düğünden sonra eve gidince ne yapılır

en başından 18. sayfaya kadar okudum, bitirdikten sonra yazacaktım ama tutamadım kendimi.. ne güzel şeyler paylaşmıssınız kızlar.. o kadar içim açıldı ki, ben de evleniyorum dedim.. nerdeyse nişanlandığımdan beri ailem ve nişanlım arasındaki problemlerden dolayı kendimi hiç evlenecek gibi hissetmiyordum. hiçbir heyecan, telaş, mutluluk hiçbir şey yoktu. depresyonun eşiğindeydim. çok yıprandık ben de, bitanem nişanlım da..

Ama çok şükür bütün olumsuzlukları bir kenara bıraktık artık Allah'ın izniyle, çok şükür sıkıntıları atlattık, sorunları çözdük iki hafta önce kapattık tüm konuları artık konuşulmayacak dedik bitti artık, mutluluğumuza bakıcaz. şimdi sadece o var benim için, sevgilimi mutlu etmeye, onunla mutlu olmaya bakacağım inşallah.. düğünümüze kadar ve sonrasında herşey çok güzel olsun, hiçbir problem olmasın diye dua ediyorum.. yazdıklarınızı okuyunca çok ferahladım, şükür ki sonunda evlilik hazırlıklarına odaklanabileceğim. Rabbim inşallah hepimizin gönlüne göre versin, hepimizi hayırlısıyla eşlerimize kavuştursun

Son düzenleme:
hahah baştan sona kadar okudum kızlar harikasınız benımde az kaldı rahatlattınız beni valla

bir aylık taze gelınden herkese selamm :) söz vermıstım evlenınce yazcam dıye yazıyorumm :)
dugunden cıkınca dayılarım teyzem gorumcem vs bızı evımıze bıraktılar . bıraz oturduk daha sonra herkes gitti . Açlıktan ölüyorduk resmen görümcem ve annem yemek yollamıstı herkes gıdınce hemen yemek yedık daha sonra duş aldık ve şükür namazlarımızı kıldık .
okadar yorulmustuk kı yattık uyuduk valla sarılarak . zaten ınsan pek bır duygusal oluyo gerçek mi yaa harbiden evlendık mı falan dıyosun kendı kendıne
özel anları gecıyorum cunku hıc hayal ettıgımız gıbı degıldı hıc de kolay bırsey degılmıs soylemesı ayıp hatırladıgım tek şey agrı ve acı . neyse ki eşim çok anlayışlıydı sagolsun . sabah kalkınca fıstık gıbı bı kahvaltı yaptık . hiiiiiiçççç herif hazırlar dıye beklemeyın ben yatakta uyuma rolune burunmus yatıyorum dıyorum benım herıf uyanır romantık yemek hazırlar filan tırt yani adam bıraksam aksama kadar uyuyacaktı dedım bu boyle olacak iş değil kalktım hazırladım onu beklesem olecem aclıktan daha sonra da ev eksıklerı ıcın markete falan cıktık dolastık zaten aksam olunca da balayı ıcın yol aldık nevsehıre gittik :) he bi de eşim balayından gelınce ılk ıse gıttıgı gun bı mesaj attı bana omrum boyunca unutmam heralde .
"evde beni bekliyor olman ,akşam eve gelince seni görecek olmam o kadar güzel ki . iyi ki varsın iyi ki benim eşimsin karıcım" yazmıstı.
velhasıl kelam eger esınızle ıyı anlasıyorsanız hersey okdr guzel kı darısı tüm bekarların basınaaa

bizden bi tane daha biz de ilk gece aclıktan ölüyoduk. hadi dürümcüye gidelim dedik valla gittik birer ciğer dürüm yedik. ikimiz de bayılırız zaten. (hamile halimle de canım çekti haa :)) dönüşte takside halamları gördüm. kırmızı ışıkta. bizim düğünden sonra toplanmş oturmuşlar ve eve dönüyorlardı. kuzenime onları gördüğümü belli edecek bi mesaj yazdım kız şaşıp kaldı. nerdesiniz siz napıyosunz diye

💑💓

Son düzenleme:

Ohh iyi yapmışsınız bebeğin hayırlı olsun ayrıca .. Adamları pek kasmamak lazım romantizm şu bu ne yapalım bizimde kapıdan küvete gül yaprakları seriliydi otelde biz içlerinden sarımsak koka koka geçtik

Dugun nezaman canim erkene al :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Teşekkür ederim
aynen kasmamak lazım. ben de kahvaltı ile duruyordum yani çok acıkmıştım, a'nı yaşadk yani :))

💑💓

Kızlar bnde 29 agustosda evlenicem inşallah ama cok korkuyorm nasıl olcak dıye yazılarınızı okudum biraz rahatladım umarm cok zorlanmam agrılı oluckda soguyacgm diye cok korkuyorm

Eline iğne batar gibi oluyor ya eğer kendini kasarsan bu acıyı hissedersin ama kasmaz kendini esine birakirsan sivrisinek ısırığı gibi olur ;-) rahat olmak her şeyi yoluna koyar merak etmeyin ;-)

Ben ilk gecemi bir otelde geçireceğim. Muhtemelen gece 1 gibi otele gideriz. Tokaları çıkar, üzerini çıkar, duş al derken en erken 2 olur. Sonra da yatıp uyuruz herhalde kardeş kardeş, sabah 6.30da uçağımız var. :)

Eline iğne batar gibi oluyor ya eğer kendini kasarsan bu acıyı hissedersin ama kasmaz kendini esine birakirsan sivrisinek ısırığı gibi olur ;-) rahat olmak her şeyi yoluna koyar merak etmeyin ;-)

Ya işte bn cok cekiniyorm bilgece hatta evlendgm gün regl olmak ıstyrm ki bi süre birbirmze alışalmda hmn olman dıye ama malesef ıstgm olmuck glba cnkü denk gelmiyo :/ gercı 3 senedr sevglyz 9 aydırda nişanliyızda korkuyorm yınede (

Ya korkma niye korkuyorsun? Korkarsan çok acir ve cok zorlanirsin. Unutma bütün kadınlar aynı işlemden geçiyor

Dugun nezaman canim erkene al :)

canım az kaldı çok şükür gitti geçti o günler... :))

oniki gün kaldı...

Son düzenleme:
Benimde dugunum eylülde sevgililik nisanlilik derken 7 senedr birlikteyiz...ins 70 sene olur)) benimm o geceki hayalim eve gidelim yemek su birşeyler atstralim pasta mesalaa çok severim bide doğum günüm o gece...sonra gelinlikle namazlarimizi kilip duamizi edelim sonra gelinligimi cikarsn sonra malum şey... Sonrasında dusa grmk ve miss gibi bir uyku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…