- Konu Sahibi prensess05
-
envyme daha simdiden dügünün nasil olucani istemen ve bilmen cok hosuma gitti bisürü genc kiz var hala nasil olucani nasil istediklerini bilmyiorlar (mesela ben)
cok güzel yazmissin cnm, rabbim herseyi gönlüne göre versin herseyi.
tabiki istedigin zaman diger hayallerini de yazabilirsin.
cnm senin dedigin o hangoverdeki ucan balonlarin resmini yüklemistim senin dügüne gözel gider kirda yaparsan eger
herseyi güzel yazmissin da damatlik nasil olucak?
evet canım hatırlıyorum, sen yüklemiştin.. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah..senin de her şeyin içine sinerek olur umarım.. bir anda oldu aslında bu hayaller, çok uzun zamandır değil.. hatta sevgilim hayatımda değilken ben evliliği bile hiç düşünmemiş bir insandım.. tek 1 tane çeyizim bile yoktu, annem bir şey alacak olsa kıyametleri koparırdım, ne çeyizi ben evlenmeyeceğim diye.. ( sanki şimdi çok var çeyizim; 2 nevresim takımı,1 damat bohçası, bir de mutfak havlu önlük eldiven seti:))) )şu son bir senedir resmen büyüdüm sanki bir anda :) ama şimdi de yurtdışında olduğum için bir şey yapamıyorum, hayal kuruyorum ancak, dönünce gerçekleştirmek üzere:))
damatlığı da aslında düşündüm ama erkek arkadaşımla paylaşmadım henüz.. ama onun da hoşuna gider diye düşünüyorum.. salon düğünü için elbette klasik bir siyah damatlık giyer( ama şu yelekli,ışıltılı kravatlı olanlardan değil,sade ama şık) .. hayalimde kır düğünü için bence o da keten bir pantolon ve spor bir ceket giymeli... hemen örnekler geliyor.. (diğerine ekleyemedim)
damatlık sarar olur kesinlikle, çünkü sevgilim oradan giyiniyor genelde...böyle bir şey mesela:
Eki Görüntüle 417888
kır düğününde ise tam düşündüğüm damatlığın resmini şimdi bulamadım ama böyle bir çift olmalıyız:
Eki Görüntüle 417890 Eki Görüntüle 417891
bende öyle cnm benimde cok ceyizim yok daha yeni yeni almaya basladim.
damatliklar harika gözüküyor
kir dügünü icinde keten kiyafet iyi gider diye düsünüyorum bitek dekorasyon kalmis sizde
bitek dekorasyon kaldı evet.. o da aslında her şeyiyle aklımda.. zaten eğer istediğim gibi bir yer bulabilirsem ihtiyacım olan sadece masa ve sandalyeler olacak.. geri kalan her şeyi kendim yapmak istiyorum.. sandalyeler zaten ahşap olmalı, kenarına sadece ufak bir çiçek ya da tül bağlarım.. masalarda da öyle boncuk, büyük vazolu çiçekler değil de, renk renk cam şişelere( şurup, içki, zeytinyağı şişeleri olabilir) içlerine değişik kır çiçekleri koymayı istiyorum.. aralara da mumlar.. :)
tabi her ne kadar her şey doğal olsun, her şeyi kendi emeğimle yapayım istesem de , o zamnlardaki koşuşturmadan bir çok şeyi böyle istediğim gibi yapamayacağım.. illaki bir organizasyon firması ile çalışmak zorundayım.. tabi maddi yönünü bu hayallerimin şimdilik düşünmek istemiyorum hiç :)
benim niaşnlığımın modeline çok benziyo...hatta annem nişanlığının gelinlik modelini diktir diyor ama yok artık oda farklı olsun....Of ya senelerce çok karalı olduğum gelinlik modelinden iş ciddiye binince vaz geçtim...daha farklı olmalı ama şimdi kafamda bişey yok sadece straplezden vaz geçtim nedense birden soğudum...Bence bu modelde kal..hatta fırsatım olursa nişanlığımın resmini eklerim oda fikir verebilir dediğim gibi bu modele çok benziyo tek fark çok kabarık değil ve elbisenin uzunluğu bileklerde...8 eylülde düğünüm bnm ve araba kesinlikle o nostaljik pembe arabalardan olcak yıllardır bnm de hayalim o :) gelinlik de bu hafta son kararımı vercem ama snrm şunda karar kıldım :)
benim de temmuz da düğünüm var..
