Doğum yaptım Ablam altın Getirdi.Benden 6 ay sonra o doğum yaptı bende getirdiği altını geri götürdüm sonra sünnet yaptı bende teyze olarak altın taktım.Sonra 2.dogumu yaptım Ablam bana o sünnette takttigim altını geri getirmedi .benim dugumde taktiği altının yerine saymış sizce yaptığı doğrumu evlikten sonra aramızdaki çocuk görme sünnet vs. Durumlarla kendi dugumdeki bı abla olarak taktigi altına saymak ne kadar dogru.Ama düğünümde takılan takıların hiç biride bende kalmadı.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Düğünümde Ablamın Taktiği Altin
- Konu Sahibi Yavuz58
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- altın borcu
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 6 Mayıs 2020
- 1.273
- 3.125
- 83
Doğum yaptım Ablam altın Getirdi.Benden 6 ay sonra o doğum yaptı bende getirdiği altını geri götürdüm sonra sünnet yaptı bende teyze olarak altın taktım.Sonra 2.dogumu yaptım Ablam bana o sünnette takttigim altını geri getirmedi .benim dugumde taktiği altının yerine saymış sizce yaptığı doğrumu evlikten sonra aramızdaki çocuk görme sünnet vs. Durumlarla kendi dugumdeki bı abla olarak taktigi altına saymak ne kadar dogru.Ama düğünümde takılan takıların hiç biride bende kalmadı.
Bu nasıl bir kardeşlik bağıdır, aynı altın aranızda kaç kez gidip gelecek...
Çok utanç verici bir durum ; düğünde, doğumda vs... takılan altın hediyedir, geri gelmesi beklenmez hele de kardeşten
- 27 Ekim 2022
- 4.707
- 13.555
- 138
Belki su anki durumu iyi degildir. O altini da bir masraflari icin harcamistir. Bunu mesele yapmayin bence.Doğum yaptım Ablam altın Getirdi.Benden 6 ay sonra o doğum yaptı bende getirdiği altını geri götürdüm sonra sünnet yaptı bende teyze olarak altın taktım.Sonra 2.dogumu yaptım Ablam bana o sünnette takttigim altını geri getirmedi .benim dugumde taktiği altının yerine saymış sizce yaptığı doğrumu evlikten sonra aramızdaki çocuk görme sünnet vs. Durumlarla kendi dugumdeki bı abla olarak taktigi altına saymak ne kadar dogru.Ama düğünümde takılan takıların hiç biride bende kalmadı.
- 8 Nisan 2017
- 56.961
- 299.638
- 698
- 14 Ağustos 2018
- 19.659
- 2
- 73.877
- 598
Ablanızla aranızda böyle hesaplar yapacaksanız takmayın bir şeyDoğum yaptım Ablam altın Getirdi.Benden 6 ay sonra o doğum yaptı bende getirdiği altını geri götürdüm sonra sünnet yaptı bende teyze olarak altın taktım.Sonra 2.dogumu yaptım Ablam bana o sünnette takttigim altını geri getirmedi .benim dugumde taktiği altının yerine saymış sizce yaptığı doğrumu evlikten sonra aramızdaki çocuk görme sünnet vs. Durumlarla kendi dugumdeki bı abla olarak taktigi altına saymak ne kadar dogru.Ama düğünümde takılan takıların hiç biride bende kalmadı.
- 31 Mart 2022
- 4.868
- 15.245
- 138
Teyze olarak mı altın taktınız yoksa geri gelir diye maddi hesap kitaba girerek mi?Çelişik.Doğum yaptım Ablam altın Getirdi.Benden 6 ay sonra o doğum yaptı bende getirdiği altını geri götürdüm sonra sünnet yaptı bende teyze olarak altın taktım.Sonra 2.dogumu yaptım Ablam bana o sünnette takttigim altını geri getirmedi .benim dugumde taktiği altının yerine saymış sizce yaptığı doğrumu evlikten sonra aramızdaki çocuk görme sünnet vs. Durumlarla kendi dugumdeki bı abla olarak taktigi altına saymak ne kadar dogru.Ama düğünümde takılan takıların hiç biride bende kalmadı.
- 21 Kasım 2017
- 27.856
- 122.209
- 598
Sizin yaptığınız bu muhabbet ne kadar doğruysa o da o kadar doğrudur herhalde. Madem bu kadar al gülüm ver gülüm yaşıyorsunuz, siz ablanız evlenirken düğününde takı takmış mıydınız? Takmadıysanız doğru hesaba çıkıyor onunki.benim dugumde taktiği altının yerine saymış sizce yaptığı doğrumu evlikten sonra aramızdaki çocuk görme sünnet vs. Durumlarla kendi dugumdeki bı abla olarak taktigi altına saymak ne kadar dogru.
- 29 Mayıs 2021
- 13.494
- 87.505
- 548
- 36
- 10 Ekim 2014
- 31.845
- 142.584
- 798
Altin amma tur atmiş. 1 tane altini dolastirip durmussunuz, boyle yapacaksaniz niye takiyorsunuz ki.
Kimseye altin goturmuyoruz biz, gorumcemlere bile altin takmadim cocuk dogurdular diye. Ona buna altin dagitacagima kendimize ek birikim yaptik, kimsenin verecegi altina da ihtiyacimiz yok boylece. İcinden gelen taksin, altinin peşine düşecek olan degil.
Kimseye altin goturmuyoruz biz, gorumcemlere bile altin takmadim cocuk dogurdular diye. Ona buna altin dagitacagima kendimize ek birikim yaptik, kimsenin verecegi altina da ihtiyacimiz yok boylece. İcinden gelen taksin, altinin peşine düşecek olan degil.
Ben ona taktım oda bana taksın dieTeyze olarak mı altın taktınız yoksa geri gelir diye maddi hesap kitaba girerek mi?Çelişik.
- 21 Haziran 2022
- 752
- 1.081
- 43
- 31
Doğru mu bilemiyorum ama anne baba abla kardeş falan yakın insanlar arasinda aldım verdim yapmadan durumumuza gore gönlümüzden geleni yapsak keşke. Yani abla aşk olsun de geç.
Benim eşimin ablası, kızı dogdudunda hediye olarak eşimden künye istemis. Ya evet almayi ben de isterim ama soyleyince siparis verir gibi içimden gelmedi dedi eşim almadi mesela kız kocaman oldu bu arada hic de küslük yapmadilar içinden gelmemiştir takmıştır bir seylere bosver altın alinir satilir abla kardes bir tane
Benim eşimin ablası, kızı dogdudunda hediye olarak eşimden künye istemis. Ya evet almayi ben de isterim ama soyleyince siparis verir gibi içimden gelmedi dedi eşim almadi mesela kız kocaman oldu bu arada hic de küslük yapmadilar içinden gelmemiştir takmıştır bir seylere bosver altın alinir satilir abla kardes bir tane