Düğüne 2 ay kala ayrıldık

nisanlimterketti

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2021
408
17
48
30
Merhaba ben 26 yasımdayım 8,5 senelik bir ilişkim vardı birlikte gectiğimiz kasımda sözlendik , aralıkta nişanlandık eylülde de evlenecektik , fakat benim bazı korkularım oluşmaya basladı nisanlım (eski) maasını benden gizliyordu geçimle ilgili konustuğumuzda yanıt vermiyor gecistiriyordu ve annesi benim az kazancımı küçümsemeye baslamıstı , zamanla eski nisanlım da maasım konusunda rahatsızlıgını belli ediyordu ben de zamanla artacak kendi işimi yapmaya yeni basladım desem de çok inanmıyor gibiydi ben de sinirli olduğum bir gün ağzıma geleni zehir saçarcasına söyledim ben bencilim , hasta olursan sana bakmam beni de hasta ettin (ogun solunum yolu enfeksiyonu geçiriyordum sinirim ondandı, serum falan almıstım, tabiki bunu yapmamı dogru bulmuyorum) işte serumu karşılayabilecek misin, biz asık mıyız alıskanlıkmı evlenmek istemiyorum gibi sözler sarfettim birkaç günn tartıstık bunlar hep mesaj yolu ile oldu sonra annesine de yazdım son zamanlarda daha sinirli olmaya basladı bu cocuk ya evde bana sinirlenirse alıstıgım hayat standartlsrım var nasıl olacak herşey gizleniyo vs dedim ortalık tabiki karıstı ama ben hatalıyım hem de çok ama sonra bulustuk cocuk dedi ki senin böyle sorulsrın varsa eylüldeki düğün iptal olsun bende buny duyunca aglamaya basladım iptal etmek istemıyorum dedim o ise yanıt vermeyince al yüzükleri o zaman git dedim o da gitti o gidimce ben pesinden gittim agladım lütfen dedim ayrılmak değildi niyetim dedim ama o da hırpalıycak mısın beni böyle hep dedi sonra evime döndüm ertesi gün affettiler gittim yalvar yakar açıkladım kendimi ama eylül iptaldi ben de sonraki gün cocuga dedim bak dedim ne hevesle tuttuk düğün yerimizi ne hevesle balayımızı aldık ucak biletleri sen 2-3 ay ettlemek istiyosun bastan bir yer bulmamız daha zor olacak dedim hak verdi bana herşey düzeldi sanarken ertesi gün ailem hazır değilsiniz diyoe dedi ben de ne olur kendimiz karar verelim dedim ıkna et lütfen dedim o da gitti eve çözemedi sonra benim ailemi sokmak istedi benim ailem kendiniz çözmelisiniz dedi sonra annem de geldi bulusmaya ama annesi affettik ama eylül plmaz dedi ertesi gün ben bidaha konusma gittim annesi eylül olursa ben gelmem dedi sonra baktım bu iş iyi yere gitmeyecek tamam erteleyelim diyecektim bulusmaya eski nisanlım gelmedi sonra da mesaj ile benden ayrıldı süreci sonlandırmayı sağlıklı bıluyormus yorulmuş (bugune kadar bir kere bile uyarmamıstı beni yoruldum dememişti ) kendimi çok suçlu hissediyorum siz ne düşünüyorsunuz

Son düzenleme:
kendini suçlu hissetme herşey olacağına varır.
evlenmeden ayrılman inan çok iyi olmuş senin maaaşını küçümseyen, parasını gizleyen, annesini susturamayan bir adamdan(!) iyi bir koca olmaz.
Ama ben şımarıklık yapmamalı yüzüğü eline vermemeliydim veya hadi verdim eylül diye ısrar etmemeliydim ama neden ettin derseniz evimiz hazırdı evden çıkıs elbisem bekarlıga vedam hazırdı annesinin düğün yerinin kaporası yansın bir sey olmaz demesi gücüme gitti ama bende çocuk bana çok asıkkken çok kırmış olmalıyım güvenini

ne şımarıklığı? hala kendini şuçluyorsun ya yazık...
neyse affet bir ömür seni ezsin.

Bir şeyler bitiyorsa bitmesi gerektiği için bitiyordur. Israr etmeyin. Yıpranırsınız. Bırakın gitsin, bitsin. Takılıp kalmayın, devam edin.

Bir şeyin bitmesine izin verebilmek asıl olgunluktur. Niye bu kadar gurursuz davrandınız ki? Ayrıca ayrılmak istemediğiniz halde niye ayrılalım diyorsunuz sinirle?

Bu ilişki sizin için doğru ilişki değilmiş zaten. Bırakın, önünüze bakın.

Aslında ben ayrılmak istiyorum demedim yüzükleri verme sebebim düğünü eylülde istemıyorum dediğğ için ben de o zaman hiç olmasın dediğimde tamam seni kaybetmek istemıyorum tarihimizden devam eder sanmıstım evet cok narsistce bir hareket yapmısım ama bize herkes imrenerek bakıyordu

Geçen onca zamana yazık böyle olmasına üzüldüm ama bitmesi daha hayırlı olmuş gibi sanki. Kim olursa olsun maaşını küçümseyemez. Ailesi de böyle her şeye müdahale edecekse ailesinin lafıyla hareket edecekse emin ol baştayken bitmesi en iyisi olmuş. Kendini suçlama o bunu istemiş ki bir parlamada bahane bilip bitirmeyi sunmuş sana.

İnsanlar ayrılabilir, boşanabilir. Önce durumu kabullenin ve bitmesi gereken her şeyin bitmesine izin verin. Zorlamak sizi yıpratır. Akışa bırakın kendinizi. Doğru insan çıkacaktır karşınıza.

çocuk bana çok asıkkken çok kırmış olmalıyım güvenini
Olayın içinde olduğunuz için göremiyorsunuz sanırım. Ortada size çok aşık biri yok, yok... Olsa daha öncesinde hiç birşey demeden mesajla ayrılır mı? Muhtemel ailesinin ağzıyla bitirir mi?

Ne olduğu anlaşılmıyor ki.. Adam parasını mı gizliyor ? Sizden maddi konularda bir şeyler mi esirgiyor ? Yoksa tüm bunlar sizin kuruntunuz mu ? Siz adama "maaşın geçinmemize yetmez" imasında mı bulundunuz? "serumu karşılayabilecek misin" demişsiniz adama, bu kısmı hiç anlamadım. Biri bana bu imayı yapsa ben de ayrılırım. Konuda anneniz hariç herkes garip. Onun annesi neden bu kadar dahil oluyor her şeye, ona ne oluyor? Ama onu da siz bulaştırmışsınız meseleye. Sevgilinizle kavga edip gidip annesine mesaj atıp şikayet etmişsiniz. Çok saçma davranışlar. Sevgilinizden sürekli "bu çocuk şöyle bu çocuk böyle" diyip durduysanız anne de haklı endişelenmekte. Evlenecek olgunlukta değilsiniz, ilişkiniz de 17-18 yaşınızdayken başlamış, bu kadar sürdü bari evlenelim diye bu yola girdiğinizi, aslında birbirinize hiç uygun olmadığınızı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…