• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan düğünüm aceleye geliyor yardim lutfen

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

atlass34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2014
298
84
53
Arkadaşlar selam bir buçuk ay sonra düğünum var ve ben bunu dün öğrendim:52: ev salon tutuldu simdi ben bu kadar kisa zamanda nasil hazirlanicam eeşya mi bakicam gelinlik mi evimi hazirlicam lütfen yardimci olurmusunuz:18::18::18:

hayırlı olsun canım
önce eşya ve gelinliği hallet onlar geç hazırlanıyor.
Allah yardımcın olsun :1:

Zaman çok kısa ama olsun yapabildiğiniz kadarıyla evlenir zamanla tamamlarsınız. Gelinlik modeli var mı kafanda diktirecek misin yoksa hazır mı alacaksın? Diktireceksen eğer daha hafif, emeği az olacak modelleri tercih etmeni tavsiye ederim. Gelinliği halleder hemen arkasından mobilya bakarsınız, onun teslimatıda düğüne denk gelir zaten, yapmanız gereken acele etmek maalesef, yavaş yavaş yapabilecek durumda değilsiniz.

canım sen dua et 1 ay süren var.:1:
benim kuzenim 10 gün içinde evlendi inanırmısın ama herşey gayet güzel oldu.hatta hayatımda gördüğüm en güzel düğündü diyebilirim.hala herkes o düğünün etkisinde.o yüzden fazla strese girme.allahın izniyle herşey yolunda gidecektir.sen gelinliği ve kuaförü ayarla ilk önce.onları hallet sonra diğerlerini yaparsın.

Sana en geç 1 hafta içinde ayarlaman gerekenleri söylüyorum.

-Gelinlik
-Mobilya ve beyaz eşyalar (özellikle mobilya,çünkü yapılması teslimatı uzun sürebiliyor)
-Nikah işlemleri
-Davetiye ve nikah şekeri

Aslında balayı,kuaför ve fotoğrafçı da erken halledilmesi gerekir ama 1,5 ay sonra da düğün sezonu tam açılmadığı için çok sıkıntı yaşamazsın diye tahmin ediyorum. Yani kuaförler fotoğrafçılar müsait olur muhakkak da bu hafta içi kesin karar ver.
Ayrıca 1-2 hafta içinde gelinlik ayakkabısı ve iç çamaşırını da hallet. Çünkü gelinlikçiler bunları görmek isteyebiliyor.

Halılar perdeler ufak tefek şeyleri 3 günde bile halledersin.

Şimdiden aklıma bunlar geliyor :)

Çok tesekkur ederim cevaplariniz için gelinligi ayarladim diktirmek uzun zaman alir diye düşündüm hazir seçtim üzerine bieyler ilave ettirecrm.tuttuğumuz ev boyanacak sonra eşya seçilecek yarin da nikah günü alinacak eşya için hiçbir fikrim yok nasil bisey severim bilmiyorum renk olarak acik kahve bej krem düşünüyorum mobilya da siz ne onerirsiniz:44:

Back