- 28 Nisan 2012
- 5.115
- 2.697
- 198
- Konu Sahibi prensess05
8 eylülde düğünüm bnm ve araba kesinlikle o nostaljik pembe arabalardan olcak yıllardır bnm de hayalim o :) gelinlik de bu hafta son kararımı vercem ama snrm şunda karar kıldım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
8 eylülde düğünüm bnm ve araba kesinlikle o nostaljik pembe arabalardan olcak yıllardır bnm de hayalim o :) gelinlik de bu hafta son kararımı vercem ama snrm şunda karar kıldım :)
süperrr çok beğendim yklerim tabiki resim iş yerndeki pcden giriorum hepsi yok fotoların ama olanı yklerm cnm tabiki
merhaba kızlar:) yeni fikirlere bayılıyorum uçan balon fikri çok güzel :) eldivenlere gelince kısa eldivenler çok şık ve trendy..
bu da bizim dugun arabamiz
bu da nisan arabamiz
hosgeldin cnm
begendigine sevindim ilerleyen günlerde daha cok ilginc ve güzel resimler eklicem
sizde begendiginiz ve hayalinizdeki esyalari kiyafetleri eklerseniz cok sevinirim
topigime herzaman beklerim
hoşbulduk:))
bende fulll araştırmalar devam ediyor 2013 yazı düşünüyoruzz, benimde topiğim var oraya da bekleri 2013 yaz gelinleri beklerim:)) yeni fikirleri tabiki sizlerlede paylaşıcam:))
eveeett...sınavlarımı atlattım ve hayallerimi sizinle paylaşmaya geldim hemen :) şuan için bizim kesin bir düğün tarihimiz yok ama büyük ihtimalle 2014 yazı olacak..yani daha çoook var.. ama bu aralar nedense ben bu düğün dernek işi üzerine çok kafa yormaya başladım :)) iki ayrı yerde düğün olacak bizim, bi benim ailemin yaşadığı yerde, bir de erkek arkadaşımın memleketinde.. oradaki düğün büyük ihtimalle klasik salon düğünü olacak,zaten onun üzerine çok da kafa yormuyorum, öyle konuştuk, oradakine karışmıyorum nasıl isterseniz öyle yaparsınız dedim :)) ha bir de orada büyük ihtimal bir gün de köy düğünü olacak.. 40 gün 40 gece düğün yapcaz biz bu gidişle
neyse gelelim benim hayalimdeki düğüne.. kır düğünü olsun istiyorum ama, gerçek bir kır düğünü..yani gidip de bir mekanla anlaşmak değil de, gerçek bir kırda, ya da çok büyük bir bahçede olsun istiyorum..hatta aslında hayalimde bir yer bile var bunu için ama ulaşım sıkıntı olacak büyük ihtimalle.. onun hikayesini de anlatayım hemen size:
çocukken, 10-12 yaş civarı sanırım, çok kalabalık bir grupla gittiğimiz piknik vardı, ailem, amcamlar,teyzemler, babamın iş yerinden arkadaşları, komşular, vs,vs..oldukça kalabalık bir gruptu, 10 araba filan vardık sanırım...gittiğimiz yer vadi gibi bir yerdi,ankara dan 1 saat uzaklıkta bir yer sanırım... uçsuz bucaksız yeşillik ve ortadaki düz alanın etrafında da ağaçlar... bir sürü mangal yakılmıştı.. tam pikniğin ortasında bir anda dolu yağmaya başladı...ama nasıl bir dolu anlatamam... mangalların üstünden birer sac alıp arabalara doluştu herkes.. pikniği de öyle araba içinde yapmıştık..
