- 1 Mayıs 2021
- 408
- 17
- 48
- 30
- Konu Sahibi nisanlimterketti
-
Bunu diyen adam, adam demiş konu sahibine, ben öyle anladım.serumu karşılayabilecek misin" demişsiniz adama,
Evlilige bu yollardan gidilmez ya. Herkes cok cok hatali.Hep destek oldum ona ilkkez maddi manevi korkan ben oldum o da kactı benim ailem oturacagımız evi vermıştı bize benim maasım daha az diye ama yinede söylendiler (benim standartlarım nasıl bozucam deme sebebim gizlenen maas nedeniyleydi bana asgarinin altında alıyorum dese bile ben elini bırakmazdkm onun zaten öğrenciyken hep yanındaydım hep kendi yediğimi içtiğimi kendim aldım, evlenince tüm yük onda olunca ne olacak diye korktum ki zaten bundan bahsedince tüm yükü alamam kötğ hayat yasamak istemıyorum sen bana vaat veriyosun işinle ilgili dedi) ek hiçbirsey istemedim evlenirken ondan ailem geecekten çok masraf yaptı ama önemsemediler evet benim sözlerim çok kırıcı ve evliliği sorgulatıcıydı ama açıkladım defalarca kendimi neden söylediğimi aslında sinirle dediğimi ama inanmadılsr yani affettiler ama ertelemeye taktılar bende hayallerım nedeniyle tutturdum
Çok dogru ama kendimce onlara açıklamaya çalıstım sonra net bir dille gelmem eylülde olursa diyince tamam diyip sizin dediğiniz olsın diyecektim ama çocuk vazgecti ve sonra ortadan kayboldu annesi haklı endiselenmekte ama biz annesiyle çok samimiydik o nedenle annesine yazmıstım ama kesinlikle yanlıs bir hareket hak veriyorum ama ilişkinin tamamenn bitmesi normal mi bence değilNe olduğu anlaşılmıyor ki.. Adam parasını mı gizliyor ? Sizden maddi konularda bir şeyler mi esirgiyor ? Yoksa tüm bunlar sizin kuruntunuz mu ? Siz adama "maaşın geçinmemize yetmez" imasında mı bulundunuz? "serumu karşılayabilecek misin" demişsiniz adama, bu kısmı hiç anlamadım. Biri bana bu imayı yapsa ben de ayrılırım. Konuda anneniz hariç herkes garip. Onun annesi neden bu kadar dahil oluyor her şeye, ona ne oluyor? Ama onu da siz bulaştırmışsınız meseleye. Sevgilinizle kavga edip gidip annesine mesaj atıp şikayet etmişsiniz. Çok saçma davranışlar. Sevgilinizden sürekli "bu çocuk şöyle bu çocuk böyle" diyip durduysanız anne de haklı endişelenmekte. Evlenecek olgunlukta değilsiniz, ilişkiniz de 17-18 yaşınızdayken başlamış, bu kadar sürdü bari evlenelim diye bu yola girdiğinizi, aslında birbirinize hiç uygun olmadığınızı düşünüyorum.
Bunu diyen adam, adam demiş konu sahibine, ben öyle anladım.
Ben dedim çünkü günümüzde bir 15 dk lık serum alıyorsunuz dünyanın parası ve ogun srrum almıstım ben biraz korktum ve bunları konusalım istedim evet hatalı bir dil oldu sonra açıkladım anlıyo gibi duruyodu aslında açıklamalarımı ama ayrılık mesajında açıklamalarını kendi mantıgımla düşündüm dedi demekki mantıgına yatmamısBunu diyen adam, adam demiş konu sahibine, ben öyle anladım.
