Düğüne 3 ay kala terk edildim

Allah hepinizden razi olsun kardeslerim... rabbim sizin güzel gönlünüze göre versin herseyi.

Aklima eximin teyzesi geldi valla.
O da boyleydi. Askiniz bitti seni atti beni secti diye zaferini ilan etmisti bana mesaj uzerinden manyak kadin

Kurtulduguna sukret. Boylelerinde vicdan merhamet yok kendi ogullarina dahi. Kendi bencilliklerini dusunuyorlar ancak.
Bunlara susan erkek de adam degil zaten.

Yat kalk dua et şükür namazı kıl kurtulduğun için. Bir erkek ne olursa olsun aradaki dengeyi kurabilmeli. Annesi hasta diye sizi bu kadar erdirmesi bana hiç normal gelmedi. Anakuzusuymuş bildiğin. Basiretsiz... Annesinin lafının dışında hareket edemeyen biriymiş. Hayatın zehir olacaktı kurtulduğunu dua et...

Kara sevda mücadele ister. Adam direkt kabullenmiş. Bence en hayırlısı olmuş. Evlenseydin eşin yine pasif kalacak ve seni ezdirecekti. Allah’ın sevdiği kuluymuşsun diyorum başka birşey demiyorum.

Ama biliyorum o beni cok seviyor

Tabi ki ilişkinizi en iyi siz bilirsiniz ancak nişanlınızın da çok fazla üstüne düşeni yapmadığını düşündüm , bu da beni sevgisini de sorgulamaya itiyor.

Eğer karşınızda böyle bir kv var ise , oğlu tüm huylarını sizden çok çok daha iyi biliyor ve buna göre idare ediyor olmalıydı diye düşünüyorum.

Kv problemli anladık ancak nişanlınızın bu kadar kolay pes etmesindeki niyet ne ? Çok farklı çözümlere gidilebilirmiş oysa ki .

Bu ayrılığın sizin açınızdan hayırlı olduğunu düşünüyorum. Hiç inanmazdım buna ama ' insan evlenince ailesi ile de evleniyor ' inanın ki...

Yani çok üzücü düğüne az kala böyle bişey kötü olmuş ama bence şöylede bi gerçek var sen o kv ile zaten muthemelen düğünden 3 ay sonra boşardın. Hayırlısı olmuş bence. Ne o ergen tripleri gibi msjlar konuşmalar falan evlerden ırak. Hakkında hayırlısı olsun cnm.

Bak şimdi üzülüyor olabilirsin ama emin ol bundan bi 2 yıl sonra yada 5 yıl sonra sen aşık olduğun adamla evli olacaksın çok mutlu bir evliliğin olacak belki cocuklarini büyütüyor olacaksin sonra birgün duyacaksın ki bu oğlan nişanlanmış evlenmiş üstüne çocuğu olmuş bu kv yüzünden o gelinin çekmediği kalmamış en son çocuğuyla öylece kalakalmış üzgünüm o gelecekteki gelin için ama bu sen değilsin şükredeceksin haline iyiki olmamış diyeceksin Allah kurtarmış verilmiş sadakam varmış diyeceksin şimdi üzülüyorsun ama emin ol sen bunların hepsini diyeceksin

Not sakın ama sakın barışma talebi gelirse barışma önüne bak o kadın insanı verem eder

Bak canm bazı insanlar yok sinir hastasıyım yok cok cektim yok bunalımdayım gibi seylerin altına sığınır...Okurken bile burada elim ayagim titredi.O kadın bi anne güya.Nasıl anneki ogluni aglatiyor sevdiginden ayirior.Ayrica sabrina hayran kaldim şu yaptiklarinin 10 da 1ini ben görsem kafasina atardım Sandığı o kadının.Allah iki sevenin arasına gireni de iflah etmez.Insallah kavusursunuz canm uzuldum gercekten