şuan hayal meyal hatırlıyorum o günü.. ama ne zaman düğünümü hayal etsem, yer olarak hep orası gözümün önüne gelir.. tabi ben bunu anneme anlattığımda bana verdiği tepki, düğünde de dolu bastırırsa görürsün, arabanın içinde otururuz artık dedi :)) ee tabi bir de ulaşım sıkıntısı var, dağ tepe aşarak gidilen bir yer, arabası olmayan nasıl gelecek diyor ister istemez annem, o kadar insanı nasıl organize edip götüreceğiz.. ama ben de istiyorum ki zaten çok gereksiz insanlar olmasın düğünümde, tanımadığım, bilmediğim,orada olmasının ya da olmamasının benim için hiç bir anlamı olmayan, sırf ayıp olmasın diye davet edeceğim insanlar olmamalı bence düğünümde.. ama maalesef aileler aynı düşünceleri taşımıyor bizlerle
mekanla ilgili hayalim bu.. gelinlik konusuna gelince; nikah sırasında uzun, sade ama çok şık bir gelinlik giyip, daha sonra eğlence kısmında kısa, cicili bicili bir gelinlik giymek istiyorum.. şimdilik olabilir dediğim gelinlikler şunlar mesela:
Eki Görüntüle 417758 Eki Görüntüle 417764 Eki Görüntüle 417765 Eki Görüntüle 417766
kısa gelinlik için sadece etekleri için öyle bir şey olabilir, yoksa üst kısmı çok kötü bence
ayakkabı ve çiçek de renkli olmalı, yeşil ya da pembe.. özellikle yeşil çok hoşuma gidiyor, şunun gibi:
Eki Görüntüle 417772
ikram konusuna gelince, yemekli olsun istemiyorum..öyle insanlara restorandaymış gibi masaya oturup kalmasın.. ama sadece pasta limonata da olmasın elbette.. böyle hamur işi, tatlı, salata tarzı şeyler olsun...açık büfe bir ikram masası olsun ve insanlar oradan alsınlar.. hatta gönül ister ki bu ikramların hepsi ev yapımı olsun, ama düğün telaşı sırasında ona vakit ayırmak imkansıza yakın :) belki böyle annemin çok yakın arkadaşlarından, halalarımdan, teyzemden rica edebilirim böyle bir şey..
masalar da yuvarlak olmamalı, davetli masaları dikdörtgen olmalı bence düğünümde..düğün pastam da renkli, çiçekli bir şey olmalı örnekler geliyor:
Eki Görüntüle 417779 Eki Görüntüle 417780 Eki Görüntüle 417783 Eki Görüntüle 417785 Eki Görüntüle 417787 Eki Görüntüle 417811
hatta 2. bir aleternatif olarak, sucuk ekmek bile olur dedim ama, annemin tepkisi süperdi: 'Kızım sen neyin kafasındasın? ' annemden böyle bir cümle beklemezdim
mekan, gelinlik, ayakkabı, ikram tamam.. ne kaldı şimdi.. süslemeler...uçan balonlar ya da şu hangover 2 nin düğün sahnesindeki içinde ateş yanan uçan şeylerden olmalı..adını öğrenmiştim onların ama unuttum şimdi
düğünde çalan müzükler eski 45liklerden olmalı.. elbette halaydır, oyundur vs olacak ama genel olarak 45liklerden düşünüyorum.. hatta düğün dansı için bile uygun bir şey bulursam onlardan olabilir.. bu arada düğün dansına tam karar veremedim, vals hoşuma gider normalde ama, hayal ettiğim ortama ağır kaçar.. salsa desem, o da ailelere ağır kaçar bence
benim için çok ama çok ama çooooookk önemli olan ve kesinlikle yapacağım şey ise şu... hem nikah şekeri , hem davetli karşılama masası :)
Eki Görüntüle 417807 Eki Görüntüle 417810
şöyle bir gelin damat yolu da olabilir mesela:
Eki Görüntüle 417813
ben böyle uzuuuuuuuun uzuuuuuuuuuunn yazdım kızlar, aslında daha da çok şey yazarım da, sıkmayayım sizi daha fazla... itiraf ediyorum yazarken de şunu düşündüm, 'ama şimdi herkes hayallerimi görecek olmaz ki '' sonra da dedim ki kendime '' bencil olma, senden bunları biyerlerden buldun, gördün, paylaşmak güzeldir :)) ''
çok güzelmiş cnm umarım hayalindeki düğüne ulaşırsın
ben 7 yıl önce evlendim korkma fikrini istesem de çalamam
çok güzelmiş cnm umarım hayalindeki düğüne ulaşırsın
ben 7 yıl önce evlendim korkma fikrini istesem de çalamam
teşekkürler canım..inşallah..
ohh tamam rahatladım o zaman