- 24 Eylül 2014
- 4.217
- 8.682
- 108
- Konu Sahibi KirmiziPapatya
Neden herkes babasına sarılınca ağlamaya başlıyor
Ben de böyle mi olacağım acaba
Ben de böyle mi olacağım acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben çok ağlak biriyim o gün ilaç falan mı alsam evden çıkarken çok ağlarım çünkü
Evden çıkarken hiç ağlamadınız mı?bız evı dugunden 2 ay once tutmus ve yavas yavas yerlestırmıstık
temızlık ve tadılatını ıkımız yapmıstık
zaten bırbırımıze o evde alıstık
evlenmeden once esyaları yerlestırdık kıyafetlerı falan hatta esım zaten evde yasamaya baslamıstı
o ıse gıdınce bende eve gırıp toplayıp utusunu yapıp yemegını hazırlıyodum
yanı dugunden sonra hıc bı degısıklık hıssetmedım
güzel olmuş inş. benimde öyle olur çok ağlayıpta ailemide üzmek istemiyorum çünkü ben peki çıkarken damat tarafından birimi çıkarıyor? yoksa benım ailemden birimi çıkarıyor? ve bu sırada damat nerede bekliyor?evden cıkarken babamı gorene kadar hıc duygulanmadım
herkesın elını optum babanem cok guzel bı konusma yaptı aglayarak duygulandı onda bıle degılde
kapıdan cıkarken en son babama sarıldım cenesının tıtredıgını hıssettım ozaman bırakamadım cok uzun sarıldım nerdeyse aglıcaktım ama aglamadım fırsat bırakmadı kayınbabam hem aglarım hem gıderımmı dıyosun dedı guldu benı dısarı cıkardılar hemen
ben çok ağlak biriyim o gün ilaç falan mı alsam evden çıkarken çok ağlarım çünkü
Neden evlendim ki dedimisteme söz nişan veee düğün derken bir bakmışsınız evlenmişsiniz...
düğünden sonra eve ilk geldiğinizde baş başa oluncu neler hissettiniz??
seneye haziranda inş evleniyorumda bitanemle hep konuşurken ona da bu soruyu soruyorum evlenince öğrenicez anca diyor. yakınlarımdan bazısı düğünde anne babasını öyle bıraktı diye eve gelince ağlayan mı dersin sabaha kadar inanamayıp hep bu rüyada mıyız diyen mi dersinler var hep.
peki siz ne yaptınız hissettiniz???:44:
NOT: Seneye bu zamanlar bende ne yaptığımı hissettiğimi yazarım:92: