- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.905
- 598
- 32
- Konu Sahibi Gebere Jackson
-
Ben uyuyorum sanırım,konu sahibi Jessey adlı kullanıcı mı? Eğer öyleyse Jessey mantıklı bir insan gibiydi, güzel yorumları vardı şaşırdım bak şimdi
Tam ona yorum yapıyordum, sonradan farkettim. Teşekür ederim bi an şaşırdım :)Jessey değil, Jessey'in yazdığına cevap verilmiş orada.
Ben bir sevgi göremedimYazılan bazı yorumlar sivri ve kırıcı gelmiş olabilir. Fakat şu an sendeki iki gözün dışındaki gözler olarak yorum yaptığımıza inan. İşten geldim kolumu kaldıracak halim yok ve muhtemelen umduğum şeyin aksini yapacaksın ama yazmadan edemeyeceğim. sizin arkadaşınız olsam gerçekten sizi kaçırtıp bir yere kilitlerdim herhalde. Karşıdakini yakasından sarsmak bile bazen o kişiyi kendine getirmeye yetmeyebiliyor. Yorumları gerçek birer yardım eli gibi algıla lütfen. Çünkü gerçekten çok güç bir durumdasın. Evlenince düzelir dediğin ne varsa o şeylerin hepsi aniden yoğunlaşıp tependen yğan bir yağmura dönüşecek. Tuzluğuna kadar döşenmiş evi bozmak ağır geliyor olabilir, sevgin yeter sanabilirsin, evliliğn kıyısından dönmüş biri olarak damgalanmaktan korkuyor olabilirsin. Bu hayata bir kez geleceksin. İyi ihtimalle 50 yılın var önünde. Bu elli yılı alıp korkularına kaygılarına yem etme. Bdv deki üç beş konunun tümünü ihtiva eden problem silsilesinin farkında değil misin. Senin konundan bdv ye on konu daha çıkar. Hiç bu kadar içten yazmamıştım, lütfen. Ayrıl.
Beni tanıyanlar var aranızda, konularımı bilenler var, yakinen tanıyanlar var.
Kısaca özet geçeyim.
Evimizi alırken kendimiz peşinat vermemize rağmen eniştesinin üzerine evin yapılması istendi.
Kendimiz para verirken, dünyanın bin bir türlü hali var dendi ne tür ithamlar duydum..
Evimiz alındı, kv 'ben el gibi arayıp evde misiniz diye sormam anahtarımla girerim evinize ' dedi sustum.
Oğlum beni görmeden elimi öpmeden evine gidemez dedi, sustum.
Eniştesi X Gebere Jacksonla evlensin iki güne sevgisi biter dedi, sustum.
Evlenince direk çocuk yapacaksın, 6. ayında kv ye bırakacaksın çalışacaksın dendi, sustum.
Babaları vefat eden yetimlere (anneleri yaşamasına rağmen) kvlere bir şey olursa siz bakacaksınız dediler, sustum.
Kısacası çok uzatmadan kızlar, sustuklarım içimde büyüdü artık patladım.
Sırf nişanlım askerde diye, üzülmesin diye onun şımarıklıklarına da ailesinin fütursuzca hareketlerine sustum da sustum.
Ben askerden gelince gerekeni yapacağım dedi, güvendim, daha da berbat hale getirdi.
Şimdi ki konum mu ne ?
Kızlar biz ev için kredi çektiğimiz de fazladan çektik ki nişanlımın ailesinin alacağı eşyaları da ikimiz alalım diye.
Kendim çalışıyorum maaşımla yatak odam mutfak eşyam beyaz eşyam ve bana düşen düşmeyen, ayrım yapmadan gözümün değdiği her şeyi aldım. Bu konuda yetemediğim yerlerden KARŞILIK BEKLEMEDEN ailemde yardım etti.
Fakat, bizim eşya için çekilen fazladan para kv tarafından yenmiş.
Biz sizin paranızı yedik, eşyalarınızı biz alacağız dediler.
Velhasıl aldılar.
Ben b u hafta sonu nişanlımdan öğreniyorum ki, düğündeki takılarımla kvnin ve kpnin tüm borçlarını kapatacakmışım, onlar yaşlıymış, zor çalışıyormuş.
Benim 300 bin tl borcum varken, neden yapılandırma yapmak yerine, neden aptal nişanlımın güvenerek verdiği parayı yedikleri halde ben neden üstüne bir daha eşya parası veriyorum?
Nişanlıma anlattım, bak borcumuz var vs vs insan gibi anlattım hak verdi evine gitti, ertesi gün annem babam beni bu yaşa getirdi onları çiğneyemem ben o parayı vericem dedi.
Üstüne üstlük bir de ayrıyetten güyaa kendinin 10000 tl borcu varmış bir yere onu da takıdan vereceğim dedi.
Kızlar Allah aşkına bana bir yol gösterin.
Bu kadar anasının ağzına bakan, lafını dinletemeyen bir adam görmedim.
Ben şimdi ne yapmalıyım,
O parayı onlara verirsem bir kere boyun eğmiş olacağım, sözümü yalamış olacağım..
Anlıyorum gerçekten cesaret istiyor nikahan üç gün önce ayrılmak. Ama neden dünyada çok az insan gerçekten mutlu. Ve neden diğerleri başkalarının kendine çizdiği yolda bir oraya bir buraya yalpalıyor.Ben bir sevgi göremedim
Kaldı ki sevgi için bile yapılacak şeyler değil
Konu sahibi umarım tümyorumları dikkate alır
msj tekrarıBen bir sevgi göremedim
Kaldı ki sevgi için bile yapılacak şeyler değil
Konu sahibi umarım tümyorumları dikkate alır
Biz de yeni evleniyoruz, her şeye karışmaya çalışıyor.
Ama ben onun ilgi alanlarını belirledim elektronik eşyalardan o sorumlu, yani evle ilgili oda söz sahibi olmak istiyor, ona kullanım alanı açabilirsiniz
kirada otursaydınız madem, sizi bu kadar sömürmeye çalışan insanlara güvenmek yerine..Nişanlımla görümcemin üzerine oldu, kredi tek nişanlıma çıkmadı[/QUO
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?