Düğüne 2 ay kala ayrıldık

Şimdi okuyunca bende sizin gibi düşündüm

Bir daha iliskiniz oldugunda oglan ailesinden kimseyi iliskinize dahil etmeyin. Benden ufak bir tavsiye.

Bir de sanirim gerginsiniz fazlasiyla, cok karisik yaziyorsunuz, dediklerinizi anlamak zor oluyor.

Ben sunu anladim kendi sureclerim ve gozlemlerime gore, askimizdan geberiyor dahi olsak dengimiz olmayan adamlarla ve ailemizin dengi olmayan ailelerle evlilik temelli iliskiler kurmamaliyiz. Bu artik birinci kriter. Guzellikmis maasmis vallahi ikinci plan. Guzellik solar para kaybedilir ama bi tek denklik kaliyo geriye ayni frekansta olabilmek kaliyor.

İşte ben bencilim sorumluluklardan korkuyorum asık mıyız diyerek
Sen ona serum parası sorarsın o sana gelirin az der. Siz zaten olmamışsınız. 8.5 yıl boşa gitmiş. Ben evlenirken kocamın kime kaç kuruş borcu olduğunu bile biliyordum. Bence boşa peşinden koşmayın bu işin

Aaa konu kiz tarafinin asiri yagdirip erkek tarafinin maddi olarak ezilmesi miymis kokeninde? Ben kizin maasi dusuk ezikliyorlar gibi algılamistim...

Hersey harıkayken mahvettın dedı cocuk bana ve gönlum çok rahattı evlilik için sen guvenımı kırdın dedi ama ayrılık mesajında genel olarak zaten yoruldugunu , iyi hissetmediğini söyledi
sizi sevdigini düşünmüyorum . seven insan annesini neden karıştırsın böyle bi meseleye . seviyorum şu zaman evlenecegim derdi . bence bahane arıyormuş ayrılmak için onu da bulmuş .

Ben olay yeni oldu sandım. Bir buçuk ayı geçmiş. Adamın niyeti ayrılmakmış, blöf olsa kırgınlıktan olsa çoktan yoklardı. Bu sebeple olan olmuş, vardır bunda da bir hayır diyip önünüze bakmanızı tavsiye ediyorum şahsen.

Kafanızda kurmayın artık. Kendinizi de suçlayıp yiyip bitirmeyin.
Evet çok zor hayallerin yarım kalması ama bazen bize şer gibi görünende mucizeler , hayırlar oluyor.
"Ne diyor bu değişik?" demeyin, başından 2 nişan geçmiş biri olarak yazıyorum. Tecrübe yani.
zamanında bana da böyle konuşanlar oluyordu, onlara ne saçmalıyorsunuz dercesine bakıyordum ama haklılarmış.

Bu kadar uzun süren ilişkileri sağlıklı bulmuyorum,8 yıl sevgililik çok uzun ve bu tür ilişkiler bir süre sonra alışkanlığa döndüğü için sağlıklı olmuyor.Yalvarıp yakarmanız,peşinden gidip ağlamanız sizi küçük düşürmüş.Ne diye maaşını saklıyor ve neden geçinme sorularına cevap vermiyor?Daha açık açık birbirinizle konuşamıyorken evliliği nasıl yürüteceksiniz ki?

Ana-oğul narsistler ve narsistliğini öncesinde bir çok kez belli etmiş olması lazım. Maaşını gizlemesi de ayrı bir durum neden yıllardır beraber olduğunuz kişinin son raddede maaşını gizlemesi sorun oldu da neden önceden olmadı??? keşke çok öncesinde netleştirseydiniz bu konuyu. Annesinin affettik ama eylülde olmaz demesi, kendilerini ağırdan almaya çalışıyolar güya, çok kabalar size çok çektirirlerdi olmaması çok iyi olmuş şimdi değil ama ileride anlayacaksınız bunu. Her sorun bir derstir . Bu dersten öğreneceğiniz çok şey var, ciddiyete binmeden tüm soru işaretlerini gidermek gibi, aileleri sorunlara dahil etmemek gibi, sizi sevmeyen, değer ve kıymet vermeyen birine artık tüm kapıları kapatmak gibi. Asla kimseye yalvarmayın.

Son düzenleme:
Ben planlanmış, erteleme fikriyle de yumuşatılarak size yedirilmiş bir ayrılık görüyorum ortada. Size kendinizi suçlu hissettirip haklı çıkarak sıyrılacaklar mevzudan. Ki başarmışlar da. Zaten hali tavrı ezmesi, küçümsemesi size eskisi kadar değer vermediğini ya da aşık olmadığını gösteriyor açıkçası. Adam zaten gözünde sizi bitirdiği için o tavırlara girmiş. Böyle sizi manipüle etmeseydi sizi bu lafları söyleyecek noktaya getirmeseydi ve her şeyi pat diye bitirseydi 8 senedir aklın neredeydi diye sorarlardı. Sordurmamış, suçu kendinizde görmenize sebep olmuş. Bana göre başarılı bir karaktersizlik.

Onca senenin ve emeğin boşa gitmesini istemediğiniz ve ondan vazgeçmek, soğumak istemediğiniz için de kendinizi suçlu görüp onu aklıyor olabilirsiniz kafanızda. Bilinçaltı bu belli olmaz.

Üstelik suçlu bile değilken hatta mağdur konumdayken, yok ailesi beni affetti yok affetmedi yok annesi öyle dedi öyle oldu cümlelerini şimdiden kuruyorsanız o evlilikten hayır gelmez.

Samimiyetle söylüyorum öyle manipülatif bi eşten, gençler kendisi anlaşsın ben araya girmeyeyim demek yerine her şeye müdahil olmayı kendinde hak gören kayınvalideden şimdiden kurtulduğun için şükürler etmelisin bence. Kaç tane sen var? Kaç ömrün var? Yorma kendini böyle insanlar için ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…