Düğüne 3 ay kala terk edildim

Dükkani var . 23 yasinda maddi yönden annesine hic bagli degim tam aksine. Annesi cok bagli maddi yönden

Yaşi 23. Evet sözünü geciremiyor malesef . Annesi sözünü geciremezse o evde büyük savaşlar oluşuyor. Tabaklari yere firlatiyor vs..

Dükkani var . 23 yasinda maddi yönden annesine hic bagli degim tam aksine. Annesi cok bagli maddi yönden
Zaten çok küçükmüşsünüz daha, hem küçük yaş, hem o kayınvalide , o kadar pişman olurdun ki... Bundan yıllar sonra, yine çok sevdiğin biri ile evlenirsin, mutlu huzurlu bir yuva kurarsın üzülme. Herkes unutuluyor, kimse vazgeçilmez değil, bunu senden 12 yaş büyük bir ablan olarak söylüyorum.

Allah razi olsun ablam.. evet yaşimiz kücük. Uzun birlikte oldugumuz icin adini koymak istedik bu işin. Evlenmeyi de cok istiyordu. Benden daha kararliydi evlenme konusunda.
Dileğim tek : pişman olsun ve yerimi kimse dolduramazsin

evet ablam .. sence birgün pisman olurmu beni böyle yari yolda biraktigi icin?
Tatlım pişman olmasına olacakta,sen eğer seni yarı yolda bırakmazsa evlenirsen ömür boyu pişman olacaksın.Bak kaza resmen geliyorum diyor sana.Böyle insan çekilir mi.Küçüksün daha.Çocuk küçük.Birkere annesine cevap veremiyor.Eve o bakıyormuş.Ya allah aşkına boşver.Hiç üzülme.Seni seven saygı duyan değer veren insanlar çıkar karşına.Sana sürekli, bağıran azarlayan bir kaynana ve ayakları yere basmayan kocadan hayır gelir mi

Kurtulduğunuza şükredin. Aman ailesiyle evlenmiyorum ki diyorlar genelde ama o öyle olmuyor malesef. O kadın hayatınızın tam ortasında olacaktı ve hiç bir zaman huzur bulamayacaktınız

verilmiş sadakan varmış
bu kadın sizi boşatırdı daha çok üzülürdün

Şuan belki cok üzüleceksin ayrıldıgınız için amas ilerde emin ol anlarsın.
İyi kurtulmuşsun..
Telefonda konuşurken bile güzel annem diyorum demişsin. Oyle demene karşılık kv aldıgı tavır kabul edilebilir bişey değil..
çok isabet olmuş , verilmiş sadakanız varmış..

Nasil nisanlin varmis turk film mi bu hoscakal kara sevdam falan..bana cok komik geldi.nisanliniz sizi sevse mucadele ederdi hic beni sevdigine eminim dmeeyin.he seviyorsa da cok zayif karakterli biri diyecem ama inan en zayif karakterli insan bile dugunune bu kadar az kalmisken bu olanlara bir dur derdi.bana cok sacma geldi sizi aramamasi.cocuk oyunu degil sonucta bu evlilik yolunda 2 gencten bahsediyoruz

Ya cocugunuz olsaydi da ayrilsaydiniz. Allahin sevdigi kuluymussunuz..

Bende eski sevgilimde nişandan dönmüstüm ama iyi ki donmusum sonumuz yoktu cunku. Bunu boyl3 dusunun. Nisanliyken boykeyse kaynananiz evlenince sizi cok kotu yapardi. Rahatsizligi varmis birseyde diyemezdiniz. Herseyde var bir hayir diye dusunun. Suan cok uzuluyorsunuz ama ilerde sukredeceksiniz. Bir yuva kolay yikilmiyor cunku.

sadaka falan ver birilerine. kurtulmuşsun şu aileden. hepimizin psikolojik problemi var. hangimiz rahatız ki??
bunun hıncını insanlardan çıkarmıyoruz ama.
nişanlın da dünden hazırmış. keşke hiç gitmeseydin yanına.
bence artık seni arasalar bile bu kadar terbiyesizlikten sonra görüşme bile.

Çok üzüldüm yazdıklarına sonuçta ortada iki seven insan var ve onca hazırlık var.. umarım o kv iki cihandada gülmez yüzü.. Allahım birgün bende kv olcam ne olur bizleri merhametsiz bırakma.. yazık çok yazık elbette pişman olacaklar hiç merak etme canım.. sen yoluna bak böylesi daha hayırlıymış boşanmaktan iyidir çoluk çocuk olmadan bitmiş..

kurtulmuşsun. bu ne be böyle!? oğlu evlenmesin diye yapıyor, evin yükünü de yıkmış. ana baba böyle olunmaz. evlenseniz işler iyice berbat olurdu.

Bana nişanlınızın tavrı sorunlu geldi. Hem seviyor, hem annesinin psikolojik olarak hasta olduğunu ve haksız olduğunu biliyor hem de sizin yanınızda durmuyor. Elbette sizin hiçbir suçunuz olmayan bir olayda sizin tarafınızı tutacaktı. Hele ki annesinin mesaj atıp işi bitirmesine ses çıkarmadıysa gerçekten evlenseniz işiniz zor olurdu. Yahu sanki evlenecek olan annesi. Olayda nişanlınızdan fazla rol oynuyor. Böyle bir olayda bile tavrını koyamayan nişanlınız evlendiğinizde annesine tek kelime söyleyeceyecek, ayrıl dese ayrılacak demek ki. Boşanırken de "Seni seviyordum kara sevdam ama ne yapayım annemi biliyorsun" mu diyecek?? Üzülmüşsünüz anlıyorum gerçekten de seviyor olabilirsiniz ama böyle biriyle evlenseniz evliliğiniz kayınvalidenin iki dudağında olacaktı. O yüzden hayırlısı böyleymiş deyin ve mantıklı düşünün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…