- Konu Sahibi prensess05
envyme daha simdiden dügünün nasil olucani istemen ve bilmen cok hosuma gitti bisürü genc kiz var hala nasil olucani nasil istediklerini bilmyiorlar (mesela ben )
cok güzel yazmissin cnm, rabbim herseyi gönlüne göre versin herseyi.
tabiki istedigin zaman diger hayallerini de yazabilirsin.
cnm senin dedigin o hangoverdeki ucan balonlarin resmini yüklemistim senin dügüne gözel gider kirda yaparsan eger
herseyi güzel yazmissin da damatlik nasil olucak?
evet canım hatırlıyorum, sen yüklemiştin.. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah..senin de her şeyin içine sinerek olur umarım.. bir anda oldu aslında bu hayaller, çok uzun zamandır değil.. hatta sevgilim hayatımda değilken ben evliliği bile hiç düşünmemiş bir insandım.. tek 1 tane çeyizim bile yoktu, annem bir şey alacak olsa kıyametleri koparırdım, ne çeyizi ben evlenmeyeceğim diye.. ( sanki şimdi çok var çeyizim; 2 nevresim takımı,1 damat bohçası, bir de mutfak havlu önlük eldiven seti:))) )şu son bir senedir resmen büyüdüm sanki bir anda :) ama şimdi de yurtdışında olduğum için bir şey yapamıyorum, hayal kuruyorum ancak, dönünce gerçekleştirmek üzere:))
damatlığı da aslında düşündüm ama erkek arkadaşımla paylaşmadım henüz.. ama onun da hoşuna gider diye düşünüyorum.. salon düğünü için elbette klasik bir siyah damatlık giyer( ama şu yelekli,ışıltılı kravatlı olanlardan değil,sade ama şık) .. hayalimde kır düğünü için bence o da keten bir pantolon ve spor bir ceket giymeli... hemen örnekler geliyor.. (diğerine ekleyemedim)
damatlık sarar olur kesinlikle, çünkü sevgilim oradan giyiniyor genelde...böyle bir şey mesela:
kır düğününde ise tam düşündüğüm damatlığın resmini şimdi bulamadım ama böyle bir çift olmalıyız:
Son düzenleme: