Düğüne 3 ay kala terk edildim

Sizce sevdiğim insan birgün pişman olur mu ? hergün agliyorum
Canim.zamana birak.
Nisanlin da sen de kv de biraz yatissin

Belli olmaz belki kv geri adim atar da nisanlini serbest birakir biraz da belki tekrar birlesirsiniz.

Ama sunu bil ki bu kv ile huzurlu bir evliliginiz olmaz gibi.
Herseyin hayirlisi ..de
Akisina birak biraz

almanyadan katılıyorum. başarılrı dilerim. ksksks

gayet anlatmışsınız işte türkçenizle.

konuya gelecek olursak beklentiye girmeyin derim. ne arıyor ne soruyor eski nişanlı beyefendi bey.

Kara sevdam falan ne gerek varmis bu kadar dramatiklesmeye?

Herkesin ailesinde vardir bir patavatsiz. Kimisinin annesi, kimisinin teyzesi, emmisi mutlaka biri bir ariza cikarir. O bir bahane degil. Kadın patavatsızlık yapıyor diye oğlu onun her dediğini kabul etmek zorunda mı? Kocaman adam değil mi bu? Haddim değil ama gidip birde sarılıp ağlamana çok kızdım. Ben senin yerinde olsam, (ki evlilik arefesinde benzeri bir şey yaşadım) ne kadar acizce davrandıgını ve kendi elleriyle beni kaybettiğini, bunun için kimseyi suçlamaması gerektiğini çat çat yüzüne söylerdim. Hiç de kara sevdam muhabbetine gerek yok. Neden böyle arabesklik yapıyor biliyor musun? Çünkü asla ilişkisinin arkasında durabilecek biri değil. Bir adam nasıl izin verebilir düğün arefisinde kıza bunun yapılmasına. O adam seçimini yapmış, hayaller kurulmuş, planlar yapılmış, tarihler alınmış. Herkes organize olmuş. Adam tek kalemde vazgeçti var mı öyle dünya? İyi ki de olmamış, hayırlısı buymuş demek ki. İleride asla ne seni savunur ne de destek olur. Sıkıştıkça arabesk yapıp ağlaşır artık.

Ben daha iyilerine layiksin kelimesi cogi ayrilan erkegin klişe sozudur. Arkasina da iki timsah gozyaşlari, oldu bitti. Nisanlin 5 para etneyen anne agzina bakan biri. Kisiliksiz biri. Bu kisiyle evlilikte de mutlu olamazdin cunku annesi ile ucunuz beraber bir omur yasardiniz. O anne oglunu birakmaz, sen de onur boyu kadinin hizmetciligini yapacaktin. Karasevdam kelimesi hikaye, adam kendi vicdanini rahatlatiyor. Sen onun karasevdasi olsan bu kadar kolay vazgecmezdi. Bence sukret ki yol yakinken bitmis. Pisman olur mu diye bekleme onu Allah bilir. Sen hayayina devam et. Eminim karsina degerini bilen birisi cikacaktir. Cok mutlu olmani dilerim.

Evet cnm cok haklisin...cok tsk ederim yorumun icin. Rabbimde sizin güzel gönlünüze göre versin :)

ay nasıl kurtulmuşsun çok şanslısın bence dua et 2 ağlarsın 3 ağlarsın
ama evlenseydin ömür boyu ağlardın pişman olsa da asla affetme onlardan
bi cacık olmaz benden söylemesi gençliğini heba etme....