ben kır düğünü hayal etmiştim hep, arkadaşların da söylediği gibi, güvercinler uçurarak konukların karşısına çıkmak, havai fişekler altında ilk dans..balonlar, fenerler..uçuş uçuş tüller..
fakat maddi anlamda çok sıkıştık, ancak düğün salonuna yetti paramız, benim de bütün hayaller çöpe..
o yüzden benim hiç hevesim kalmadı canım, düğüne dair hiçbir şey hayal etmiyorum şimdi..
benim niaşnlığımın modeline çok benziyo...hatta annem nişanlığının gelinlik modelini diktir diyor ama yok artık oda farklı olsun....Of ya senelerce çok karalı olduğum gelinlik modelinden iş ciddiye binince vaz geçtim...daha farklı olmalı ama şimdi kafamda bişey yok sadece straplezden vaz geçtim nedense birden soğudum...Bence bu modelde kal..hatta fırsatım olursa nişanlığımın resmini eklerim oda fikir verebilir dediğim gibi bu modele çok benziyo tek fark çok kabarık değil ve elbisenin uzunluğu bileklerde...
Şu uçan balon fikri çok hoşuma gitti,bizim düğünümüz kapalı mekanda fakat gelin almada evden çıkarken değerlendiricem kesinlikle 15-20 tane kırmızı balon tam biz ev kapısından çıkarken gökyüzüne bırakılcak
Düğünde de biz ilk dansımızı yaparken mekanın üstü açılıyor ordan başımızın üstünden kırmızı gül yaprakları dökülecek
Gelin masasını süsleticem organizasyon firmasına
Bi de biz salona normal merdivenden çıkmıycaz pistin ortasında cam asansör var,salondan gözükmüyor gelin odasından asansöre binicez pistin o kısmı açılcakk süprizherkes merdivenlerden bekliycek
aaaaa vaz mi gectin?
konu ciddiye binince zaten farkli oluyor hersey. bunu bende anladim cnm
bende dantelli gelinlikleri cok begeniyorum
nisanliginin resmini yüklersen cok sevinirim tatlim benimde 9. ayda nisanim olucak en azindan bi fikir edinmis olurum
Evet aynen vaz gectim ornegin straplezden midem bulandi artik simdi daha farkli modeller belirdi kafamda...aksam resim yuklemeye calisirim canim belki fikir verir
İstanbul da canım kokoş değilde biraz romantikkprensess05
burchecan kullanıcısından alıntı
Şu uçan balon fikri çok hoşuma gitti,bizim düğünümüz kapalı mekanda fakat gelin almada evden çıkarken değerlendiricem kesinlikle 15-20 tane kırmızı balon tam biz ev kapısından çıkarken gökyüzüne bırakılcak
Düğünde de biz ilk dansımızı yaparken mekanın üstü açılıyor ordan başımızın üstünden kırmızı gül yaprakları dökülecek
Gelin masasını süsleticem organizasyon firmasına
Bi de biz salona normal merdivenden çıkmıycaz pistin ortasında cam asansör var,salondan gözükmüyor gelin odasından asansöre binicez pistin o kısmı açılcakk süpriz herkes merdivenlerden bekliycek
cok sasirdim hangi sehirde bu dügün salonu tam kokos dügün salonu gibi geldi bana
balonlar benimde hosuma gidiyor evden cikarkende yapilabilir tabiki güzelde olur bence
nezaman dügününüz?
cook farkli gelinlikler var cnm diktirmeyi düsündünmü hic? hani mesela bir gelinligin etegini begendin digerinin üstünü kombine edebilirsin
tamam cnm beklicemm
evet kosusturmadan kendin pek ilgilenemezsin
yukarda sandalye süsleri ekledim 3. resim güzel olur senin hayalindeki dügüne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?