Düğünden 2 ay sonra ayrılmak daha korkunç olurdu emin ol. 8.5 yıldır birlikte olduğun adamın maaşını bile bilmiyorsun, bu sence normal mi? Bence çok fena manipüle edilmişsin. Hastanede serum alacak kadar ağır hasta olduğun bir zamanda 'bizimki aşk mı alışkanlık mı?' Sorusunu soracak kadar empati yoksunu bir adamdan bahsediyorsun. Onlar uzun zamandır nişan atmanın yolunu yapıyormuş sen anlayamamışsın bence. Gelirin az, aşk mı alışkanlık mı yorumlarını yapıp senin onu yıprattığını iddia etmesi manipülasyonun daniskası, git kurban kes, senin kazancını beğenmeyen adam yolunacak kaz arıyordur çünkü.Merhaba ben 26 yasımdayım 8,5 senelik bir ilişkim vardı birlikte gectiğimiz kasımda sözlendik , aralıkta nişanlandık eylülde de evlenecektik , fakat benim bazı korkularım oluşmaya basladı nisanlım (eski) maasını benden gizliyordu geçimle ilgili konustuğumuzda yanıt vermiyor gecistiriyordu ve annesi benim az kazancımı küçümsemeye baslamıstı , zamanla eski nisanlım da maasım konusunda rahatsızlıgını belli ediyordu ben de zamanla artacak kendi işimi yapmaya yeni basladım desem de çok inanmıyor gibiydi ben de sinirli olduğum bir gün ağzıma geleni zehir saçarcasına söyledim ben bencilim , hasta olursan sana bakmam beni de hasta ettin (ogun solunum yolu enfeksiyonu geçiriyordum sinirim ondandı, serum falan almıstım, tabiki bunu yapmamı dogru bulmuyorum) işte serumu karşılayabilecek misin, biz asık mıyız alıskanlıkmı evlenmek istemiyorum gibi sözler sarfettim birkaç günn tartıstık bunlar hep mesaj yolu ile oldu sonra annesine de yazdım son zamanlarda daha sinirli olmaya basladı bu cocuk ya evde bana sinirlenirse alıstıgım hayat standartlsrım var nasıl olacak herşey gizleniyo vs dedim ortalık tabiki karıstı ama ben hatalıyım hem de çok ama sonra bulustuk cocuk dedi ki senin böyle sorulsrın varsa eylüldeki düğün iptal olsun bende buny duyunca aglamaya basladım iptal etmek istemıyorum dedim o ise yanıt vermeyince al yüzükleri o zaman git dedim o da gitti o gidimce ben pesinden gittim agladım lütfen dedim ayrılmak değildi niyetim dedim ama o da hırpalıycak mısın beni böyle hep dedi sonra evime döndüm ertesi gün affettiler gittim yalvar yakar açıkladım kendimi ama eylül iptaldi ben de sonraki gün cocuga dedim bak dedim ne hevesle tuttuk düğün yerimizi ne hevesle balayımızı aldık ucak biletleri sen 2-3 ay ettlemek istiyosun bastan bir yer bulmamız daha zor olacak dedim hak verdi bana herşey düzeldi sanarken ertesi gün ailem hazır değilsiniz diyoe dedi ben de ne olur kendimiz karar verelim dedim ıkna et lütfen dedim o da gitti eve çözemedi sonra benim ailemi sokmak istedi benim ailem kendiniz çözmelisiniz dedi sonra annem de geldi bulusmaya ama annesi affettik ama eylül plmaz dedi ertesi gün ben bidaha konusma gittim annesi eylül olursa ben gelmem dedi sonra baktım bu iş iyi yere gitmeyecek tamam erteleyelim diyecektim bulusmaya eski nisanlım gelmedi sonra da mesaj ile benden ayrıldı süreci sonlandırmayı sağlıklı bıluyormus yorulmuş (bugune kadar bir kere bile uyarmamıstı beni yoruldum dememişti ) kendimi çok suçlu hissediyorum siz ne düşünüyorsunuz
Hayir hanimefendi demis serumu karsilayabilcek misin diye, ne alaka sizin serumunuzu neden adam odesin ki tamam odeyedebilir ama bunu zehir sacarken soylemeniz cok alakasizBunu diyen adam, adam demiş konu sahibine, ben öyle anladım.
