düğünden sonra eve gidince ne yapılır

Bilgece derken bildiğimiz meşhur Bilgece misin

Yaa çok hoş konu :)Biz eve gelir gelmez kapıdaki arkadaşıma gelinliğin arkasını söktürmek olmuştu ilk işim .Çatlamak üzereydim .Sonra güzelce karnımızı doyurduk .Mutfak masasının üstüne bütün altınları döktük ve altınları çeyrek yarım tam diye sayarak ayırdık hahahahSonra beklediğimizden fazla olunca keyfi yerine geldi adamın .Sonra namaz kıldık ben oje falan çıkardım .Sonrası malumertesi gün öğlene kadar nefessiz uyumuşuz.Sonra aa biz evlendik dimi deyip bir daha yakınlaştık.Yaa. 7yıl evlenmeyi bekleyince böle oluyor demekki .Sonra bidaha yapmaya kalkışınca benim tansiyonum düştü .Artık tamam dedk ertesi gün balayına gittik zten .Ahh ne güzeldi bir daha yaşamak isterdim .O heyecan aşk ahh gidi .Şimdi 2 numarauı emzirirken yazdım bunu 5yıllık evliyiz .

Ne guzel valla daha yeni evlendim dun nikah kiyildi
Dugun 2 ay sonra flan yapcaz senin anlattklarni okuyunca kendim yasamis kadar oldum o 2 numarayida op benim icin
Allah mutllugunuzu bozmasin♡♡

Cidden mi tansiyonunuz düştü

once sunu soyleyeyım kafanıza takıp buyutulecek ınanaın hıc bısey yok zate sevdıgınzle olunca sen bısey yapmana gerek yok kendılıgınde zaman su gıbı gecıyo zaten ben 2 yıl oldu evlenelı dugun gunu eve geldık uzerımızı degıstırıp dus aldık sonra bıraz oturudk fılm ızledık bıraz agladık vıdeoları ızleyıp bıraz gulduk sonra namaz kıldık
sonrasında bı bakmısız o iş tamam sabah olmus yani anlayacagınız cok guzel tadınız cıkarmaya bakın ve sunuda unutmadan demırden korksaydın trene bınmezdık korkulacak bısey yok onlar bızden korksun

Düğünden sonra kızın ve damadın aileleri eve gelip tatlı yer ve gider bizde bendede öyle oldu görümcemin hayvanlığı anne babasızlığımda üstüne gelince ben elime sazı aldım gece 3 e kadar ağladım nereye düştüm diye

Gece gece okdar güldümkii ayyy anne babasız olmaniza uzüldüm Allah rahmet eylesin. Ama şu elime sazı aldim nereye düsdüm diye agladim mevzusuna kopptum

Nerenin adeti bu,bir akrabada da kizin ailesi ablalari enisteleri gelmis,sabaha kadar ye ic gül soyle,sasirmistik duyunca.
Bizde dugun biter herkes evine gider...

konu eski ama yazayım
biz düğünden sonra otelimize geçtik (balayı değil düğün gecesi oteli)
eşim odayı süsletmiş şaraplar almış cipsler kuruyemişler falan
ama çok açtık tabi dışardan yemek söyledik hemen
sonra beraber küveti doldurduk bebek gibi 1 saat uzandık
sonra şaraplarımızı içtik günü değerlendirdik güldük eğlendik
sonra malum iş
sonra da uyku

Yurtdisinda yasiyoduk o zaman. Ev acmamistik. Bi iki gun otelde kalip once tatil sonra yurtdisindaki evimize donduk.

Gece gece okdar güldümkii ayyy anne babasız olmaniza uzüldüm Allah rahmet eylesin. Ama şu elime sazı aldim nereye düsdüm diye agladim mevzusuna kopptum
Zaten hiç ağlamadım tuttum kendimi kınada felan görümcemde laf sokunca aldım elime sazı valla şimdi bende kendime gülüyorum ne kadar safmışım ver cevabını ahh ahh

Zaten hiç ağlamadım tuttum kendimi kınada felan görümcemde laf sokunca aldım elime sazı valla şimdi bende kendime gülüyorum ne kadar safmışım ver cevabını ahh ahh
Iste o gün yenisin bilmiyosun neyin ne oldugunu cekiniyosun. Soradan simdiki aklim olsa bunu bunu derdim diyosun.

Yalnız konu 2011de açılmış konu sahibi ne yaptı merak ediyorum. Evlendin mi ? Sorunun cevabını alabildin mi ?
Kızlar altın meselesi nasıl çözdünüz ? Hangi ara saydınız onları ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…