• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"dügünüm özel olsun akillardan cikmasin" diyenler buraya :)

slm kızlar bn evliyim aslında ama ynede yazmadan edemedm :)) bnm düğümn üstnden 11 ay geçmesine rağmnen herkes öyle düğün grmedik der herşeyimz farklıydı fayton fikri gzl bnde düşünmüştüm ama bnm araba konusunda hayalim başkaydı ve onu yaptım işte foto:))

arabanın rengı cok hos :16:

bebii kısa sürelıgıne gırdım ben..cıkcamm yınee :D züliyle yıne denk geldık :23: sende bıraz kendı dügününden bahsetsene canım benım, davetıyen nasıldı..nıkah sekerın? gelınlıgın..gelın ayakkabısı..gelın sacın falan fılan bahset yada resım fln ekle.. fıkır fln ver sonucta tevcrübelesn :23:

biz de dugunumuzde beyaz guvercinler ucurmustuk mesela
baska yuzuklerimiz de guvercinlerin ayaginda gelmisti mesela

ciddimisin kuzu güvercinlerin ayagina yüzükmü taktiniz :16: aayy ne hos insallah benimde dügünüm sizinki kadar güzel olur

bide ne düsünüyorum biliyormusun aksam karanlik oldugunda hani balonlar oluyor ya beyaz renginde ates yakip yukari ucuruyorsun güzel olurmu sence?

$atesle-ucan-ufo-balonsky-lantern-gokyuzu-feneri-mb49364_967392_r1.jpg

ciddimisin kuzu güvercinlerin ayagina yüzükmü taktiniz :16: aayy ne hos insallah benimde dügünüm sizinki kadar güzel olur

bide ne düsünüyorum biliyormusun aksam karanlik oldugunda hani balonlar oluyor ya beyaz renginde ates yakip yukari ucuruyorsun güzel olurmu sence?

Eki Görüntüle 416820

sen salon dügünümü ıstıyorsun, kır mı..??

cünkü salon dügünü ıcın bu fıkır bence olmaz..

sorma canımm stresslıyım bu aralar bıraz.. persembe bayram bılıyorsun o zaman bütün gün evdeyım..bol bol resımler eklıcemm fıkırlerımı fln.. dügün pastasına kadar..

:D
evet cnm persembe bizim burda da bayram :1: evde belki giremem ama ugrarim bi ara sen ekle cok merak ediyorum :16:

sen salon dügünümü ıstıyorsun, kır mı..??

cünkü salon dügünü ıcın bu fıkır bence olmaz..

kuzu benim icin fark etmez kir da olabilir salonda.

bizim bi tanidik nisanini salonda yapti sonra disari cikip ucurttular balonlari herkes disardaydi :1:

bütün hayalimizde ki herşeyi ekleyebiliyor muyuz canım
mesela iç çamaşırı,çorap,ayakkabı,gelinlik vs.:26:

bütün hayalimizde ki herşeyi ekleyebiliyor muyuz canım
mesela iç çamaşırı,çorap,ayakkabı,gelinlik vs.:26:

herseyi ekleyebilirsin cnm

hatta dügün salonu

hayalindeki yatak odasini

sacini
duvagini
gelinligini

dügününde yapmak istedigin özel seyleri (mesele benim ekledigim ucan balon gibi)

:1:

Back