düğünden sonra eve gidince ne yapılır

korkmayın kızlarrr keyfini çıkarın. bir daha yaşamayacaksınız o günü... eşiniz işini biliyorsa sıkıntı yaşamazsınız zaten

Ya Allah askina kimsenin dedigini kafana takma ben cok pisman olan insan gordum keske kimseyi dinlemeseydi korkup kasmasaydi kendimide o ozel geceyi mahvetmeseydim diye

Ya neler neler anlatiliyo ister istemez tirsiyorm iki gun.hastanede knamasi durmadigi icin kalanmi dersin neler neler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ya neler neler anlatiliyo ister istemez tirsiyorm iki gun.hastanede knamasi durmadigi icin kalanmi dersin neler neler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tamam iste bu yasananlarda sirf korkup kendini kasanlarin basina gelenler valla bende nisanlandiktan 1 ay sonra bi korku basladi internette okuyorum herkes diyo soyle zor boyle zor sonra kendime dedimki herkes yasio niye zor olsun hem kendini ne kadar skarsan o kadar kotu gecer o gece Rabbimin izniyle helalimin esi olacagim bunu niye zehir edeyim. Artik hic korkmuyorum.korkup o geceyi mahvetmeye hic niyetim yok Rabbimin izniyle insAllah cok guzel gececek inaniyorum sende inan buna ve dua et

Kızlar 3 yıldır evliyim güzel bir başlık olmuş gerçekten düğün bitti eve geldik eşim beni kucağında getirdi evimize sonra biraz oturduk eşim ayaklarımı yıkadı ve o sudan evin köşelerine serpti saçlarımı açtık o bana kıyamadı saçlarım yolunuyor diye ben kendim açtım yavaş yavaş 😊 sonra duşa girdik namaz kıldık acıkmıştık beraber yemek yedik öpüştük koklaştık yattık çünkü denedik ilk gece olmuyor bizim 4 hafta sonra oldu oda jel kullandık öyle korkmayın kişiden kişiye değişiyor herkese mutluluklar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evlendikten sonra o dört hafta nasıl geçti ama yayani nasıl geçirdiniz böyle duyunca kardeş kardeş geçmiş gibi bana o dört haftanızbide ilkinden sonra bekleniliyor dediler o zaman baya bi sonra kavuşmuş olunuyor isimsiz bacımm sen koy üstüne sen 1 1.5 ay daha

aslında haklısınn yaaa

Geçti denedik 4 hafta içinde ama yine olmadı eşimin anlayışı ve yardımıyla oldu eşimle sürekli konuşup gülüyordul biz küçücük çocuklar yapıyor biz bilemedik diye 😀

Valla ben oyle düşünmüyorum canim Allahin izniyle ben ilk gece olacagina inaniyorum ve o gece namaz kilip dua ederken kolay gecmesi icin dua et o gece tu dualara Allahi izniyle kabul olur . Ben guzel gececegine Rabbimin izniyle tabi adim gibi eminimm :))))

Sarihperi, senin bahsettiğin hotel Adam & Eve'dir Türkiyede bir o vardı zaten çift oteli denilecek. Odaların her tarafında aynalar, sese göre değişen özel ışıklandırmalar , farklı yataklar filan varmış.

Buarada daldım konuya alakasız bir noktadan ama görünce söyliyim dedim.

söylediler canım daha önceki sayfalarda aydınlandım o konudagittin mi sen

söylediler canım daha önceki sayfalarda aydınlandım o konudagittin mi sen

Yok canım ben bir dünya gözüyle göremeden batıp el değiştirdi otel Ama balayında olsam tercih etmezdim herhalde, çalışanların çoğu melek kostümlü seksi kızlardan oluşuyormuş, her çifte özel bir melek tahsis ediyorlarmış hatta. Kıskanırım ben öyle

ya evet ya tam tersi olsa mesela erkek tahsis etseler çıplak nasıl karşılanır yani,bu sanki başka şeyleri normal göstermeye çalışıyor biraz sapkın geldi banada yani sonuçta orda öyle bi sistem varsa ordaki kızlar oldukça güzel olmalı fiziken yani yanındaki adam balayında olsada ne biliyim tuhaf geldi bana tek o kısmı,o hizmeti istemeyebiliyo musun acaba

Soran olmadı ama bizimde cuma 4. Senemiz doluyor. Tanışalı 5. Sene olacak inşaallah😄

Soran olmadı ama bizimde cuma 4. Senemiz doluyor. Tanışalı 5. Sene olacak inşaallah😄

MasAllah ya ne güzel Rabbim hep mutlu olmanizi nasip etsin İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…