Ay bi silkelen kendine gel ya, maaşını sprarak mı kırdın güvenini, ne yaptın bi söyle allah aşkınaAma ben şımarıklık yapmamalı yüzüğü eline vermemeliydim veya hadi verdim eylül diye ısrar etmemeliydim ama neden ettin derseniz evimiz hazırdı evden çıkıs elbisem bekarlıga vedam hazırdı annesinin düğün yerinin kaporası yansın bir sey olmaz demesi gücüme gitti ama bende çocuk bana çok asıkkken çok kırmış olmalıyım güvenini
Bu sorulari kiz sormamis mi yaDüğünden 2 ay sonra ayrılmak daha korkunç olurdu emin ol. 8.5 yıldır birlikte olduğun adamın maaşını bile bilmiyorsun, bu sence normal mi? Bence çok fena manipüle edilmişsin. Hastanede serum alacak kadar ağır hasta olduğun bir zamanda 'bizimki aşk mı alışkanlık mı?' Sorusunu soracak kadar empati yoksunu bir adamdan bahsediyorsun. Onlar uzun zamandır nişan atmanın yolunu yapıyormuş sen anlayamamışsın bence. Gelirin az, aşk mı alışkanlık mı yorumlarını yapıp senin onu yıprattığını iddia etmesi manipülasyonun daniskası, git kurban kes, senin kazancını beğenmeyen adam yolunacak kaz arıyordur çünkü.
Çok dogru ama kendimce onlara açıklamaya çalıstım sonra net bir dille gelmem eylülde olursa diyince tamam diyip sizin dediğiniz olsın diyecektim ama çocuk vazgecti ve sonra ortadan kayboldu annesi haklı endiselenmekte ama biz annesiyle çok samimiydik o nedenle annesine yazmıstım ama kesinlikle yanlıs bir hareket hak veriyorum ama ilişkinin tamamenn bitmesi normal mi bence değil
Ask mı alıskanlık mıyı ben sordum çünkü evlenmeye çok az kalmıstı ve kendimi degersiz hissettiğim seyler vardı evet çok deger de veriyordu hep sevgi doluydu ama bu olaydan sonra inanamadım olanlara verilen tepkilere zaten annesi dedi 2-3 ay erteleyin çok daha güzel olacak herşey dedi ama bende 2-3 ay ertelemeyi mantıklı bulmadım malum sürekli fiyatlar degisiyor o düğün yerini çok zor bulmustum en kötüsü de çok seviyo gibi daveanırken annesi zaten 8 senedir olmasanız senle olmazdı böyle daveanırsan bosanma kagıdını elinde bulursun derken cocuk agzını bile açmadı ama 8,5 senedir yanımda hep mutlu duruyodu hatta diypdum seni yorar üzersem söyle bana diye hiç söylemedi ayrılırken ise genel olarak yoruldugunu söylediDüğünden 2 ay sonra ayrılmak daha korkunç olurdu emin ol. 8.5 yıldır birlikte olduğun adamın maaşını bile bilmiyorsun, bu sence normal mi? Bence çok fena manipüle edilmişsin. Hastanede serum alacak kadar ağır hasta olduğun bir zamanda 'bizimki aşk mı alışkanlık mı?' Sorusunu soracak kadar empati yoksunu bir adamdan bahsediyorsun. Onlar uzun zamandır nişan atmanın yolunu yapıyormuş sen anlayamamışsın bence. Gelirin az, aşk mı alışkanlık mı yorumlarını yapıp senin onu yıprattığını iddia etmesi manipülasyonun daniskası, git kurban kes, senin kazancını beğenmeyen adam yolunacak kaz arıyordur çünkü.
Barısmak çok isterdim çok sevdiğim için ama arkamdan ortak arkadasımıza (bu olay olalı 1,5 ay geçti) demiş ki hala kafasında bitirememiş mi alıskanlıktı zaten demiş ama çok asık duruyordu ben onun ilk sevgilisiydim üzerime titrerdi bu olaylardan 3 gün önce bile annesine en önemli tarih nisanlımın dogum gunu derdi ben çok kırdığım için mi böyle oldu sizce her şey bir anda gözü açıldı veya zaten kafası mı karısıktıSiz barışmak mı istiyorsunuz ?
Sessiz kalın, suyu daha da bulandırmayın. Ne arayın ne sorun ne haber yollayın. Biraz zaman verin iki tarafa da.
Hayırlı olacak ise umarım barışırsınız. Ama lütfen fevri olduğunuzu ve hatalı olan davranışlarınız olduğunu kabul edin. Annesiyle samimi olmayın. Annelerinizi karıştırmayın. Çocuk değilsiniz artık. Asla yalvarmayın asla ayaklarına gitmeyin.
