• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"dügünüm özel olsun akillardan cikmasin" diyenler buraya :)

envyme daha simdiden dügünün nasil olucani istemen ve bilmen cok hosuma gitti bisürü genc kiz var hala nasil olucani nasil istediklerini bilmyiorlar (mesela ben :1:)

cok güzel yazmissin cnm, rabbim herseyi gönlüne göre versin herseyi.

tabiki istedigin zaman diger hayallerini de yazabilirsin.

cnm senin dedigin o hangoverdeki ucan balonlarin resmini yüklemistim senin dügüne gözel gider kirda yaparsan eger :31:

herseyi güzel yazmissin da damatlik nasil olucak?

evet canım hatırlıyorum, sen yüklemiştin.. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah..senin de her şeyin içine sinerek olur umarım.. bir anda oldu aslında bu hayaller, çok uzun zamandır değil.. hatta sevgilim hayatımda değilken ben evliliği bile hiç düşünmemiş bir insandım.. tek 1 tane çeyizim bile yoktu, annem bir şey alacak olsa kıyametleri koparırdım, ne çeyizi ben evlenmeyeceğim diye.. ( sanki şimdi çok var çeyizim; 2 nevresim takımı,1 damat bohçası, bir de mutfak havlu önlük eldiven seti:))) )şu son bir senedir resmen büyüdüm sanki bir anda :) ama şimdi de yurtdışında olduğum için bir şey yapamıyorum, hayal kuruyorum ancak, dönünce gerçekleştirmek üzere:))
damatlığı da aslında düşündüm ama erkek arkadaşımla paylaşmadım henüz.. ama onun da hoşuna gider diye düşünüyorum.. salon düğünü için elbette klasik bir siyah damatlık giyer( ama şu yelekli,ışıltılı kravatlı olanlardan değil,sade ama şık) .. hayalimde kır düğünü için bence o da keten bir pantolon ve spor bir ceket giymeli... hemen örnekler geliyor.. (diğerine ekleyemedim)

damatlık sarar olur kesinlikle, çünkü sevgilim oradan giyiniyor genelde...böyle bir şey mesela:
$04_big.jpg
kır düğününde ise tam düşündüğüm damatlığın resmini şimdi bulamadım ama böyle bir çift olmalıyız:
$elopement-woods-06.jpg $elope-white-church-15.jpg

Son düzenleme:
evet canım hatırlıyorum, sen yüklemiştin.. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah..senin de her şeyin içine sinerek olur umarım.. bir anda oldu aslında bu hayaller, çok uzun zamandır değil.. hatta sevgilim hayatımda değilken ben evliliği bile hiç düşünmemiş bir insandım.. tek 1 tane çeyizim bile yoktu, annem bir şey alacak olsa kıyametleri koparırdım, ne çeyizi ben evlenmeyeceğim diye.. ( sanki şimdi çok var çeyizim; 2 nevresim takımı,1 damat bohçası, bir de mutfak havlu önlük eldiven seti:))) )şu son bir senedir resmen büyüdüm sanki bir anda :) ama şimdi de yurtdışında olduğum için bir şey yapamıyorum, hayal kuruyorum ancak, dönünce gerçekleştirmek üzere:))
damatlığı da aslında düşündüm ama erkek arkadaşımla paylaşmadım henüz.. ama onun da hoşuna gider diye düşünüyorum.. salon düğünü için elbette klasik bir siyah damatlık giyer( ama şu yelekli,ışıltılı kravatlı olanlardan değil,sade ama şık) .. hayalimde kır düğünü için bence o da keten bir pantolon ve spor bir ceket giymeli... hemen örnekler geliyor.. (diğerine ekleyemedim)

damatlık sarar olur kesinlikle, çünkü sevgilim oradan giyiniyor genelde...böyle bir şey mesela:
Eki Görüntüle 417888
kır düğününde ise tam düşündüğüm damatlığın resmini şimdi bulamadım ama böyle bir çift olmalıyız:
Eki Görüntüle 417890 Eki Görüntüle 417891

bende öyle cnm benimde cok ceyizim yok daha yeni yeni almaya basladim.

damatliklar harika gözüküyor :16:

kir dügünü icinde keten kiyafet iyi gider diye düsünüyorum bitek dekorasyon kalmis sizde

bende öyle cnm benimde cok ceyizim yok daha yeni yeni almaya basladim.

