düğünden sonra eve gidince ne yapılır

Ay bn cok tirsiyorum kizlarrrrr acir acir muhabbetleri odumu kopariyo vallahi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ay bn cok tirsiyorum kizlarrrrr acir acir muhabbetleri odumu kopariyo vallahi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ya Allah askina kimsenin dedigini kafana takma ben cok pisman olan insan gordum keske kimseyi dinlemeseydi korkup kasmasaydi kendimide o ozel geceyi mahvetmeseydim diye

benim arkadaş işini biliyomuşkızz sen nerden biliyosun bunları bakıyımya hepsi iyi hoşta üstsüz kızları pek sevmedim ben bide ne kadar oluyo fiyatları tek gecelik falan balayı otellerinin?bu otelinki baya baya pahalıdır tabi,acıma konusuna ya da zevke gelince bencede biraz kafada bitiyor olay

13 aylık biri olaraktan her türlü yardımcı olurum

biz de topiklerimizde az konusmamıstık
tazecik gelin varmış burda yaanlat bakıyım ne umuyodun ne buldun

aynen aynen

birde şunu sorucam ilk geceyi yaşayanların önceden birşeyler yaşamışlıklarınız var mı eşinizle yani nişanlıyken ya da sevgiliyken el ele tutuşur muydunuz,öpüşür müydünüz gibi çünkü ilk geceden korkup korkmamak birazda bunla ilgili olabilir sanki eğerki evlenmeden önce öpüyosan adamı bi hissin falan vardır yani ilk gece içinde az çok fikrin olur

o firketeleri fln damat çıkarıyor heyecan olmasın diye benden tam 75 tane çıkmıştı

Sende nisanli misin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…