• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"dügünüm özel olsun akillardan cikmasin" diyenler buraya :)

benim niaşnlığımın modeline çok benziyo...hatta annem nişanlığının gelinlik modelini diktir diyor ama yok artık oda farklı olsun....Of ya senelerce çok karalı olduğum gelinlik modelinden iş ciddiye binince vaz geçtim...daha farklı olmalı ama şimdi kafamda bişey yok sadece straplezden vaz geçtim nedense birden soğudum...Bence bu modelde kal..hatta fırsatım olursa nişanlığımın resmini eklerim oda fikir verebilir dediğim gibi bu modele çok benziyo tek fark çok kabarık değil ve elbisenin uzunluğu bileklerde...

bnm bunun dısında 2 favori modelim daha var onları da ekliim belki sana karar vermende yardımcı olur :) ben bu modeli üzerimde gördüm ve başka model denememeye karar verdim :)

Eklentiler

• $su dalgası.jpg
    $su dalgası.jpg
    29,6 KB · Görüntüleme: 63
selam kızlar ne güzel bir konu olmuş bu

önce hayalimdeki gelinlikten başlıyorum henüz söz nişan yok çeyiz alma telaşındayım 2013 gelini olucam kısmetse

gelinliğe karar verirsem yine bunlardan pudra rengi nişanlılığım olsun isterim

Eki Görüntüle 418188 Eki Görüntüle 418189 Eki Görüntüle 418190 Eki Görüntüle 418191 Eki Görüntüle 418192 Eki Görüntüle 418193 Eki Görüntüle 418194 Eki Görüntüle 418195 Eki Görüntüle 418196 Eki Görüntüle 418197 Eki Görüntüle 418198

nişanlılık içinde yine beğendiğim şu ciciler var

Eki Görüntüle 418199 Eki Görüntüle 418200 Eki Görüntüle 418201

gelin patilerim bide lacoste babetler var onlarda hoş, birde gelin ayakkbılarını kendim tasarlamayı düşünüyorum yaptırcam ama kendim kombinlicem babet ve ayakkbı bir model olcak topukta çok minik erkek arkadaşımla boylar aynı:1::1:

Eki Görüntüle 418202 Eki Görüntüle 418203 Eki Görüntüle 418204
Eki Görüntüle 418205

düğün davetiyem soft renkler vizon bej krem ve pudra karışımı çok sade kurdaleli birşey olcak, 2012 gelinlerinden aqualitycimin çeyiz topikinde görmüştüm

Eki Görüntüle 418209

düğün pastam yine böyle olsun

Eki Görüntüle 418210

gelin pastam 2 adet olsun bir yapma birde gerçek çiçek gospodinadan alıntı onun gelin çiçeğine bayılmıştım

Eki Görüntüle 418215 Eki Görüntüle 418216

gelellim gelin saçı olabildiğince sade olsun yüzüme en güzel giden modeller

Eki Görüntüle 418217 Eki Görüntüle 418218 Eki Görüntüle 418219 Eki Görüntüle 418220

düğün ve nişan mekan alternatiflerim çok var

kızlar ben adada yaşıyorum ada kızıyım ve ada gelini olcam fayton vapur herşey olcak benim düğünümde adada olmasa bile dış çekim sevdiğim manzaralı mekanlarda yapılcak size fikirlerimi chemen sunuyuorum

kısmetse kınam veya nişanım bu tarihi iskelede olucak iç dış ve diğer arka taraf adada saat kulesini gören taraf yok fotolarda çok güzel bir ambiansı var burayı seviyorum

Eki Görüntüle 418221 Eki Görüntüle 418222 Eki Görüntüle 418223 Eki Görüntüle 418224 Eki Görüntüle 418225 Eki Görüntüle 418226 Eki Görüntüle 418227 Eki Görüntüle 418228

düğün ve nişan içinde ailemi razı edip nişan yaptırmazsam düğünde iki aile birleşip hoş bişi çıkar bizim düğün 1000 kişiyi geçicek benim annem herkesin düğüne gitti bide sade benim tarafım ve çevrem geniş ben pek gitmem ama annem sayesinde düğünüm 1000 leri geçicek salona tıkılırmıyım bilmiyorum ama şimdi salon fikri sıcak gelmiyor hayalimdeki düğün adada olursa faytonla eğer şartları zorlarsam izin koparrısam adada nostaljik arabalarla gezinti yapabilirim kii

birde kızlar nikahımı babam yada çok yakın aile dostumuz kıyabilir, sorun çıkmazsa babam kıysa ama yasalar ne der bu yaz evlencek arkadaşlarmnkini o kıycak kıskanıyorum offf

hayallerime geri dönecek olursak bende balon fikrine çok sıcak bakıyorum ve tabiki havai fişekler nişanım küçükken yüzmeyi öğrendiğim anılarımın olduğu denize sıfır havuz başı bu alanda olabilir (düğün nişan analizi yaptım tanıdğım çoğu kişi burda evet dedi) gece harika oluyor ve boydan boya büyük biryer ve havai fişekler harika görüntülere sahne oluyor bu alanda nişanımada yat veya şirin bir tekneyle yada deniz taksiside olabilir denizden karaya adım atcam, misafirlerime adayı ve aşkımızı simgeleyen kurabiyeler ve vapurlu bir magnet yaptırma planım var, ailem kokteyl tarzı yapcak olursa ama ben masraf olur düşüncesinden vazgeçirmeye çalışıyorum kokteyle olursa uzun masalar olcak herkes ayakta alcak ve yerlerine oturcak fikrim bu

Eki Görüntüle 418236 Eki Görüntüle 418237 Eki Görüntüle 418238 Eki Görüntüle 418239

vee bir başka düğün mekanım yine tarihi biryer ve ben bu yere aşığım kızlar ben burda 4 şekilde felan düğün yapabilirim düşüncelllerim bu şekilde havai fişekler nişan olmazsa burda olsun vee tabikide yine balon fikri veee uçan fenerler harika olucaktır güvercinleride hayal ediyorum, giriş dansım pasta müziğim herşey belli birtek aşkım eksik okulu bitsinde gelsin çabucak

from this momentle dans ederken havai fişekler patlatılsın

sonra biz oturalım evet diyelim yine fişekler olsun :1::1::1::1:

sonra evet dedikten sonra ilk dansımızı yaptığımız sertabın aşkıyla dans edelim

gökselin senden başkasıyla pastamızı keselim:1::1::1:

sonra sonra oturalım dicem ben pek oynayan biri değilim düğünümde oynayabilirmiyim heycanlanırmıyım bilmiyorum bize düğün gerekli değil ama belki o sıra sıkılcam telaşlardan düğünde farklı bir karaktere brünüp oynarım bilinmezz kiiii:10::10::10:
Eki Görüntüle 418241 Eki Görüntüle 418242 Eki Görüntüle 418243 Eki Görüntüle 418244 Eki Görüntüle 418245 Eki Görüntüle 418246 Eki Görüntüle 418247 Eki Görüntüle 418248 Eki Görüntüle 418249 Eki Görüntüle 418250

kızlar ilerde hayallerimizin gerçeğe dönüşmesini çok isterim bu gösterdiğim şeyler aşırı pahalı şeler değil isteklerimde inşallah olur ailem her dediğim yaptı şu güne kadar nişandan vazgeçseler eşsiz düğünümüz olur geçerlerse ortak bir düğünle harika birşey yapabiliriz

bide fikrim şu olmuştur salonda düğün yapacağıma destansı balayı yaparım ki ben 2 defa balayına gidicem 1 ay arayla sevdiceğim bilmiyor ama ben onun için bile plan yapıyorum 2 balayı benden ona süpriz olcak nasipse

merhaba cnm topigime hosgeldin :29:

hangi adada yasiyorsun sen?

gercekten cok güzel mekanlar secmissin dügün icin. hepsini cok begendim :16: özellikle gelinliklerde 3,6 ve 7 no.
nisan elbisesi no 1,
ayakkabi no 3,
sac modeli no 1 :16:

