- 31 Ekim 2022
- 1.558
- 5.624
- 88
- 25
- Konu Sahibi nisanlimterketti
-
Şimdi okuyunca bende sizin gibi düşündümBenim algılarım kapalı o zaman, veya konu açanlar gerçekten meramını anlatamıyor....
bir gün ağzıma geleni zehir saçarcasına söyledim ben bencilim , hasta olursan sana bakmam beni de hasta ettin (ogun solunum yolu enfeksiyonu geçiriyordum sinirim ondandı, serum falan almıstım, tabiki bunu yapmamı dogru bulmuyorum) işte serumu karşılayabilecek misin, biz asık mıyız alıskanlıkmı evlenmek istemiyorum gibi sözler sarfettim
söyledim ve sarfettim fiillerinden bu eylemleri yapanın konu sahibi olduğu çıkarımını yaptım. Aksi ise anlatım bozuk.
İşte ben bencilim sorumluluklardan korkuyorum asık mıyız diyerekAy bi silkelen kendine gel ya, maaşını sprarak mı kırdın güvenini, ne yaptın bi söyle allah aşkına
Aslında benim annesine yazma nedenim annesi sürekli aslında o sinirlidir diyipmdiyip duruyodu bende hiç sinirli halini görmedim ama çok öflüyodu bende annesine dedim son zamanlarda daha öflemeyw basladı ya sinirlenirse ya benden gizlerse dedim ama çok buyuk hata hiç
Benim yapacagım bir hareket değildi aslında nasıl yaptım bilmiyorum sonra da çözmeyw çalısırken annesi daha da sinirlendi lütfen izin verin bakın mutlu olacagız dedim o da çözmeye çalısıyor diyince annesi çok sinirlendi sana böyle bana böylemmi konusuyır diye
Evet okudum mesajını, konu sahibi demiş. Demiş de niye demiş vallahi bende anlamadımHayir hanimefendi demis serumu karsilayabilcek misin diye, ne alaka sizin serumunuzu neden adam odesin ki tamam odeyedebilir ama bunu zehir sacarken soylemeniz cok alakasiz
Sen ona serum parası sorarsın o sana gelirin az der. Siz zaten olmamışsınız. 8.5 yıl boşa gitmiş. Ben evlenirken kocamın kime kaç kuruş borcu olduğunu bile biliyordum. Bence boşa peşinden koşmayın bu işinİşte ben bencilim sorumluluklardan korkuyorum asık mıyız diyerek
Kadın tarafının erkeğin yapması gereken hiçbir şeyi ailesine vs yaptırmamalı. Gerekirse ikiniz maaşlarınızı birleştirirdiniz daha düşük seviyede yaşardınız. Adam belliki aşağılık kompleksine girmiş. Erkek gibi hissedememiş sizin yanınızda bu yüzden size gıcık olmuş şunu da yap bunu da yap maaşın düşük bu laflar hep bahane. Asıl sorun onun erkek gibi hissedememesi. Sizin yanınızda ezik hissediyor yani bu yüzden de her yaptığınız batmış yeterli olmamış. Bundan sonra hiçbir erkek için bu kadar maddi destek yapmayın ailenize yaptırmayın
Adamın maaşını bilmiyor ve kendi geliri de karşı taraf tarafından küçümseniyor çünküEvet okudum mesajını, konu sahibi demiş. Demiş de niye demiş vallahi bende anlamadım
Evet okudum mesajını, konu sahibi demiş. Demiş de niye demiş vallahi bende anlamadım
Bir arkadaşım medikalparkta 500e yaptırdı geçen haftaYa bi serum kac para, !ajjsjajanan
Simdi anladimAdamın maaşını bilmiyor ve kendi geliri de karşı taraf tarafından küçümseniyor çünkü
İki elle bir nesneyi anca doğrultuyoruz, karışık yazılınca çıkılmıyor içindenSimdi anladim
sizi sevdigini düşünmüyorum . seven insan annesini neden karıştırsın böyle bi meseleye . seviyorum şu zaman evlenecegim derdi . bence bahane arıyormuş ayrılmak için onu da bulmuş .Hersey harıkayken mahvettın dedı cocuk bana ve gönlum çok rahattı evlilik için sen guvenımı kırdın dedi ama ayrılık mesajında genel olarak zaten yoruldugunu , iyi hissetmediğini söyledi
Bir arkadaşım medikalparkta 500e yaptırdı geçen hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?