- Konu Sahibi KirmiziPapatya
-
Ahhhh ahh... Saat 12 gibi eve geldik ev tıklım tıklımdı tek hatırladıgım ayakkabılardan bi tepe olmuştu. Tabi tekrar halay çektiler saat iki buçuk olmuştu kaynanam ve görümcelerim gönülsüz gittiler hatta görümcem dio korkarsan ben yanında kalayım. Zaten sabah saat 9 oldu zil çaldı kaynanam geldi, eşim söylemişti sabah bezi almaya gelir, bende gidip elini öptüm bezi verdim. Saat 11'de ev yine tıklım tıklım oldu çaldı kaynanam geldi, eşim söylemişti sabah bezi almaya gelir, bende gidip elini öptüm bezi verdim. Saat 11'de ev yine tıklım tıklım oldu. Aynı evde 30 kişi bir ay kaldık. Yemek yiyorlardı evin gelini olarak herşeyi benden bekliyorlardı.
ya kusura bakma ama bu ne iğrençlik
ne bezi ya
Ahhhh ahh... Saat 12 gibi eve geldik ev tıklım tıklımdı tek hatırladıgım ayakkabılardan bi tepe olmuştu. Tabi tekrar halay çektiler saat iki buçuk olmuştu kaynanam ve görümcelerim gönülsüz gittiler hatta görümcem dio korkarsan ben yanında kalayım. Zaten sabah saat 9 oldu zil çaldı kaynanam geldi, eşim söylemişti sabah bezi almaya gelir, bende gidip elini öptüm bezi verdim. Saat 11'de ev yine tıklım tıklım oldu. Aynı evde 30 kişi bir ay kaldık. Yemek yiyorlardı evin gelini olarak herşeyi benden bekliyorlardı.
Birtek bez mi igrenç 1 ay boyunca 30 kişiyle yaşamak o kadar kişiye hizmet etmek, laf sokmaları, kamera gibi her hareketini izlemeleri bi hatan olunca anneme şikayet etmeleri... neyse sayfalar yetmezzz
iyi bari göndere çekmemişler bayrak gibi!!!
benim de benzer bir şey oldu ama dedim ya dişimi gösterdim diye... kayınvaldem tam gidecekken ağladı oğluna sarıldı falan:) sanırsın ona kuma geliyorum:) bi de demesin mi "ters bir şey olursa telefon et" diye. allahtan eşim anlamadı, hiç telefon melefon edemem, siz de aramayın sakın telefonlarımız kapalı olacak merak edip kimse gelmeye melmeye kalkması dedi de çekip gittiler...
hay allah sen nerelere düştün öle ya
şimdi nasılsın tüm sülalesine postayı koydun dimi
aman maşallah maşallahiki buçuk sene ev üstünde kaldım yaklaşık 3 aydır evimizi ayırdık bize hiç yardım etmediler annemle babam yardımcı oldular şuan dünyanın en mutlu insanıyım...
bizde eve geçince eşimin 7 sülalesi bizle birlikte eve girdi, yarım saat kadar oturup gittiler
sonra ben yarım saate saçımdaki tokaları açmak için uğraştım, eşimde bu arada takılan hasılatı sayıyordu,çok komikti halimiz çok güldük
sonra eşim tutturdu brn acıktım diye, börek vardı buzlukta mikrodalgayı çalıştıramadım bi saatede böreği ısıttım yedik, artık saat kaç olmuştu bilmiyorum,bu arada şu herkesin aldığı saten geceliklerimi giydim,ama kasımda evlenmiştik ve ev çok soğuktu, 5 dk duramadım öyle üstüne uzun kalın bi hırka giydimhiç yabancılık çekmedim eve eşime, zaten uzun yıllardık tanışıyorduk, kasımda 2 yıl olacak evleneli hala ilk günki gibi güzel, ve mutluyuz , tavsiye ederim evlenin
bizdede seninkine benzer şeyler oldu
DÜn gibi daha.. Eşimin bikaç akrabasıyla birlikte kayınvalidemleri ağırlamıştım o gece. gelinliğimle.. makarna yicez demişti eşimin akrabası da zor ikna olmuştu..
ben tokalarımla baya bi boğuşmuştum. Duvağı çıkaramadım saçımdan nasıl bağladılarsa saçlarım çıtır çıtır kopmuştu birazını da kesmek zorunda kalmıştım.
namazdan sonra hasılatı saydık defalarca. saten gecelik ayrı bi sorun. O sıcakta yapışmıştı tenime. çok fazla kalmadı üzerimde neyseki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?