damatliklar harika gözüküyor :16:

kir dügünü icinde keten kiyafet iyi gider diye düsünüyorum bitek dekorasyon kalmis sizde

bitek dekorasyon kaldı evet.. o da aslında her şeyiyle aklımda.. zaten eğer istediğim gibi bir yer bulabilirsem ihtiyacım olan sadece masa ve sandalyeler olacak.. geri kalan her şeyi kendim yapmak istiyorum.. sandalyeler zaten ahşap olmalı, kenarına sadece ufak bir çiçek ya da tül bağlarım.. masalarda da öyle boncuk, büyük vazolu çiçekler değil de, renk renk cam şişelere( şurup, içki, zeytinyağı şişeleri olabilir) içlerine değişik kır çiçekleri koymayı istiyorum.. aralara da mumlar.. :)
tabi her ne kadar her şey doğal olsun, her şeyi kendi emeğimle yapayım istesem de , o zamnlardaki koşuşturmadan bir çok şeyi böyle istediğim gibi yapamayacağım.. illaki bir organizasyon firması ile çalışmak zorundayım.. tabi maddi yönünü bu hayallerimin şimdilik düşünmek istemiyorum hiç :)

bitek dekorasyon kaldı evet.. o da aslında her şeyiyle aklımda.. zaten eğer istediğim gibi bir yer bulabilirsem ihtiyacım olan sadece masa ve sandalyeler olacak.. geri kalan her şeyi kendim yapmak istiyorum.. sandalyeler zaten ahşap olmalı, kenarına sadece ufak bir çiçek ya da tül bağlarım.. masalarda da öyle boncuk, büyük vazolu çiçekler değil de, renk renk cam şişelere( şurup, içki, zeytinyağı şişeleri olabilir) içlerine değişik kır çiçekleri koymayı istiyorum.. aralara da mumlar.. :)
tabi her ne kadar her şey doğal olsun, her şeyi kendi emeğimle yapayım istesem de , o zamnlardaki koşuşturmadan bir çok şeyi böyle istediğim gibi yapamayacağım.. illaki bir organizasyon firması ile çalışmak zorundayım.. tabi maddi yönünü bu hayallerimin şimdilik düşünmek istemiyorum hiç :)

evet kosusturmadan kendin pek ilgilenemezsin
yukarda sandalye süsleri ekledim 3. resim güzel olur senin hayalindeki dügüne :1:

benim de temmuz da düğünüm var..
ben kır düğünü hayal etmiştim hep, arkadaşların da söylediği gibi, güvercinler uçurarak konukların karşısına çıkmak, havai fişekler altında ilk dans..balonlar, fenerler..uçuş uçuş tüller..
fakat maddi anlamda çok sıkıştık, ancak düğün salonuna yetti paramız, benim de bütün hayaller çöpe..
o yüzden benim hiç hevesim kalmadı canım, düğüne dair hiçbir şey hayal etmiyorum şimdi..

8 eylülde düğünüm bnm ve araba kesinlikle o nostaljik pembe arabalardan olcak yıllardır bnm de hayalim o :) gelinlik de bu hafta son kararımı vercem ama snrm şunda karar kıldım :)
benim niaşnlığımın modeline çok benziyo...hatta annem nişanlığının gelinlik modelini diktir diyor ama yok artık oda farklı olsun....Of ya senelerce çok karalı olduğum gelinlik modelinden iş ciddiye binince vaz geçtim...daha farklı olmalı ama şimdi kafamda bişey yok sadece straplezden vaz geçtim nedense birden soğudum...Bence bu modelde kal..hatta fırsatım olursa nişanlığımın resmini eklerim oda fikir verebilir dediğim gibi bu modele çok benziyo tek fark çok kabarık değil ve elbisenin uzunluğu bileklerde...

benim de temmuz da düğünüm var..
ben kır düğünü hayal etmiştim hep, arkadaşların da söylediği gibi, güvercinler uçurarak konukların karşısına çıkmak, havai fişekler altında ilk dans..balonlar, fenerler..uçuş uçuş tüller..
fakat maddi anlamda çok sıkıştık, ancak düğün salonuna yetti paramız, benim de bütün hayaller çöpe..
o yüzden benim hiç hevesim kalmadı canım, düğüne dair hiçbir şey hayal etmiyorum şimdi..

hayirlisi olsun cnm
hayalindeki dügünü yapamadigin icin gercekten cok üzüldüm. sonucta bir defa evleniyoruz.