Oha annesi baya yemis cocugun beynini ama cocuk annesini one atip kurtulmak istemis de olabilirAsk mı alıskanlık mıyı ben sordum çünkü evlenmeye çok az kalmıstı ve kendimi degersiz hissettiğim seyler vardı evet çok deger de veriyordu hep sevgi doluydu ama bu olaydan sonra inanamadım olanlara verilen tepkilere zaten annesi dedi 2-3 ay erteleyin çok daha güzel olacak herşey dedi ama bende 2-3 ay ertelemeyi mantıklı bulmadım malum sürekli fiyatlar degisiyor o düğün yerini çok zor bulmustum en kötüsü de çok seviyo gibi daveanırken annesi zaten 8 senedir olmasanız senle olmazdı böyle daveanırsan bosanma kagıdını elinde bulursun derken cocuk agzını bile açmadı ama 8,5 senedir yanımda hep mutlu duruyodu hatta diypdum seni yorar üzersem söyle bana diye hiç söylemedi ayrılırken ise genel olarak yoruldugunu söyledi
Kadın tarafının erkeğin yapması gereken hiçbir şeyi ailesine vs yaptırmamalı. Gerekirse ikiniz maaşlarınızı birleştirirdiniz daha düşük seviyede yaşardınız. Adam belliki aşağılık kompleksine girmiş. Erkek gibi hissedememiş sizin yanınızda bu yüzden size gıcık olmuş şunu da yap bunu da yap maaşın düşük bu laflar hep bahane. Asıl sorun onun erkek gibi hissedememesi. Sizin yanınızda ezik hissediyor yani bu yüzden de her yaptığınız batmış yeterli olmamış. Bundan sonra hiçbir erkek için bu kadar maddi destek yapmayın ailenize yaptırmayınHep destek oldum ona ilkkez maddi manevi korkan ben oldum o da kactı benim ailem oturacagımız evi vermıştı bize benim maasım daha az diye ama yinede söylendiler (benim standartlarım nasıl bozucam deme sebebim gizlenen maas nedeniyleydi bana asgarinin altında alıyorum dese bile ben elini bırakmazdkm onun zaten öğrenciyken hep yanındaydım hep kendi yediğimi içtiğimi kendim aldım, evlenince tüm yük onda olunca ne olacak diye korktum ki zaten bundan bahsedince tüm yükü alamam kötğ hayat yasamak istemıyorum sen bana vaat veriyosun işinle ilgili dedi) ek hiçbirsey istemedim evlenirken ondan ailem geecekten çok masraf yaptı ama önemsemediler evet benim sözlerim çok kırıcı ve evliliği sorgulatıcıydı ama açıkladım defalarca kendimi neden söylediğimi aslında sinirle dediğimi ama inanmadılsr yani affettiler ama ertelemeye taktılar bende hayallerım nedeniyle tutturdum
Aslında benim annesine yazma nedenim annesi sürekli aslında o sinirlidir diyipmdiyip duruyodu bende hiç sinirli halini görmedim ama çok öflüyodu bende annesine dedim son zamanlarda daha öflemeyw basladı ya sinirlenirse ya benden gizlerse dedim ama çok buyuk hata hiçKac senelik evliyim, 2.cocugum yolda. Bi milyon kez kavga etmisizdir, bir kez dahi kimseye sizin oglunuz soyle boyle diye sarmadim.
Bekarken de, nisanliyken de, evlendikten sonra da, hicbir zaman yapmadim bunu. Ama yapana da sasirmiyorum. KB'nin sevgilisi, bizim kb bagirsa kaynanama sariyor. Dolayisiyla butun iliskileri, tum ailenin dilinde ve asla saygi duyulmuyor.
Iliskinin icine insanlari bu kadar dahil edersen, oturup aile meclisinde iliskiniz hakkinda karar verilir, idam fermaniniz imzalanir iste.
Gecmis olsun.
Kurtuldugunuza sevinin. Konuda haksiz oldugunuz taraf cok yalan değil ama daha buyuk haksizliklara da ugramissiniz, bosverin.
Maalesef açıklamalardan anladım durumu, yorum da boşa gittiBu sorulari kiz sormamis mi yaay kafamizi karistirdin kiz gel acikla kim neyi soylemis djdj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?