düğünden sonra eve gidince ne yapılır

Biz düğünden sonra eve geldik ben eşim ve 19 yaşında ki görümcemle kp bizi bıraktı ve Elva nın canı sıkılır selma burda kalsın bir hafta sonra gelir alırım dedi eşim ne kadar gerek yok desede babası dinlemedi ( Biz başka şehirde onlar başka şehirde arada üç saat mesafe gelinliğimi başka şehirden kiraladığım için çıkarıp gelmiştim) kp gitti kocam menemen yaptı oturduk yedik üçümüz çay içtik vs sonra kış ayıydı evde sobalıydı o sobalı odada uyudu bizde yatak odasında elektirikli sobayla ısınmaya çalıştık zaten görümce kişisi gidene kadar da bişey olmadi ben istemedim

Ay yuh şoktayım şu an. Bu gözler daha neler okuyacak. Millet kudurmuş

siz neden tepki göstermedinz anlamadım hadi neyse ayıp kaçar dedinz.. Eşinizin ne olursa olsun kabul etmemesi gerekirdi bu durumu nedir yahu.. Görumcenz kaç yaşındaydı ? kaldı..
ben görumceyım beni ailem bırakmaz ki dusunuyorum bıraksalarda ben öldurseler kalmam ..
yani ne bileyim çok ama çok önemli bi olay olması lazım mecburıyet gibi ..

Bende söyledim kayınpederime gerek yok canım sıkılmaz vs diye ama kendisi eski insanlardan ve doğulular ona göre gelini yalnız bırakmak ayıpmış söylediklerim bir işe yaramadı hatta görümcemde babasına kalmak istemediğini söyledi ama adamın dediği dedik hatta kaynanam gelmek istedi büyük görümcem annesine sen git senin gitmen gerekir dedi ben tabi böyle bişey beklemiyordum hayatımın şokunu yaşadım bizde de böyle şeyler ayıptır olmaz yani ama bunlar cahiller eşimde ailem ilk gecenin hassasiyetini bilmiyorlar vs dedi ama iş işten geçti şimdiki aklım olsaydı soğuğu bahane ederdim ama laftan anlayacak insan değiller zaten eşimde babasını vazgeçirmeye çok çalıştı ama nafile bana göre görümcem bizimle eve gelmeseydi babası ısrar edemezdi ve eminin görümcem babasına ısrar etseydi yada onlar daha yeni evlendi ayıptır kalmam deseydi gene kalmazdı ama onunda işine geldi kalmak evine dönse bir sürü misafir ve işlerle uğraşacaktı bende krizi fırsata çevirdim o bizde oldupu sürece hiç iş yapmadım bizde ilk günler gelin iş yapmaz yoksa evinde işi bitmez dedim yemek bulaşık vs hepsini ona yaptırdım madem geldin hayatımın en unutulmaz gecesine ettin o zaman sana da burda rahat yok genede kız evine gideceği zaman gitmek istemiyordu ağlayarak gitti size alıştım vs diyordu dengesiz

Görümcem 19 yaşındaydı o zaman evleneli de 2 sene geçti çok eski bir olay değil yani

şaka gibi resmen yaa.. Eski insanlar böyle seyleri daha çok bilmeli halbuki.. benm annem ve babam evlendiğinde bile altlı ustlu oturuyorlrmış annem anlatr kp altkatta bile durmamıs gerilmsinler diye ki dusunn ben 1979 yılından bahsediyrum ...
benm basıma gelse ben ne yapardım bilmiyorum ama tepkim sert olurdu herhlde ..
Görumcenz kalmak istemiş resmen ama ii yapmışsnz çalıştrmakla.. 19 yasındasın ağlamak fln .. tövbe bismillah. .

benim arkadaşım çay demlemiş çay içmişler demlik bitmiş kız yine demlemiş malum işten kaçmak için sora bişi olmamış yatmışlar oturup sohbet etmişler anlıcan canım
malum işten kaçmak nedir ya böyle söyleyip bilmeyeneleri korkutmasanıza.Eğer sevdiğin kişi ile evlenmişsen o malum iş öyle güzel ki..

dediğim gibi eğer sevdiğin adam ile evlenmişsenn çok güzel bir gece.Bizim düğünümğz yemekliydi tok geldik zaten eve.Biraz öpüştükkoklaştık,sonra ben gelinliğimi çıkardım duşa girdim saçımı kendim açtım,geceliğimi giydim,sonra eşim girdi duşa,namazımızı kıldık,yattık oldu o iş.Sabahte erkenden balayına gittik sonrası,ohohoo...

Tesettürlü bayanlar nasıl yapıyor bunu bende merak ediyorum yani baş örtüsünü. Bende tesettürlüyüm. Önce duş mu alınıyor tecrübeleriniz neler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…