Düğüne 16 gün var ve içimde her şey bitti..

sizi uzmek istemem ama yani bastan o kadar cok hata var ki canim.sen su an bile bitirmeyi dusunuyosun inan evlenince bu olanlari unuturum diyosan deme.unutamazsin hersey gozune daha cok gelir.ya sacmaliga bak ev aldin enistenin uzerine yaptilar para cektin parani yediler.ustune bide altinlarinla odeyecekler o parayi.oda yetmiyo esinin gecmis borcunu odeyeceksin.sence bi evlilik daha bastan boyle sorunlari kaldirabilecek mi.seni bilmem ama ben 4 yillik evliyim bu olaylari su an yasasam herseyi goze alir birakirdim.sen onun ailesiyle bas edemezsin.anlattigin kadariyla arkanda duran bi este yok.boyle anne kuzusu biriyle yapabilecek misin

Benim anlamadigim sey su... Bazi kizlar tanirim kv birseyler yapar eder konusur ama gelin susar masus..birakir es kendi gorsun etsin. Kv ile yuz goz olmamaya calisir. Cunki genelde hakliykem haksiz duruma duser.
Bunu anlarim... Ama sizin kv eften püften seyler konusmuyor ki..o ev konusu mesela..orda susulmaz. Cunki resmen sacmalik yani aklim almiyor.. Mantiksiz o enistenin uzerine ev alinmasi.
Bu konuda nasil sustunuz niye sustunuz kim susturdu? Eniste uzulur kirilir cumlesi de komik yani. Es adayinin suzgeci mi yok bu cumleyi sana aktarmis ailesinden? Veya var da o da mi birseyin pesinde? Yani cidden olay dolandiriciliga cikiyor gibi bisey bence...

Ayrica cocuk yapacak bize birakacaksin sende calisacaksin ne demek yahu?
Bu insanlar sizi maddi kapilarin acilisi olarak goruyor yazik... Uzuldum sizin adiniza..aileniz ne diyor?

Sen sustun da, senin anan baban dostun yok mu? Herkes nasıl sustu ya, olacak iş değil.

Ee peki evlenecek misin? Yoksa kafatası içindeki organı kullanmayı düşünür müsün?

Ben eski konuna da yorum yazmıştım. Tamamen falso kararlar almışsın, gerçekten kendi dostlarını aileni de bir sorgulamalısın, hiç sevenin yok mu senin, uçuruma gidiyorsun kimse bir şey demiyor mu?

Ben bir sevgi göremedim
Kaldı ki sevgi için bile yapılacak şeyler değil

Konu sahibi umarım tümyorumları dikkate alır

bu kadar şeye rağmen terketmemen enayilik, aptallık.

inşallah ayrılırsın ama sanmıyorum.

onlar istedi diye çocuk yapar, çocuğun var diye paspas olmaya devam edersin.

sevgi açlığı mı bu? anan baban hiç mi sevmedi seni? sevmek sevilmek nedir bilmiyor musun?
niye böyle insanların kapısında köle olmaya gönüllüsün?

ya işte KK hatunları,
eğitimli olmak, ekonomik özgürlük falan fasa fiso.

ilk önce insanın kendine saygısı, sevgisi olacak. karakteri güçlü olacak.

böyle enayi olursan, sırtına da binerler, semer de vururlar böyle.

Düğün günü komşumuzun kızı vazgeçti. Düğün dagildı. Bosanmaktan iyidir elbette çok acı bir durum ama iyi düşün.
Ayrıca sen hep susup kabul etmişsin. Evlenince sana demezler mi sen kabul ettin şimdi ne oldu diye.Sonuç olrk o zaman kv ve kocan haklı olur.

sadece konuyu okudum epey ilerlemiş.neler yazıldı bilmiyorum.eğer devam etmeyi düşünüyorsan eşin kadar sende ailene para ver.malum onlar da seni bu yaşa getirdi

Ben bir sevgi göremedim
Kaldı ki sevgi için bile yapılacak şeyler değil

Konu sahibi umarım tümyorumları dikkate alır
Anlıyorum gerçekten cesaret istiyor nikahan üç gün önce ayrılmak. Ama neden dünyada çok az insan gerçekten mutlu. Ve neden diğerleri başkalarının kendine çizdiği yolda bir oraya bir buraya yalpalıyor.
Çok yakın bir arkadaşımın abisi düğünden birkaç gün evvel annesiyle konuşmuş. Galiba ben yapamayacağım ayrılmak istiyorum diye. Annesi sen bizi ele rezil mi edeceksin diye engel olmuş. Şu an tek çocuklarını devlet anneye verdi. Nafaka olarak 1800 Tl para ödüyor her ay. Öğretmen. Ama maaşından asgari ücret bile kalmadığından fabrikaya işçi olarak girdi. Ailesi oğullarını gördükçe perişan oluyor.

Yapmayın gözünüzü seveyim.

Simdi ayrılmak zor geliyorsa onca yaşadıklarına rağmen, boşver evlenince % hayırlı %80 ayrilacaksin zaten hemde kat ve fazlasını yaşamış olarak üstüne de bir iki çocukla.... Allah korusun elbette ki mutlu olmanı isterim ama olamazsın arkadaş zararın neresinden dönersen kardır....

resmen bizi delirtmek için açmış konuyu. evlenmeye pardon ezilmeye, sömürülmeye kararlı.

daha dün yazdığı mesaj:

Biz de yeni evleniyoruz, her şeye karışmaya çalışıyor.
Ama ben onun ilgi alanlarını belirledim elektronik eşyalardan o sorumlu, yani evle ilgili oda söz sahibi olmak istiyor, ona kullanım alanı açabilirsiniz

işte herkes kendine neyi layık görürse onu yaşıyor.

Gerçekten bu kadar şeye susmayı nasıl başardınız.. Yani bu numunelik adam da vazgeçilmez olan ne ? Geleceğinizi görmek için kahin olmaya gerek yok , herşey ortada.. Yapmanız gereken de belli.. Yakmayın başınızı..

Ben düğünü olup balayı için uçağa binerken gelinlikle birlikte otele gıdecegım gıtmeyeceksın dıye kavga edip ayrılan çift biliyorum....

İcim sisti, ben patliyorum burda. Bu ne bicim muamele ya. Sanane benim evimden, sanane benim cocugumdan, sanane benim borcumdan, paramdan , altinimdan deseydiniz keske agziniz dolu dolu. Bence simdi diyin. Tamamen bitirin bu olayi

Konu sahibi kendine kötülük edenlere burada sövülüp sayıldıkça içini soğutuyor sanırım.Yoksa planlarda bir şey değişmeyecek.Eski bir kaç konusunda bende vardım.En son,dünya malında gözüm yok,umurumda değil gibi şeyler söyleyerek gitmişti.
Konu dünya malı değil zaten,konu yolunmakta değil,tabiri caizse lazer epilasyonlu saldırıya uğramak...
Ki ömür boyu tüylenemesin,kendi başına uçacak kanatlara kavuşamasın diye.
Ama çok değil,akşama herşey tatlıya bağlanır,ta ki anestezinin etkisi geçinceye kadar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…