Ben akil edemedim bunu dügünümde güzel bir fikirmis...
Est. Akıl edememek değilde eskiden bu kadar yaygında değildi belki. Şimdi her 3düğünde birinde var nerdeyse:)
Çok beğendim canım tam düğün anı defteri olmuş..Gelinlikten bir parça gibi..İnşallah çok çok mutlu olursun
ne güzel $eyler cikti artik.bizim dönemimizde hic böyle güzel fikirler yoktu.(13 yillik evliyim ben)cok begendim dantelli olmasi daha bir güzellik katmis.en güzel günlerinizde okursunuz insallah
evet çok güzel ama bunu hangi ara yazcaklar defteri birisi masa masa dolaştırıyo mu yoksa girişe bi masanın üstüne koyuyosunuz isteyen mi yazıyo ilk defa gördüm enteresan hoş değişik cici
Bende uzun zamandır böyle birşey düşünüyorum kapıdan giren veya çıkan davetliler anı defterine birşey yazarlarsa çok hoş olur.. Ama defter bulmak mesele senin defterin çok hoşmuş..:)
cnm teşekkürler. bu defterler için kürsüler oluyor kimi düğün salonlarında. Anı defteri kürsüsü. Bizimkinde var ama ben yinede defteri kürsüde tutmayı düşünmüyorum çünkü eminim kimse masasından kalkıp oraya gidip yazmaz:) Onun yerine defteri bir kişiye verip onun masa masa gezdirmesini isteyeceğim. Bu kişide dönüşümlü olarak arkadaşlar, kuzenler şeklinde olabilir:)
iyi düşünmüşsün bencede kürsüde olmaz şahsen ben yerimden kalkcamda kürsüye gitcemde yazcamm ooooo gitsem bile defteri beğendiğim için çantama atar şakkıdı şakkıdı oynar otururum :) küçük kuzenlerden komşu çocuklarından birileri gezdirirse çok daha iyi olur yoksa düğün sonu defterin üstüne bi bardak su içersin :) mutluluğun daim olsun