Su an sende kendimi gordum benimde gorumce detayim vardi ki kendisi benim.can ciger arkadasimdi ayni aekilde benimde nikah tarihim belliydi bir anda yikiliverdi hala canim aciyor tek bir aciklama bile yapmadan gitti adam kalakaldim oyle yemedim icmedim resmen kan kustum hala icim.ciz ediyor ustelik babasina bile arayip soylememis ayrildil diye abisi kavga etmisler demis aman ne bileyim allah islah etsin bi insanim hayatiula oynamak nedir

O kadın ölmeden eski nişanlin mutlu bir evlilik yapamaz
Ayrıca nişanı isteği olmadan bozulurken ses çıkaramayan adamdan hayir gelmez

Eski nişanlınız sizi gerçek anlamda sevseydi asla yarı yolda bırakmaz annesine rağmen sizinle evlenirdi. Ayrıca siz bir kurban kesin hatta deve kesin dağıtın fakire fukaraya. Verilmiş sadakanız varmış o kadınla hep dipdibe bir yaşamınız olacaktı. Sonunuz ise hayırlı olmatacaktı.

Seni bu kadar aşağılamışlar ne bekliyorsun daha? pişman olsa nolur. Sen daha kendin düşüneceksin ben bu insanlarla ömür geçirebilir miyim diye ? Hadi annesi iyi değil dengesiz, ama nişanlın da seni ezdiriyorsa neyine düşünüyorsun daha pişman olur mu diye. Kendi değerinizi bilin ya kimse sizi ezemez. Senin ondan ayrılman gerekmiş zaten.

Okurken bile kadina gıcık oldum. Bence Allah kurtarmış ne böyle bir kadinla ne de sevgisinin arkasında duramayan adamla ömür geçer. Şimdi üzülüyorsun normal ama ilerde iyi ki diyeceksin hakkinda hayırlısı olsun

O benim ilk erkek arkadaşimdi nasil unutcam ben onu
Şimdi olayın içinden tüm resmi göremiyorsun. Resmen Allah acımış sana. Takılıp kalmaz, sürekli sosyal medyadan takip etmezsen 6 aya acın çok hafifler, ama bu adamla evlenseydin kangren bir evliliğin olurdu, artık 10 mu-20 yıl mı boşanana kadar çekerdin o ızdırabı

Ben sizi fake sandım ya, kusuruma bakmayın
Dünden beri o kadar fake konu açıldı ki... şu “kara sevdam” kısmını okuyunca dünkü kişi sandım

Üzülmeyin, hatta sevinin. Sanırım şunu bilmek istiyorsunuz “bu adam pişman olacak mı” olur elbet ama pişmanlığını düşünmeyin siz. Sizi etkilemesin.

Bence sukur namazi kilin kurtulmussunuz. Suan icin uzgun olabilirsiniz ama allah karsiniza oyle birini cikarir ki iyi ki olmamis dersiniz evlenseniz de o kadinla mutlu olmazdiniz yolunuza bakin sakin barismayin.

Oturda Allaha el aç, beni yanlıştan döndürdün Allahım de.
Sen bi de bu kv ile evlilik yürürmüydü sandın.
Ben böyle bi hata yaptım başımı bi güzel yaktım zamanında...
Ki kv senin anlattığın gibi seyler asla yapmadı, ama oda başka bi cins yılandı.
Neyse uzatmayayım. Evlendim iki ay sonra ayrıldım.
Sen boşanmayı nişan, söz atmak yada sevgilinden ayrılmakla sakın bir zannetme. Allah kimseye yaşatmasın.
Ben ayrıldım kendimi topladım gerçi hic bir zaman bırakmadım hayatımın hic döneminde.
Çok ağır bi depresyon atlattım.
Çoooooooookkkkkkkkkk mutlu bi evlilik yaptım.
Diger tarafi sorarsanız Allah o kadar büyük ki ne rezillik ne rezillik. Tüm buyuk konustukları, beni huzursuz ettikleri her seyi tek tek yasadilar ve yasayacaklarda.
Rabbimden hep şunu dilerim mezarlarında dik otursunlar, Rabbim in önünde hakkımı zehir zıkkım edicem.
Ben örnek olayım sana sakın üzülme.
Allah bana öyle bi eş verdi ki, inşallah sende çok mutlu olacaksin.
Hele nişanlında hiç adam değilmiş. Seni aramamış, ilişkiyi kurtarmaya çalışmamış ağlamakla olmuyor bu işler.
Hayat güzel cnm, sana da güzel günler gösterecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…