Düğünüm için anı defterim ve kalemim:)

cok guzel olmus. Ben defter degil de nikah kalemi dusunuyorum. Yapilisindan bahseder misin kalemin ?

cok guzel olmus. Ben defter degil de nikah kalemi dusunuyorum. Yapilisindan bahseder misin kalemin ?

normal tabi ucu metal bir tükenmez kaleme önce nikah şekeri malzemesi satan yerlerden aldığım beyaz tüy yapştırdım(1,5tl=) ) O tüyler 5sap olarak satılıo kalem ortalancak şekilde etrafına o tüyleri yapıştrdm. Sonra üzerine kalemin ucundan tüylere kadar beyaz(ama kenarları grili) bir kurdele sardım. Bi başlangıcına bi ortasına bi sonunu silikonlayp yapıştırdım. En son da kurdelenin bittiği tüylerin başladığı yere taşlar yapıştrdım okdr...

Son düzenleme:
tesekkur ederim :)

cok basitmis aslinda almama gerek kalmadi sayende

rica ederim=) basit gerçekten mesela defteri yapmak 45-50dakikamı aldıysa kalemi 10dakikada yaptım. Hiç okdr para vermeye gerek yok bakıyorum bir tek kaleme en az 15-20tl istiolar. Bu şekilde evde var olan bir kalem için 1,5tl'e tüyler, 2tl'e kurdele yeterli oluyor:) yapınca resmini ekle ama:)

delii güzel olmuşş da kim ne yazacak ona?..

normal anı defterlerne ne yazılırsa o yazılacak:) gelen misafirler yazacak, o günle ilgili duyguları düşünceleri olsun ne bilim iyi dilekleri olsun geçmişe dair anılar olsun akıllarına ne gelirse, bildiğin anı defteri işte:)

kesinlikle süper olmuş yaaa.....
emeğine sağlık tatlım:)
konuklara da anı defterini dağıtma görevi kuzene düşüyor bence :)
hem unutturmaz kuzenler defteri,sonuçta herkesin o güzel deftere yazacak bi kaç kelamı vardır canım:)
ama kuzen iyi takip etmeli bu vazifeyi:)

kesinlikle en büyük görev kuzenlerin, defterin düzeni nizamı intizamı konusunda büyük yük var omuzlarında bakalım o gün gelsinde bşta kuzenler olmk üzere=) kmlerin ne kelamı ne düşüncesi varmş hakkmzda

çok güzel olmuş canım ya
ben de yapıcammmm ama dediğin gibi masa masa gezdirmek lazım
ee kuzenler ne güne duruyo canımmm :90:

ellerinize sağlık çok şık olmuş.

Yaşadıgım yerde de yaygınlaşmış olan birşey.

bende yapmıştım...

İnsana ömürlük hatıra işte.

ellerinize sağlık çok şık olmuş.

Yaşadıgım yerde de yaygınlaşmış olan birşey.

bende yapmıştım...

İnsana ömürlük hatıra işte.

evet videoyu her dakika çıkartıp izleyemezsin hoş izlesende insanların düşüncelerini bilemezsin:) ama defterle düşüncelerini duygularını hepsini hem okuyup hem anmak güzel olur...

Eline yüreğine sağlık.
Güzel bi hatıra olsun, her defasında gülümseyerek okursunuz inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…