yastıkta kocayın inş bir ömür boyu mutluluklar her şeyin çok güzel olmuş süpersin

allah mesut etsin canım

tek kelimeyle harika bayıldım valla...fotoğraflar süper...çok farklı olmuş...

Allah ömür boyu mesut etsin canım..

çok tatlısın masallah nazar degmesım rabbım mesut etsın

'maaşallah hepsi çok güzel bir ömür mutlu olun inşallah

çok güzel bir gelin olmuşsun Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah

Allah mutluluğunuzu daim etsin..
Maşallah..

mutluluğunuz daim olsun yuvanızdan huzur eksik olmasın

maşallah gelinliğiniz türbanınız çok hoş olmuş Allah mesut etsin bi yastıkta kocatsın inşallah sevgniiz saygnız daim olsun mutluluklar....

ALLAH MUTLULUĞUNUZU DAİMMM ETSİİİİNNN

çok güzelsiniz allah sonuna kadar mutlu etsin huzur ve sağlıkla... Resimlerede bayıldım

hep mutlu olun tatlımm

.

cok hos masAllah

mutluluklar

.
teşekkür ederim arkadaşlar

Allah mesut etsin canım,çok yakışmışsınız :123:

Allah ömür boyu birbirinize sevgiyle askla bagli olmayi nasip etsin insallah amin:78: darisi bize

çok güzellll resimler,resimlerin çekildiği yerler de süper allah bir ömür mesut etsin inşallah

maşallah nazar değmesin.çok çok sıcak içten resimler olmuş.Allah mutluluğunuzu daim etsin.

türban gelinliğin ve en çokta sen çok güzelsin maşaalllaah Allah bir ömür boyumutlu etsin.

Sanırım Mersin gelinisin umarım o pembe çiçekler gibi olursunuz her daim

Sanırım Mersin gelinisin umarım o pembe çiçekler gibi olursunuz her daim

aslında istanbul geliniyim mersin gelininden ziyade mersin kızıyım, çekimler bizim taraftaki düğünde yapıldı.. iyi dileklerin için çook teşekkürler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…