- 21 Haziran 2016
- 9.255
- 25.573
- 548
Bilgece derken bildiğimiz meşhur Bilgece misin1 ay sonra zevk almaya başlıyorsun canım. Çünkü ilk psikolojisinden kurtuluyorsun ve kendi zevk alma şeklini öğreniyorsun. 1 aydan sonra her şey harika oluyor anlayacağın ;-) Evet benimki öyle dua etmiş Namazda da Allahım bana Bilgece den başka bir Kulunu nasip etme demiş. Çok da iyi demiş. Inşallah nasip de olmaz, hep ben olurum kociskomun yanında karısı olarak. Inşallah kimsenin yuvası yıkılmaz ;-)
Ne guzel valla daha yeni evlendim dun nikah kiyildiYaa çok hoş konu :)Biz eve gelir gelmez kapıdaki arkadaşıma gelinliğin arkasını söktürmek olmuştu ilk işim .Çatlamak üzereydim .Sonra güzelce karnımızı doyurduk .Mutfak masasının üstüne bütün altınları döktük ve altınları çeyrek yarım tam diye sayarak ayırdık hahahahSonra beklediğimizden fazla olunca keyfi yerine geldi adamın .Sonra namaz kıldık ben oje falan çıkardım .Sonrası malum ertesi gün öğlene kadar nefessiz uyumuşuz.Sonra aa biz evlendik dimi deyip bir daha yakınlaştık .Yaa. 7yıl evlenmeyi bekleyince böle oluyor demekki .Sonra bidaha yapmaya kalkışınca benim tansiyonum düştü .Artık tamam dedk ertesi gün balayına gittik zten .Ahh ne güzeldi bir daha yaşamak isterdim .O heyecan aşk ahh gidi .Şimdi 2 numarauı emzirirken yazdım bunu 5yıllık evliyiz .
Cidden mi tansiyonunuz düştüYaa çok hoş konu :)Biz eve gelir gelmez kapıdaki arkadaşıma gelinliğin arkasını söktürmek olmuştu ilk işim .Çatlamak üzereydim .Sonra güzelce karnımızı doyurduk .Mutfak masasının üstüne bütün altınları döktük ve altınları çeyrek yarım tam diye sayarak ayırdık hahahahSonra beklediğimizden fazla olunca keyfi yerine geldi adamın .Sonra namaz kıldık ben oje falan çıkardım .Sonrası malum ertesi gün öğlene kadar nefessiz uyumuşuz.Sonra aa biz evlendik dimi deyip bir daha yakınlaştık .Yaa. 7yıl evlenmeyi bekleyince böle oluyor demekki .Sonra bidaha yapmaya kalkışınca benim tansiyonum düştü .Artık tamam dedk ertesi gün balayına gittik zten .Ahh ne güzeldi bir daha yaşamak isterdim .O heyecan aşk ahh gidi .Şimdi 2 numarauı emzirirken yazdım bunu 5yıllık evliyiz .
Yorgunluktan canım yorgunluktanCidden mi tansiyonunuz düştü
Gece gece okdar güldümkii ayyyDüğünden sonra kızın ve damadın aileleri eve gelip tatlı yer ve gider bizde bendede öyle oldu görümcemin hayvanlığı anne babasızlığımda üstüne gelince ben elime sazı aldım gece 3 e kadar ağladım nereye düştüm diye
Nerenin adeti bu,bir akrabada da kizin ailesi ablalari enisteleri gelmis,sabaha kadar ye ic gül soyle,sasirmistik duyunca.Düğünden sonra kızın ve damadın aileleri eve gelip tatlı yer ve gider bizde bendede öyle oldu görümcemin hayvanlığı anne babasızlığımda üstüne gelince ben elime sazı aldım gece 3 e kadar ağladım nereye düştüm diye
:18:arkadaşlar düğünden sonra eve gidince ne yaptınız yani ilk geceyi kastetmiyorumyani nasıl davranmam lazım şimdi benim yaaa:)
Gece gece okdar güldümkii ayyyanne babasız olmaniza uzüldüm Allah rahmet eylesin. Ama şu elime sazı aldim nereye düsdüm diye agladim mevzusuna kopptum
Zaten hiç ağlamadım tuttum kendimi kınada felan görümcemde laf sokunca aldım elime sazı valla şimdi bende kendime gülüyorum ne kadar safmışım ver cevabını ahh ahhGece gece okdar güldümkii ayyyanne babasız olmaniza uzüldüm Allah rahmet eylesin. Ama şu elime sazı aldim nereye düsdüm diye agladim mevzusuna kopptum
Bizimkindede tatlı yer gider en fazla yarım saat KırşehirNerenin adeti bu,bir akrabada da kizin ailesi ablalari enisteleri gelmis,sabaha kadar ye ic gül soyle,sasirmistik duyunca.
Bizde dugun biter herkes evine gider...
Iste o gün yenisin bilmiyosun neyin ne oldugunu cekiniyosun. Soradan simdiki aklim olsa bunu bunu derdim diyosun.Zaten hiç ağlamadım tuttum kendimi kınada felan görümcemde laf sokunca aldım elime sazı valla şimdi bende kendime gülüyorum ne kadar safmışım ver cevabını ahh ahh
AynenIste o gün yenisin bilmiyosun neyin ne oldugunu cekiniyosun. Soradan simdiki aklim olsa bunu bunu derdim diyosun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?