- Konu Sahibi prensess05
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ciddimisin kuzu güvercinlerin ayagina yüzükmü taktiniz aayy ne hos insallah benimde dügünüm sizinki kadar güzel olur
bide ne düsünüyorum biliyormusun aksam karanlik oldugunda hani balonlar oluyor ya beyaz renginde ates yakip yukari ucuruyorsun güzel olurmu sence?
Eki Görüntüle 416820
bunu ben de çok istiyorum :) hangover 2 de görmüştüm, bayılmıştım :)))
merhaba cnm topige hosgeldinnn evet cok güzel gözüküyorlar karanlikta yukari uctularmi
peki baska istedigin bisey var mi? paylasmak istermisin bizimle :26:
evet cnm persembe bizim burda da bayram evde belki giremem ama ugrarim bi ara sen ekle cok merak ediyorum
kuzu benim icin fark etmez kir da olabilir salonda.
bizim bi tanidik nisanini salonda yapti sonra disari cikip ucurttular balonlari herkes disardaydi
hosgeldin cnm en kisa zamanda yaz cnm cok merak ediyorummmmhoşbulduk canımm.. :) oo ben o kadar çok değişik şeyler hayal ediyorum ki..ama gecen erkek arkadaşıma anlattıgımda güldü geçti resmen.. annnem de aynı şekilde.. fazla hayal alemindeyim sanırım ama sizlere de anlatırım tabi.. en kısa zamanda yazcam
sende biseyler paylas tatlimmmm akil akildan üstündürgüzeller ne güzel bi konu bu ya böyle. benim aklımda yoktu aslında böle şeyler pek ama güzel fikirlerinz var,bayıldım :)) hadi bakalım daha ne hayaller paylaşılacak :?
önce topikin ayırlı uğurlu olsun beaaa
bence kır düğününde enteresan fikirleri uygulaman daha kolay olur
mesela nikah kıyılırken ikiniz de evet dedikten sonra
gökyüzünde havai fişek gösterisi süper olur
ben de bi düşüneyim aklıma geldikçe yazarım
iyi olmus kuzu az kisi oldumu heryerde dügün yapilir hele de deniz kenarinda
ama kesin bizde cok kisi olur ama yinede özel olmasini isterim :)
dügünde yapabilecegimiz özel birsey ne olabilir cnm aklina bir sey gelirse yazarmisin?
bayıldım bn buna:))
hosgeldin cnm en kisa zamanda yaz cnm cok merak ediyorummmm
sende biseyler paylas tatlimmmm akil akildan üstündür
tesekkür ederim beaaaa
ayde sende fikirlerini yaz da evlenecek kizlarin dügünü mikemmel olsunn
senin dügün nasildi anlat bakalim
kıs benim öyle pek bi anlatılacak tarafı yok ki
kışın ortasında klasik bi düğün salonunda oldu
aaaaa sen kisin mi evlendin :26: haberim yoktu kizz niye söylemiyon biseyy
bu arada gecmis olsun oglun hastalanmis
cok güzel dimi
oturma yerleri pembe hemde
sen resim falan yüklemicekmisin daha
süperrr çok beğendim yklerim tabiki resim iş yerndeki pcden giriorum hepsi yok fotoların ama olanı yklerm cnm tabiki
istediim gelin arabası aynen bu işte ya :) cok da güzel bi gelin olmuşsun cnm yaa :) bakmaya doyamadım valla :)
oyy yerim ben onu yaaa teyzesinin kuzusuevet cnm
sağol
şimdi iyi çizgifilm izliyo
tamam cnm tskler cok güzelsin masallah arabadaki resimlerde harika bayildimmmmmsüperrr çok beğendim yklerim tabiki resim iş yerndeki pcden giriorum hepsi yok fotoların ama olanı yklerm cnm tabiki
istediim gelin arabası aynen bu işte ya :) cok da güzel bi gelin olmuşsun cnm yaa :) bakmaya doyamadım valla :)