- 20 Ekim 2009
- 4.429
- 4.946
- 723
Ya Allah askina kimsenin dedigini kafana takma ben cok pisman olan insan gordum keske kimseyi dinlemeseydi korkup kasmasaydi kendimide o ozel geceyi mahvetmeseydim diye
Ya neler neler anlatiliyo ister istemez tirsiyorm iki gun.hastanede knamasi durmadigi icin kalanmi dersin neler neler
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar 3 yıldır evliyim güzel bir başlık olmuş gerçekten düğün bitti eve geldik eşim beni kucağında getirdi evimize sonra biraz oturduk eşim ayaklarımı yıkadı ve o sudan evin köşelerine serpti saçlarımı açtık o bana kıyamadı saçlarım yolunuyor diye ben kendim açtım yavaş yavaş 😊 sonra duşa girdik namaz kıldık acıkmıştık beraber yemek yedik öpüştük koklaştık yattık çünkü denedik ilk gece olmuyor bizim 4 hafta sonra oldu oda jel kullandık öyle korkmayın kişiden kişiye değişiyor herkese mutluluklar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tamam iste bu yasananlarda sirf korkup kendini kasanlarin basina gelenler valla bende nisanlandiktan 1 ay sonra bi korku basladi internette okuyorum herkes diyo soyle zor boyle zor sonra kendime dedimki herkes yasio niye zor olsun hem kendini ne kadar skarsan o kadar kotu gecer o gece Rabbimin izniyle helalimin esi olacagim bunu niye zehir edeyim. Artik hic korkmuyorum.korkup o geceyi mahvetmeye hic niyetim yok Rabbimin izniyle insAllah cok guzel gececek inaniyorum sende inan buna ve dua et
evlendikten sonra o dört hafta nasıl geçti ama yayani nasıl geçirdiniz böyle duyunca kardeş kardeş geçmiş gibi bana o dört haftanız bide ilkinden sonra bekleniliyor dediler o zaman baya bi sonra kavuşmuş olunuyor isimsiz bacımm sen koy üstüne sen 1 1.5 ay daha
bacım işte değişik değişik şeyler oluyomuş odada benim bi arkadaşım bahsetmişte birazcık adınıda söylemedi ki araştırıyım gıcıkben tabi hiç balayı odası bilmediğimden bu arkadaşın anlattığı normali midir anormali midir bilemiyorum ama işte bi tane yatak yokmuş odada farklı şekillerde yataklar varmış zaten söylenmiyoda demi genelde balayına gidilen oteller falan ailelere
Sarihperi, senin bahsettiğin hotel Adam & Eve'dir Türkiyede bir o vardı zaten çift oteli denilecek. Odaların her tarafında aynalar, sese göre değişen özel ışıklandırmalar , farklı yataklar filan varmış.
Buarada daldım konuya alakasız bir noktadan ama görünce söyliyim dedim.
söylediler canım daha önceki sayfalarda aydınlandım o konudagittin mi sen
Yok canım ben bir dünya gözüyle göremeden batıp el değiştirdi otel Ama balayında olsam tercih etmezdim herhalde, çalışanların çoğu melek kostümlü seksi kızlardan oluşuyormuş, her çifte özel bir melek tahsis ediyorlarmış hatta. Kıskanırım ben öyle
Ooo seninki baya hizliymis :)) ne zaman evlendin
Üçüncü yılımız bitiyor cnm:)
Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ne guzel masAllah nice 3 yillara insAllah ve darisi bana nice 3 yillara bizede insAllah :)))
İnş cnm bnm darısı sana:)
Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Soran olmadı ama bizimde cuma 4. Senemiz doluyor. Tanışalı 5. Sene olacak inşaallah😄
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?