ama üzülme cnm bunlarin hepsi sadece bir hayal..... hayaller herzaman gerceklesmez bende hayal ediyorum ama bakalim benim dügünüm olabilecekmi`?

sadece hayallerimizdeki dügünü anlatiyoruz burada.

benim niaşnlığımın modeline çok benziyo...hatta annem nişanlığının gelinlik modelini diktir diyor ama yok artık oda farklı olsun....Of ya senelerce çok karalı olduğum gelinlik modelinden iş ciddiye binince vaz geçtim...daha farklı olmalı ama şimdi kafamda bişey yok sadece straplezden vaz geçtim nedense birden soğudum...Bence bu modelde kal..hatta fırsatım olursa nişanlığımın resmini eklerim oda fikir verebilir dediğim gibi bu modele çok benziyo tek fark çok kabarık değil ve elbisenin uzunluğu bileklerde...

aaaaa vaz mi gectin?
konu ciddiye binince zaten farkli oluyor hersey. bunu bende anladim cnm :1:

bende dantelli gelinlikleri cok begeniyorum :16:

nisanliginin resmini yüklersen cok sevinirim tatlim benimde 9. ayda nisanim olucak en azindan bi fikir edinmis olurum :29:

buraya gelen herkese hosgeldiniz diyorum

ben yarin malesef yokum ama siz istediginiz gibi gönlünüzden geldigi gibi resim video vs paylasbilirsiniz.

herkese iyi günler

Şu uçan balon fikri çok hoşuma gitti,bizim düğünümüz kapalı mekanda fakat gelin almada evden çıkarken değerlendiricem kesinlikle 15-20 tane kırmızı balon tam biz ev kapısından çıkarken gökyüzüne bırakılcak :16:
Düğünde de biz ilk dansımızı yaparken mekanın üstü açılıyor ordan başımızın üstünden kırmızı gül yaprakları dökülecek :17:
Gelin masasını süsleticem organizasyon firmasına
Bi de biz salona normal merdivenden çıkmıycaz pistin ortasında cam asansör var,salondan gözükmüyor gelin odasından asansöre binicez pistin o kısmı açılcakk süpriz :1: herkes merdivenlerden bekliycek :9:

Şu uçan balon fikri çok hoşuma gitti,bizim düğünümüz kapalı mekanda fakat gelin almada evden çıkarken değerlendiricem kesinlikle 15-20 tane kırmızı balon tam biz ev kapısından çıkarken gökyüzüne bırakılcak :16:
Düğünde de biz ilk dansımızı yaparken mekanın üstü açılıyor ordan başımızın üstünden kırmızı gül yaprakları dökülecek :17:
Bi de biz salona normal merdivenden çıkmıycaz pistin ortasında cam asansör var,salondan gözükmüyor gelin odasından asansöre binicez pistin o kısmı açılcakk süpriz :1: herkes merdivenlerden bekliycek :9:

cok sasirdim :53: hangi sehirde bu dügün salonu tam kokos dügün salonu gibi geldi bana :1:

balonlar benimde hosuma gidiyor evden cikarkende yapilabilir tabiki güzelde olur bence :16:

nezaman dügününüz?

aaaaa vaz mi gectin?
konu ciddiye binince zaten farkli oluyor hersey. bunu bende anladim cnm :1:

bende dantelli gelinlikleri cok begeniyorum :16:

nisanliginin resmini yüklersen cok sevinirim tatlim benimde 9. ayda nisanim olucak en azindan bi fikir edinmis olurum :29:

Evet aynen vaz gectim ornegin straplezden midem bulandi artik simdi daha farkli modeller belirdi kafamda...aksam resim yuklemeye calisirim canim belki fikir verir

Evet aynen vaz gectim ornegin straplezden midem bulandi artik simdi daha farkli modeller belirdi kafamda...aksam resim yuklemeye calisirim canim belki fikir verir

cook farkli gelinlikler var cnm diktirmeyi düsündünmü hic? hani mesela bir gelinligin etegini begendin digerinin üstünü kombine edebilirsin

tamam cnm beklicemm

prensess05
burchecan kullanıcısından alıntı
Şu uçan balon fikri çok hoşuma gitti,bizim düğünümüz kapalı mekanda fakat gelin almada evden çıkarken değerlendiricem kesinlikle 15-20 tane kırmızı balon tam biz ev kapısından çıkarken gökyüzüne bırakılcak
Düğünde de biz ilk dansımızı yaparken mekanın üstü açılıyor ordan başımızın üstünden kırmızı gül yaprakları dökülecek
Bi de biz salona normal merdivenden çıkmıycaz pistin ortasında cam asansör var,salondan gözükmüyor gelin odasından asansöre binicez pistin o kısmı açılcakk süpriz herkes merdivenlerden bekliycek
cok sasirdim hangi sehirde bu dügün salonu tam kokos dügün salonu gibi geldi bana

