- Konu Sahibi KirmiziPapatya
-
çarşafa biz iizin vermedik zaten kendileri koymuşlar. İzin alınmıyor zaten. evime gelip koyma cürretinde bulunmşlar. emri vaki yaptılar. tepki koyduk zaten, yazıklar olsun utanmazlık bu.
Benimde eylülde iki sene olucak kısmetse ama hiç unutulmaz o ilk gün... Bizde çarşaf olayı falan olmadı zaten asla böyle birşeye ne ben ne eşim izin vermezdi... Bunu yapanlar hala kaldımıki yahuu.... Bizim nikah 4:30 daydı nikahtan çıktık akşama yemekli eğlencemiz vardı oda 7de eğlencemizde 12 gibi bitti evimize gitmemiz yarım saat falan sürdü eve eşimin ailesi de geldi ama onlar ist dışında oturuyorlar sadece düğünde giydikleri kıyafetleri çıkarmak için eve girdi 15 kişi falan kıyafetlerini çıkarıp gittiler beş dk. bile sürmedi bizi rahatsız etmememek için hemen çıktılar... Takıları zaten benim anneme brakmıştık çünkü düğün cmtsi bizde pazar akşamı balayına bodruma gidiyorduk annemlerdede evde kasa var güvenilir olsun diye bırakmıştık neyse erkek tarafıda hemen gidince başbaşa kaldık ben tabi hemen saçımı açtım gelinliği çıkarıp duşa girdim kafamda sanki ağırlık vardı ben çıktım kociş girdi duşa ee sıcak oluyor düğün stresi falan insan duşla rahatlıyor yemek fa yemedik akşamdan toktu karnımız evde önceden hazırladığımız kırmızı şarabımız vardı şaraplarımızı içtik yatağımızda zaten gerisi malummsabah geç uyandık tlflarımızda kapalıydı hiç açmadık balayından dönünce açtık müthiş bir hafta geçirmiştik valla hiçte ailemden ayrılcam diyede ağlamadım ne kınada ne düğünde ağlamadım hatta hemen gitmedim bile annemleri görmeye 1 ay falan geçmişti o zaman gittim bir ara uğradım işten çıkınca.... Ama çok güel oluyor 26 eylülde yani ikinci evlilik yıldönümümüzde yine başbaşa tatilde olacağız çok güzel planlarımız var ikinci balayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?