tam aradığım başlıkmış bu benim ya en merak ettiğim sorulardan biridir bu benim:)şöyle açayım şimdi eve akşam düğünüyse 23.30 yarım gibi anca evde olunur zaten e sonradiyelimki o gün istiyo çiftlerin ikiside ama burda gelinin saçındaki firketeler ve yüzündeki makyajın temizlenmesi nerden baksan 1 saati bulur çıkartıp temizlenmeden de olmaz yani bu durumda damat bey bi uyuyup uyanıyo mu acaba ve de gelini malum ilk nasıl görüyor yani gelinliği çıkarırken mi yoksa gecelikle mi
bi sürü kız bu işlemden geçiyor derkenpekalaa ne zaman ya da kaçıncıda biz sürü kızlar olarak zevk almaya başlıyoruz ya da derecesi artıyo diyelim bu arada sizinki çok güzel olmuş söylediği cümleler falan romantikte yani
ee tabıı düğün gecesı gelıp çattğında bıraz sohbet ettk sonra gidip gelınlığimi çıkarttm makyajımı çıkardım gecelığimi gıydm e tabı eşimde tık yok :) heyecenlandı olmadı bıraz denedk canm çok yandı bağırdım ondan sonra adam yapamadı korktumu neneyse diğer gun akşam oldu sonunda ama canm çok yandı tam 4 gun azar azar kanamam oldu
süper başlık olmuş hepsini okudumdevam devamm
hele bi geçsin de seve seve veririm bilgilerii:))
ben de isteriiimmm
ALLAH iyiliğinizi versin kizlar harika bir sohbet valla gül gül öldüm :)) benim dugunumde 6 eylulde ama hic bir korkum yok şükür aksine cok rahatim ..
Bizim o iş zor olmuştu😂 balayında denemiştik. Sonrasında zorlamamaya karar verdik ve o bir haftayı kafa dinleyerek gezip tozarak geçirdik. Olmadı diye zehir etmedik tatilimizi😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Valla yinede Rabbim bilir ama ben gorucu usulu evlenmeme ragmen nisanlima oyle bi alistimki senelerce tanimis olsam bu kadar severdim ve yaninda bu kadar huzurlu rahat hissederdim heralde gerci akrabam ama baska sehirdeydi hic gormezdik birbirimizi yani :)) ama ben o geceyi iple cekiyorum ben degil o korksun bence :)))))
vuuuuuuvvv:92:
Yalan mi ama hep kizlar mi korkacak demi :)) birazda onlar korksun
şunlar yapılır ;
:92:
:94::94::94:
:89::89::89::78:
:130::130::114:
Bakalim :))))) gorecegizkorkcaklarını hiç sanmıyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?