balonlar benimde hosuma gidiyor evden cikarkende yapilabilir tabiki güzelde olur bence

nezaman dügününüz?
İstanbul da canım kokoş değilde biraz romantikk :16:
Düğün Temmuz 2

cook farkli gelinlikler var cnm diktirmeyi düsündünmü hic? hani mesela bir gelinligin etegini begendin digerinin üstünü kombine edebilirsin

tamam cnm beklicemm

aynen öyle yapıcam zaten:1: deee off resim ekleyemiyorum ya büyük diyoo ama:41:

evet kosusturmadan kendin pek ilgilenemezsin
yukarda sandalye süsleri ekledim 3. resim güzel olur senin hayalindeki dügüne :1:

evet öyle bir şey.. bak bunlar da var:
$rw_0610_edward_jane_sweetheart_xl.jpg $nancy-elias1111rw-314_vert.jpg

bir de benim istediğim bir şey daha, gelin-damat masası ayrı olsun istemiyorum.. çok rahatsız edici geliyor bana, yüksekçe bir yerdesin herkesin gözü senin üzerinde, yaptığın her hareket inceleniyor filan.. onun yerine ikimizin de en yakın arkadaşlarının olduğu masada oturmak daha hoş olur gibime geliyor... özellikle de kır düğünü için :) o zaman da herkesin sandalyesi sade olup, sadece gelin ve damat sandalyesinin süslü olması hoş olabilir :) mesela böyle..
$ben-wendy-0911rwms0148_vert.jpg

selam kızlar ne güzel bir konu olmuş bu

önce hayalimdeki gelinlikten başlıyorum henüz söz nişan yok çeyiz alma telaşındayım 2013 gelini olucam kısmetse

gelinliğe karar verirsem yine bunlardan pudra rengi nişanlılığım olsun isterim

$2011-pink-wedding-dress-papilio.jpg $akay gelinlik.jpg $elie-saab-2011-gelinlik-modelleri.jpg $gelinligin-vazgecilmezi-dantel-35.jpg $gelinligin-vazgecilmezi-dantel-38.jpg $gh1.jpg $obj818geo667pg72p8.png $prb1.jpg $Screenshot_13.jpg $Screenshot_14.jpg $thumbnail.aspx.jpg

nişanlılık içinde yine beğendiğim şu ciciler var

$neture-silk-and-chiffon-meterial-with-artificial-pearls-sweet-column-style-prom-dress-80329.jpg $neture-silk-and-chiffon-meterial-with-artificial-pearls-sweet-column-style-prom-dress-80329-3.jpg $papilio-2012-wedding-dresses.jpg

gelin patilerim bide lacoste babetler var onlarda hoş, birde gelin ayakkbılarını kendim tasarlamayı düşünüyorum yaptırcam ama kendim kombinlicem babet ve ayakkbı bir model olcak topukta çok minik erkek arkadaşımla boylar aynı:1::1:

$5811_buyuk.jpg $img-thing.jpg $menbur-gelin-ayakkabi-modelleri-2.jpg
$swarovski_tasli_converse.jpg

düğün davetiyem soft renkler vizon bej krem ve pudra karışımı çok sade kurdaleli birşey olcak, 2012 gelinlerinden aqualitycimin çeyiz topikinde görmüştüm

$k_10876.jpg

düğün pastam yine böyle olsun

$evlihayati_133466608227.jpg

gelin pastam 2 adet olsun bir yapma birde gerçek çiçek gospodinadan alıntı onun gelin çiçeğine bayılmıştım

Eki Görüntüle 418215 $image.jpg

gelellim gelin saçı olabildiğince sade olsun yüzüme en güzel giden modeller

Eki Görüntüle 418217 $images (4).jpg Eki Görüntüle 418219 $salaş-topuz-223x300.jpg

düğün ve nişan mekan alternatiflerim çok var

kızlar ben adada yaşıyorum ada kızıyım ve ada gelini olcam fayton vapur herşey olcak benim düğünümde adada olmasa bile dış çekim sevdiğim manzaralı mekanlarda yapılcak size fikirlerimi chemen sunuyuorum

kısmetse kınam veya nişanım bu tarihi iskelede olucak iç dış ve diğer arka taraf adada saat kulesini gören taraf yok fotolarda çok güzel bir ambiansı var burayı seviyorum

