- Konu Sahibi nisanlimterketti
-
Konu sahibinin ailesi kızının maaşı az diye ev vermiş bir sürü maddi yardım yapmış. Adam da aldıkça almış aldıkça almış. Baştan söylenmeli benim maaşım bu kadar istemezsen ayrıl. Sen bana vaat verdin maaşınla ilgili diyen adam kendi maaşını söyleyemiyor. Tuhaf durumlarAaa konu kiz tarafinin asiri yagdirip erkek tarafinin maddi olarak ezilmesi miymis kokeninde? Ben kizin maasi dusuk ezikliyorlar gibi algılamistim...
Konu sahibinin ailesi kızının maaşı az diye ev vermiş bir sürü maddi yardım yapmış. Adam da aldıkça almış aldıkça almış. Baştan söylenmeli benim maaşım bu kadar istemezsen ayrıl. Sen bana vaat verdin maaşınla ilgili diyen adam kendi maaşını söyleyemiyor. Tuhaf durumlar
Ya aslında derdim serum parası su parası ekmek parası değil herşeyin bilinmez olması ben de o anda hastaydım ve serum almıstım bu olay gerceklesırken 1500 tl idi ben de bak serum 1500 tl karsılayabilecwk misin dedim çünkü bu bir mecburiyet bana çanta ayakkabı alacak mısın demedim tabiki ki bugune kadar maddi hiçbisey istemedim talep etmedim birtek koltuk, tv gelinlik aldılar geri kalanı kendi ailem ve kendim karsıladım ama baktım herşey benım üstüme kalıyor korktum açıkcasıO zaman totosuna guvenmeyen devlete gitsin, boyle birbirine serum parasi diye cemkirip nisan atacagina yani haksiz miyim?
Konu sahibi su konuyu lutfen anlasilir hale getir.
Ve boyle yagdiran ailenin kizini bulmuslar, maasini mi elestiriyorlarmis?
Ustune bir de kiz yalvar yakar terkedilmemeye ugrasmis.
Ahh be ablacim, belliki ailenden sevgi gormus insansin, ne diye elin capulcusuna kendini bu kadar ezdirdin? Bu saatten sonra bu oglan sana saygi duyup, yuvada huzur verir mi? Ipleri eline oyle bir vermissinki.
Zaten cocuk dediki bu tartısmadan sonra bana sen çocuk olunca çalısamazsın ben kötü hayat yasamak istemıyorum sen bana vaat veriyosun dediKendinizi suçlamanıza gerçekten inanmadım. Adam annesiyle beraber oturmuş maaşınızı hesaplıyor ve beğenmiyor. Allah korusun yarın öbür gün ağır bir hastalık geçirirseniz anne oğul sizi çalışmıyor diye kapını önüne koyar.
Onun ayrilası varmıs yoksa atlamazdı hemen ayrılmaya. Sizin maasi kücumseyen kendi maasinı gizleyen biriyle olmazfi zaten. Hakliyken nasil haksiz duruma düstunuz anlamadım. Surekli siz pesinden kosmussunuz. Eksik anlattıniz sanirımAslında ben ayrılmak istiyorum demedim yüzükleri verme sebebim düğünü eylülde istemıyorum dediğğ için ben de o zaman hiç olmasın dediğimde tamam seni kaybetmek istemıyorum tarihimizden devam eder sanmıstım evet cok narsistce bir hareket yapmısım ama bize herkes imrenerek bakıyordu
Merhaba ben 26 yasımdayım 8,5 senelik bir ilişkim vardı birlikte gectiğimiz kasımda sözlendik , aralıkta nişanlandık eylülde de evlenecektik , fakat benim bazı korkularım oluşmaya basladı nisanlım (eski) maasını benden gizliyordu geçimle ilgili konustuğumuzda yanıt vermiyor gecistiriyordu ve annesi benim az kazancımı küçümsemeye baslamıstı , zamanla eski nisanlım da maasım konusunda rahatsızlıgını belli ediyordu ben de zamanla artacak kendi işimi yapmaya yeni basladım desem de çok inanmıyor gibiydi ben de sinirli olduğum bir gün ağzıma geleni zehir saçarcasına söyledim ben bencilim , hasta olursan sana bakmam beni de hasta ettin (ogun solunum yolu enfeksiyonu geçiriyordum sinirim ondandı, serum falan almıstım, tabiki bunu yapmamı dogru bulmuyorum) işte serumu karşılayabilecek misin, biz asık mıyız alıskanlıkmı evlenmek istemiyorum gibi sözler sarfettim birkaç günn tartıstık bunlar hep mesaj yolu ile oldu sonra annesine de yazdım son zamanlarda daha sinirli olmaya basladı bu cocuk ya evde bana sinirlenirse alıstıgım hayat standartlsrım var nasıl olacak herşey gizleniyo vs dedim ortalık tabiki karıstı ama ben hatalıyım hem de çok ama sonra bulustuk cocuk dedi ki senin böyle sorulsrın varsa eylüldeki düğün iptal olsun bende buny duyunca aglamaya basladım iptal etmek istemıyorum dedim o ise yanıt vermeyince al yüzükleri o zaman git dedim o da gitti o gidimce ben pesinden gittim agladım lütfen dedim ayrılmak değildi niyetim