- 4 Nisan 2014
- 5.077
- 10.602
- 248
iğneler kafana fln batar zaten neme lazım
Aman ben soyleyim az taksin o zaman :))))
2 yıldır 2.5 senedir de eşimi tanıyorumSen ne zamandir evlisin ?
Az takınca bozulmazmı??
Çünkü bnm kınada başıma geldi o yüzden dedim terlemeye başlayınca dağıldı biraz saçımın modeli😁
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
2 yıldır 2.5 senedir de eşimi tanıyorum
Him darisi bana insAllah bende evlendigimde bugunleri guzel hatirlarim :)) benim dugune 3 bucuk ay var daha
75 mi :)))) oooo bnim sacim kapali olacak ama turbandada igne olur bolca heralde :))))
su gibi geçer zaman Allah yardımcın olsun mutlu mesut etsin
Cnm benımde türbanlıydı kuaför arkadasımdı ıkı kutu igne yi basıma taktı damat bey ugrassın diye bıde dikti arkaları nı duvagımıda sımsıkı diktı ama nafile esim bes dk da söktü hepsini:)
Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
:) amin sagol bakalim zaman pek gecmiyor gibi
Eee durum o ki herseyim hazir gelinligim abiyem :) evimin mobilyalari mutfak esyalari salonun halisi evin perdeleri beyaz esyalarim :)) sadece yatak baza evin diger halilari ve mutfak masasi kalsi onun haricinde hersey hazir haa bide sinekligim yoko yuzden gecmiyor zaman malesef
iğneler kafana fln batar zaten neme lazım
Cnm benımde türbanlıydı kuaför arkadasımdı ıkı kutu igne yi basıma taktı damat bey ugrassın diye bıde dikti arkaları nı duvagımıda sımsıkı diktı ama nafile esim bes dk da söktü hepsini:)
Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tamam işte kalanları alayım şuna biraz daha bakayım derken geçer
Benim öyle oldu😄 evin herşeyini eşimle ben yaptım ne benim taraf nede eşimin tarafı karışmadı. Sonuçta biz oturacaz. Biz kullanacaz. O yüzden çabuk geçti zmn
benımde geninliğin ipine 100 tane falan düğüm attılar kendılerını zekı sanıyolar
benım koca kesıverdı makasla
kafamdakı tokaları da ben çıkarmak zorunda kaldım ayrıca çok uyuz bı durum
Bizde herseyi kendimiz begendik zaten :)) canim bunlari secmem 1 gun surer geri kalan 101 gun nolcak :))
Şeyy:) bn biraz kararsız olduğum için zaman bana ancak yetti. Çünkü bazı şeyler bir kere alınıyor. En az 10 sene kullanacağın eşyalar da olduğu için anca:)
Kesti mi :)) oo cok zekice iyiki saclarini cabuk ac diye saclarinida kesmedi :)))
ölüm fermanını imzalardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?