$118948-buyukada-iskele-cafe-1.jpg $00376774.jpg $3034561307_fb52763a89.jpg $3034562357_5aaee86853.jpg $buyukadaiskelecafe.jpg $Screenshot_1.jpg $Screenshot_8.jpg $Screenshot_15.jpg

düğün ve nişan içinde ailemi razı edip nişan yaptırmazsam düğünde iki aile birleşip hoş bişi çıkar bizim düğün 1000 kişiyi geçicek benim annem herkesin düğüne gitti bide sade benim tarafım ve çevrem geniş ben pek gitmem ama annem sayesinde düğünüm 1000 leri geçicek salona tıkılırmıyım bilmiyorum ama şimdi salon fikri sıcak gelmiyor hayalimdeki düğün adada olursa faytonla eğer şartları zorlarsam izin koparrısam adada nostaljik arabalarla gezinti yapabilirim kii

birde kızlar nikahımı babam yada çok yakın aile dostumuz kıyabilir, sorun çıkmazsa babam kıysa ama yasalar ne der bu yaz evlencek arkadaşlarmnkini o kıycak kıskanıyorum offf

hayallerime geri dönecek olursak bende balon fikrine çok sıcak bakıyorum ve tabiki havai fişekler nişanım küçükken yüzmeyi öğrendiğim anılarımın olduğu denize sıfır havuz başı bu alanda olabilir (düğün nişan analizi yaptım tanıdğım çoğu kişi burda evet dedi) gece harika oluyor ve boydan boya büyük biryer ve havai fişekler harika görüntülere sahne oluyor bu alanda nişanımada yat veya şirin bir tekneyle yada deniz taksiside olabilir denizden karaya adım atcam, misafirlerime adayı ve aşkımızı simgeleyen kurabiyeler ve vapurlu bir magnet yaptırma planım var, ailem kokteyl tarzı yapcak olursa ama ben masraf olur düşüncesinden vazgeçirmeye çalışıyorum kokteyle olursa uzun masalar olcak herkes ayakta alcak ve yerlerine oturcak fikrim bu

$buyukada_deniz_kulubu_acik_havuz.jpg $Screenshot_5.jpg $Screenshot_6.jpg $Screenshot_7.jpg

vee bir başka düğün mekanım yine tarihi biryer ve ben bu yere aşığım kızlar ben burda 4 şekilde felan düğün yapabilirim düşüncelllerim bu şekilde havai fişekler nişan olmazsa burda olsun vee tabikide yine balon fikri veee uçan fenerler harika olucaktır güvercinleride hayal ediyorum, giriş dansım pasta müziğim herşey belli birtek aşkım eksik okulu bitsinde gelsin çabucak

from this momentle dans ederken havai fişekler patlatılsın

sonra biz oturalım evet diyelim yine fişekler olsun :1::1::1::1:

sonra evet dedikten sonra ilk dansımızı yaptığımız sertabın aşkıyla dans edelim

gökselin senden başkasıyla pastamızı keselim:1::1::1:

sonra sonra oturalım dicem ben pek oynayan biri değilim düğünümde oynayabilirmiyim heycanlanırmıyım bilmiyorum bize düğün gerekli değil ama belki o sıra sıkılcam telaşlardan düğünde farklı bir karaktere brünüp oynarım bilinmezz kiiii:10::10::10:
$DSC00349.JPG $DSC00383.JPG $DSC02477.JPG $DSC02478.JPG $DSC02479.JPG $havuz başı.JPG $orta bahçe.JPG $orta bahçe2.JPG $P8030031.jpg $teras.jpg

kızlar ilerde hayallerimizin gerçeğe dönüşmesini çok isterim bu gösterdiğim şeyler aşırı pahalı şeler değil isteklerimde inşallah olur ailem her dediğim yaptı şu güne kadar nişandan vazgeçseler eşsiz düğünümüz olur geçerlerse ortak bir düğünle harika birşey yapabiliriz

bide fikrim şu olmuştur salonda düğün yapacağıma destansı balayı yaparım ki ben 2 defa balayına gidicem 1 ay arayla sevdiceğim bilmiyor ama ben onun için bile plan yapıyorum 2 balayı benden ona süpriz olcak nasipse

Son düzenleme:
Back