Düğüne 16 gün var ve içimde her şey bitti..

siz zaten eğeceğiniz kadar boyun eğmişsiniz siz ayrılmazsiniz bu iş olur devam eder ama olan gençliğinize olur boşverin giden trilyon da olsa dönün bu yoldan

Ben biraz ağır yazmış olabilir hakkınızı helal edin tamamen sizin iyiliğiniz için.
Yolunmuş tavuk gibi olmuşsunuz bir deriniz kalmış onu da evlenince yolacaklar. Öteki saçmalıklardan bahsetmedim bile. Hala devam mı?

ya bak sakın evlenme hayatını mahvedıcekler boşanırsın ayrılırsınız dıye eniştenın ustune ev yapmak nedır ya sakın lütfen evlenme

Daha evlenmeden böyle mal mülk edinme sevdasına düşerseniz olacağı bu işte.Bırakın evi nişanlınız tutsun bi kiraya çıkın evlendikten sonra da duruma göre evinizi alırdınız.Yangından mal mı kaçırıyosun arkadaşım ev almaktaki acelen neydi.Ben sizi bu konuda çok aceleci bulmuştum şimdi de zaten işler iyice sarpa sarmış.Bile isteye kendinizi değersizleştirmişsiniz çoookk kıymetli oğullarını size vermişler ya düğün sonrası altınları da alırlar her şeyi de yaparlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…