dedim ama o da hırpalıycak mısın beni böyle hep dedi sonra evime döndüm ertesi gün affettiler gittim yalvar yakar açıkladım kendimi ama eylül iptaldi ben de sonraki gün cocuga dedim bak dedim ne hevesle tuttuk düğün yerimizi ne hevesle balayımızı aldık ucak biletleri sen 2-3 ay ettlemek istiyosun bastan bir yer bulmamız daha zor olacak dedim hak verdi bana herşey düzeldi sanarken ertesi gün ailem hazır değilsiniz diyoe dedi ben de ne olur kendimiz karar verelim dedim ıkna et lütfen dedim o da gitti eve çözemedi sonra benim ailemi sokmak istedi benim ailem kendiniz çözmelisiniz dedi sonra annem de geldi bulusmaya ama annesi affettik ama eylül plmaz dedi ertesi gün ben bidaha konusma gittim annesi eylül olursa ben gelmem dedi sonra baktım bu iş iyi yere gitmeyecek tamam erteleyelim diyecektim bulusmaya eski nisanlım gelmedi sonra da mesaj ile benden ayrıldı süreci sonlandırmayı sağlıklı bıluyormus yorulmuş (bugune kadar bir kere bile uyarmamıstı beni yoruldum dememişti ) kendimi çok suçlu hissediyorum siz ne düşünüyorsunuz
siz ne düşünüyorsunuz
Merhaba hanımlar, 3 aylık evliyim ilişki sonrasında kusacak gibi mide bulantısı baş dönmesi tansiyon düşüklüğü tarzı şeyler yaşıyorum ama yoğun biçimde neden olabilir yaşayan varmı hiç böyle bişey ( her seferinde oluyor) hamile değilim
Zaten cocuk dediki bu tartısmadan sonra bana sen çocuk olunca çalısamazsın ben kötü hayat yasamak istemıyorum sen bana vaat veriyosun dedi
Ama onlar neden bunları söylediğimi anlamadılar ortada bisey yokken ben söylendim sandılar açıklamaya çalıstım annesi dedi ee söylemez söylemez dedi ay daha da komiği sen 15-20 almalısın en az deiidi (bunun sebebi bastaki tartısmada alıstıgım hayat ve standartlsr var nasıl yapıcaz dememden kaynaklı ama bence ve bunu demem çok saygısızcaydı kendime çok kzıyorum , cocuk da bana ben müdür değilim dedi oysa beni biraz tanısa paraya takılmadıgumı gizlenen seylere takıldığımı anlardı) bencilim dedim ya annesi de çocuk da evet bencilsin dedilerne güzel de manipüle edilmişsin. bütün suç kendinde sanıyorsun karşı taraf güzel plan yapmış valla bravo!
gelirini küçümsüyor, kendi maaşını senden gizliyor, annesinin lafıyla iş yapıyor, seni yalvaracak duruma getiriyor ama sana çok aşık ! oldu
Evet kuzenimin hesabıydı bu artık kullanmıyorDüğüne 2 ay kala ayrıldıysanız, üye adınızın neden "yenievlidertli" olduğunu merak ettim.
1 Mayıs 2021 de 3 aylık evliymişsiniz. Üyeliği birden fazla kişi mi kullanıyorsunuz ?
İlişki sonrası tansiyon düşmesi
kuzenininmiş hesapDüğüne 2 ay kala ayrıldıysanız, üye adınızın neden "yenievlidertli" olduğunu merak ettim.
1 Mayıs 2021 de 3 aylık evliymişsiniz. Üyeliği birden fazla kişi mi kullanıyorsunuz ?
İlişki sonrası tansiyon düşmesi
kuzenininmiş hesa
Annesini ben karıstırdım basta olaya somra da lütfen ikna et dedim çocuga , o da ailesi için konunun dısında kalamıyolar hazır değilsiniz diyolar dedi ben de ısrarcı davrandım annesi de kasım aralık ocak olsun dedi ben de 3 ayda ne degisecek dedimAfettik derken? Anasıyla birlikte mi affediyorlar sizi? Neden kendinizi böyle hiçe sayıyorsunuz, bu kadar ezdirmeyin kendinizi. Biz de nişanlımla ne kavgalar ediyoruz ama öyle koştur koştur anasına yetiştirmiyor her şeyi. Kimse kimse olmadan ölmüyor ya inanın, hatta böyle saçma sapan kaoslardan çıkıp hayatınıza devam edince ''oh be'' dersiniz...
Bu adamla olurda barışırsan kendine en büyük kötülüğü yaparsın. Hem menfaatçı hem manipülatör. Ayrıca ailesi her olayın içinde, daha başındayken böyleyse evlilikte sizden çıkmazlar.Ben beni çok seviyo yeterki sevsin mutlu olalım maddi bisey istemıyırum diye düşünüyodum sonra o askere gitti 1 ay bende çevremi inceledim biraz ve bana nisanlım kahve ısmarlamzken arkadaslarımın sevgilisi bile bana kahve ısmarladı bir de çocuk bana sen eve ortak maas getirmezsen ben nasıl para biriktiricem dedi cocuk , bir de annesi oğlunu hiçbiseye elini sürmez gibi anlatınca bende endiselendim olaylar ondan bu raddeye geldi hep sustum işte sinirli anımda hepsini zehir ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?