Son düzenleme:
ne kdr güzel şeyler var böyle....
benim düğünümde 7 temmuzda ama ben 4 temmuzda kınamdan sonra ankaradan tamamen ayrılıyorum o yüzden o güne kdr sayıyorum :9:
nişanlım düğün organizasyonuyla ilgileniyor izmirde
şirketle ortak toplantılar yapıyorlar
ben uzakta oldugum için mecburen böyle.
pek çok şeyden haberim yok sürpriz olacakmış banada
inşallah herkesin düğünü rüya gibi olur tez zamanda kavuşuruz amin :))))

ne kdr güzel şeyler var böyle....
benim düğünümde 7 temmuzda ama ben 4 temmuzda kınamdan sonra ankaradan tamamen ayrılıyorum o yüzden o güne kdr sayıyorum :9:
nişanlım düğün organizasyonuyla ilgileniyor izmirde
şirketle ortak toplantılar yapıyorlar
ben uzakta oldugum için mecburen böyle.
pek çok şeyden haberim yok sürpriz olacakmış banada
inşallah herkesin düğünü rüya gibi olur tez zamanda kavuşuruz amin :))))

rabbim ayirmasin sizi cnm dügününüz hayirli olsunn :31:

bende de öyle olucak gibi gözüküyor sevdigim uzakta :43:

Aminn cnm cümlemize tüm evlencek kizlara diliyoruzz rüya gibi bir dügün

rabbim ayirmasin sizi cnm dügününüz hayirli olsunn :31:

bende de öyle olucak gibi gözüküyor sevdigim uzakta :43:

Aminn cnm cümlemize tüm evlencek kizlara diliyoruzz rüya gibi bir dügün

uzaklıklara rağmen bir ilişki yürütebilmek gerçekten herkesin harcı değil canım
dilerim sende hiç ayrılmazsın sevdiceğinden

düğün için bazı şeyleri beraber bazılarına nişanlım tek karar vermek durumunda kaldı
bildiklerimi söyleleyim ben bilmediklerimi düğünden sonra gelir yazarım :)

mesela ben pembe çok sevdiğim için konsept pembe beyaz seçildi çiçeklerimde öyle olcak süslemeler fln.
dilek ağacı yapılacak her gelen o ağaca dileklerini yazıp asacak :)
gelin damat yolunda biz geçerken hostesler pembe güller atacaklar başımızdan
bunlar bildiklerim...
kına gecemde açık havada yine
kızlara tef aldım kına gülleri ve duvaklar :8:
oje dağıtacağım bekar kızlara yine
bindallım herkesten farklı olarak mavi oldu nedense mavi sindi içime
böyle işte

uzaklıklara rağmen bir ilişki yürütebilmek gerçekten herkesin harcı değil canım
dilerim sende hiç ayrılmazsın sevdiceğinden

düğün için bazı şeyleri beraber bazılarına nişanlım tek karar vermek durumunda kaldı
bildiklerimi söyleleyim ben bilmediklerimi düğünden sonra gelir yazarım :)

mesela ben pembe çok sevdiğim için konsept pembe beyaz seçildi çiçeklerimde öyle olcak süslemeler fln.
dilek ağacı yapılacak her gelen o ağaca dileklerini yazıp asacak :)
gelin damat yolunda biz geçerken hostesler pembe güller atacaklar başımızdan
bunlar bildiklerim...
kına gecemde açık havada yine
kızlara tef aldım kına gülleri ve duvaklar :8:
oje dağıtacağım bekar kızlara yine
bindallım herkesten farklı olarak mavi oldu nedense mavi sindi içime
böyle işte

amin cnm :nazar:

dilek agaci süper bi fikir tatlim hic aklima gelmemisti, agaz nekadar büyüklügünde olacak?
bindallinin resmi varmi? istersen dügünden sonra bikac resim paylas bizimle cok merak ettim :1:

Benimde insallah 2013 ilkbahar gibi dügünüm olcak...biz dügünde girisi biraz farkli yapmayi düsünüyoruz.Ikimizde egeliyiz ve yörügüz oyüzden girisi zeybekle istiyoruz...bi arkadasimda yapmisti yanlarinda kücük efeler ve yarenler vardi öyle girdiler salona sonra damat zeybek oynayarak gelinin duvagini acti ve alnindan öptü :16: :16: :16: hatta buna benzer bi video var internette

Zeybek boyle oynanir idda ediyorum !!!! - YouTube

Benimde insallah 2013 ilkbahar gibi dügünüm olcak...biz dügünde girisi biraz farkli yapmayi düsünüyoruz.Ikimizde egeliyiz ve yörügüz oyüzden girisi zeybekle istiyoruz...bi arkadasimda yapmisti yanlarinda kücük efeler ve yarenler vardi öyle girdiler salona sonra damat zeybek oynayarak gelinin duvagini acti ve alnindan öptü :16: :16: :16: hatta buna benzer bi video var internette