Nişanlınız sizi gerçekten sevseydi yanınızda olur annesine rest çekerdi kabul etsen de etmesen de evlenicez derdi ama umrunda olmamış annesi o lafları derken kendisi arayıp sormamış bile ne ağlaması sarılması Allah aşkına. Demek ki ondan da varmış soğukluk. Evlenseydiniz de arkanızda olmazdı o yüzden hayırlısı olmuş hala pişman olur mu diyorsunuz eğer gerçekten böyleyse bu çocuk nasıl evlenecek karşısına biri çıkacak bak nasıl resti çeker o zaman demek ki yeteri kadar sevmemiş

kız sen delirdin mi
ne aşkı ne ızdırabı
böyle adamla evlenseydin böyle kv ile...
asıl ağlamayı sen o zaman görürdün..
kendine gel kendine dünyaya bir kere geliyorsun..
tüm bunları çekmek zorunda değilsin
sevdiysen sevdin. İnsanlar neleri unutuyor, neleri atlatıyor doğduğundan itibaren o adam mı vardı da, şimdi onsuz yapamıyorsun.
kendine eziyet etme bak söyliyiim bu adama da sakın dönme.
istemez misin sana değer veren bi kv bi koca.
böyle ufak şeylerin lafı yapılıyorsa yok lokanta yok şu
orda daha nelerin lafı yapılır

Coook tsk ederim canim benim. Evet bende bazen soruyorum kendi kendime . Bi anne nasil evladinin mutluluguna kiyabiliyorki? Her anne istemez mi evladinin mürvetini görmek mutlu oldugunu görmek. Yani ben büyük konusmak istemiyorum asla. Ama illerde oglumun mutluluguna ASLA karismam. Allahin hayirli işine el koymam. Nasil böyle bi hayirli işe el koyabilir bir "ANNE" ?

çok sevindim terk edildiğinize. zamanla sizde sevineceksiniz.zira biz kadınlar narin çiçekleriz itilip kakılmaktan hiçte hoşlanmıyoruz. kendiniz gibi olgun aileler çıkacaktır karşınıza emin olun.üzülmeyin şükür namazı kılıp hayata tutunun.

Üzülme Allah seni kurtarmış bunların elinden, evlendiğin zaman her şey daha da zorlaşacaktı bu karakterde bir adam senin arkanda durmazdı zaten her daim üzülürdün. Sen elinden geleni yapmışsın kadına hep iyi niyetli yaklaşmışsın bırak oğlunun turşusunu kursun çatlak kadın

Allah kurtarmış sizi, bir yere sadaka verin ve şükredin. Bu kadın varken mutlu olamazdınız, sevgi de bir yere kadar. Eski nişanlınız da annesi böyleyken mutluluğu yakalayamaz. Siz önünze bakın, daha güzeli hayırlısı çıkar karşınıza inşallah.

Genel olarak kayınvalideler oğullarının mutlulugunu deil kendi egolarınin tatmin edilmesini isterler.Solesinler ozman ogullarina evlenme niyetine girme diye senin gibi bircok kizi uzmesinler.cunku hic kimseyle gecinemez boyle insanlar.Allah bildigi gibi yapsın

Allah Bildiği gibi yapsın
Ben anlamıyorum böyle kv
Ya böyleysen evlendirmiyceksin oğlunu böyle mutlu mesut yaşasınlar
Sizde sadaka verin
Benim gibi birkaç ay evli kalıp sonra boşanabilirdininiz
Daha iyileri sizi daha çok anlayan değer ve kıymet veren birileri inanın çıkıcak karşınıza
Allah yardımcınız olsun

Oh iyiki ayrılmışsınız canım sevgide bir yere kadar boşver.Allahın gerçekten sevgili kuluymuşsun.2gün sonra o kadın sana yapmadığını bırakmazdı.Baksana nişanlın bile kontrol edemiyor annesini aman aman. Senin için en hayırlısı olmuş bence.Sakın üzülme Allaha şükür namazları kıl.Okurken dayanamadım deli misin canına kastın mı var ?? Amana aman canım.

Çok iyi olmuş bu ailedende onun ana kuzusu hımbıl oğlundanda kurtulduğun. Allah kurtarmış. Yeni gemilere yelken aç hemen yeni hayatinda mutluluklar

Ne? Seni atti beni secti diyen teyzesi miydi? Napacakmis? Teyzesini mi alacakmis koynuna tövbeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…