Düğüne 3 ay kala terk edildim

Sevse asla ama asla birakmazdi seni.
Sanki benim kv anlatmissin. Söz kesildikden 10 gün babami arayip oglum su an yanimda aglaya aglaya kizinizi istemedigini söylüyor yüzügü geri istiyor dedi. O sirada da ben esimle odamda telefonlasiyordum. Dedim annen babamla konusuyor böyle böyle diyor hayiridr?!
Neyse sonuc olarak esim annesile iletisimini tamamen kopardi o dönem. Ailem vaz gecmesin diye gecenin bir saati 2 saatlik yoldan gelecekti de babam gelme tamam biz anladik senin annenin nasil biri oldugunu diye onu sakinlestirdi. Yüzüne de dedi bidahaki seferde. Senin annenin oldugu aileye kiz vermem de senin dürüstlügünden devam ediyor bu is diye. Yani demek istedigim adam sevse ana baba dinlemez arkansa durur.... sevse sevmiyor demek ki

Kusura bakma ama nişanlın tam bir pısırık
Sende de var kabahat
Ne diye elin kadınına o kadar alttan aldın anneciğim de anneciğim
Az dik dur
Zaten seni haketmemiş
Daha iyilerine layıksın

Herkesi kendim gibi iyi zannettim
Ben iyisem herkes iyidir düsündüm ama öyle degilmis malesef

Evet cok dogru söylüyorsun. Seven insan her ne olursa olsun engel tanimaz. Ne anneye müsade ederdi nede babaya. O bu boyuta getirdi. Annesine agirligini koyamadi. Off ya cok kötü bi durum gercekten

Kusura bakmayın ama yeşilçam vari konuşmalar beni bayiyor yere çöktük ağlaştık yok bana kara sevdamsın diyen sünepe ana kuzusu bir erkek.

Allah aşkına daha annesine söz geciremeyip sevdiği kadının arkasında duramayan bir insan karşında ki seni asla koruyamaz ailesine karşı ne gerek var bu kadar dramatize etmeye cidden dışardan çok itici görünüyor. Boşver o sünepeyi ciddiyim kurtulduğuna şükret seni istemeyenlerin sen hiç isteme sevgi de aşk ta bir yere kadar.

Cok kötü bi durum. Rabbim kimseye böyle şeyler yaşatmasin. Ama allahin bir bildiği varda bunu gösterdi bana cok tsk ederim yorumun icin . Insallah hemen unuturum

Evet cok dogru söylüyorsun. Seven insan her ne olursa olsun engel tanimaz. Ne anneye müsade ederdi nede babaya. O bu boyuta getirdi. Annesine agirligini koyamadi. Off ya cok kötü bi durum gercekten

Bu saatden sonra önüne bak. Asla taviz verme geri dönme. Sen annesiyle evlenmiyorsun ki o bu isi bitiriyor. Adam olsaydi annesine resti ceker arkanda dururdu. Evlensen bile bu durum asla degismez benden demesi

Kurtulduğunuza şükretmelisiniz.
Eski nişanlınız da annesini ağzına bakan bir ana kuzusuymuş.
Evlenseniz de mutlu olamazmışsınız, hep kv'nizin dediğini yapmak zorunda kalırdınız.

Bunlar kolay kolay pişman olmaz. Senin üstüne de kaç nişanlı daha harcar amiyane tabirle söylüyorum. Yazık o adamın hasbelkader hayatına girecek kızcağızlara

Sizce sevdiğim insan birgün pişman olur mu ? hergün agliyorum
O adam coktan pisman olduda sizi kaybettiqine siz sukredin bence ayrilik olduquna cunku tat werilmezdi kv tarafindan. Sevgili nisanliyken bu denli yuz goz olunduysa kavgalar buyuduyse ewlilikte surekli tatsiz mutsuz olcaktiniz esinizde pinpon topu gibi afedersiniz. Ortada bir size bir annesine ortalik duzeltmeye caliscakti. Olmaz yani allahim hakkinizda hayirlisini nasip etsin...

Böyle bir adamla evlenip ne yapacaksın? İnsan annesini babasını elbette ezip geçmesin ama normal, mantıklı, anlayışlı insanlar oldukları sürece. Bu anne hasta. Eski nişanlın da annesinin kuklası. Evlensen senin de öyle olmanı bekleyecekti. İpin ucundan dönmüşsün. Üzüleceğine, verilmiş sadakam varmış de, böyle bir ailenin içine düşmediğim için.

Daha şimdiden annesini karşısına alıp sizinle evlenemiyorsa bırakın annesiyle yaşasın,evlensenizde bu adamdan size hayır gelmez bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…