Zeybek boyle oynanir idda ediyorum !!!! - YouTube

hadi bakalim hayirlisi olsun :29:

hosgeldin bu arada cnm zeybekle giris yapmak güzel olur sizin icin bence kücük efelerle harika olur . hem farkli bir sey ama eger cevrenizden biri böyle bir sey yaptiysa baska biseyler de düsünebilirsiniz cünkü dügününüzün özel olmasini istersiniz dimi :34:

amin cnm :nazar:

dilek agaci süper bi fikir tatlim hic aklima gelmemisti, agaz nekadar büyüklügünde olacak?
bindallinin resmi varmi? istersen dügünden sonra bikac resim paylas bizimle cok merak ettim :1:

canım dilek ağacının büyüklüğünü bilmiyorum henüz bunu organizasyon şirketi ayarlayacak
bindallımın resmini çekmek aklıma gelmemişti :) sınavım var haftaya onlardan sonra giyer foto eklerim buraya elbette
düğünden sonra fotolarımı eklerim muhakkak

canım dilek ağacının büyüklüğünü bilmiyorum henüz bunu organizasyon şirketi ayarlayacak
bindallımın resmini çekmek aklıma gelmemişti :) sınavım var haftaya onlardan sonra giyer foto eklerim buraya elbette
düğünden sonra fotolarımı eklerim muhakkak

ayyy cok sevinirim gercekten :16: :46::46:

dügünün güzel olacagina inaniyorum cnm hele farkli ve özel seyler yaptiktan sonra :16:

Havaifişek falan olabilir mi :17:
Gerçi pek düğüne önem vermeyen insan olaraktan
Havaifişek çok kaçar diye düşünüyorum
Sadece iyi geçsin rahat geçsin mutlu geçsin istediğim gibi geçsin yeter :31:

Havaifişek falan olabilir mi :17:
Gerçi pek düğüne önem vermeyen insan olaraktan
Havaifişek çok kaçar diye düşünüyorum
Sadece iyi geçsin rahat geçsin mutlu geçsin istediğim gibi geçsin yeter :31:

Havai fişek çok güzel olur ki:)

Çok da kaçmaz.

Birkaç gün önce yıl donumumuzde sevdiğim havai fişek patlattı:9: Çok güzel oluo :))

Kızlaar benimde hayallerimm var en kısa zamanda derleyip toplayıp burayaa yazmayı istiorummm, inşallah herkesin düğünüü hayalindeki gibi olsunn.. Ki ben olsun bitsinni sevmeyen biri olarakk rüya gibi bir düğünüm olsun isterimm:16:

Havai fişek çok güzel olur ki:)

Çok da kaçmaz.

Birkaç gün önce yıl donumumuzde sevdiğim havai fişek patlattı:9: Çok güzel oluo :))

Kızlaar benimde hayallerimm var en kısa zamanda derleyip toplayıp burayaa yazmayı istiorummm, inşallah herkesin düğünüü hayalindeki gibi olsunn.. Ki ben olsun bitsinni sevmeyen biri olarakk rüya gibi bir düğünüm olsun isterimm:16:

İnşallah amin, çok şanslısınız ne güzeeel :31:
Gerçi benim için daha çooook var :1:
Ama havaifişek çok kaçmazsa ben de isterm ard arda böyle patlasınlar :9:

kizlar aklima dügün resimleri icin süper bi fikir geldi

hemen anlatiyorum:

resimler dogada sabun köpügü esliginde cekilse güzel olmaz mI?

$Analog-Kornfeld-Seifenblasen-Seifenblasen-vor-dem-Kornfeld-510x510.jpg
$1729921-bunte-seifenblasen-vor-blue-sky-hintergrund.jpg

İnşallah amin, çok şanslısınız ne güzeeel :31:
Gerçi benim için daha çooook var :1:
Ama havaifişek çok kaçmazsa ben de isterm ard arda böyle patlasınlar :9:

:)

Darısı başına canım, bana güzel bir jest yapmıştı sevdiğim. Senin için patlatıldığını bilmek, güzel. :12::69:

Back