Düğünde Ve Nişanda İlk Dans

bnm hayalim hep bitanemle ortak şarkımız kutupta yaz gibi-baha dır ancaak Shania Twain - You're Still The One bu da süper bi şarkı arkadaşlar :asigim:

bence yalın -hersey sensin
sensiz saadet neymiş?
ve gülbenin tesekkür ederim
askı ve sevgiyi anlatsın sarkı dramatik olmasın bence

Baba Zula dan Bır Sana birde bana :asigim: pek severim :)
Hakan Yeşilyurt Sen Aşkısın.(Ben bunu düşünüyorum )
Mariah Carey My All :asigim:
Bide Zülfü Livaneli nefesim nefesine.
Bunları çok seviyorum. vereliniortak

Slmlar,

4 yil gibi uzun süren bir mücadele, maddi ve manevi hic bir destek almadan,
kimseyi bozmadan üzmeden, ama egilip bükülmeden,kazandigimiz bu zorlu ask savasi, nihayet evlilikle süzlüyorum, bir kac hafta sonra dügünüm olacak, ve calinacak ilk dans müzigi bütün aleme hem nispet hemde askimizin büyüklügünü gösterecek,(cektiklerimizi bir allah birlir) nostalji ve cok anlamli bir sarki lazim, bana yardimci olursaniz cok sevinirim....

nalan-söz verdik

İlişkilerini resmeden her insanın bir parçası vardır.Bizde onu dikkate alarak seçmiştik :) Her çift böyle yapar.

size ait özel bir şarkı varsa bence dans müziğiniz o olsun çok daha anlamlı olur diye düşünüyorum nişandaki dans ettiğimiz şarkıyı düğünüm içinde düşünüyorum önerebileceğim şarkı ferhat göçer cennet,kutsi ilan-ı aşk bence hoş olur

bendende popüler olanlardan öneri gelsinn...bence bu sene ki düğünlerin favori şarkısı
mustafa ceceli-hastalıkta sağlıkta kesinlikle çok dinliycez....!!!diğerleri ise...;
hülya avşar-sonsuza dek
yonca lodi-emanet
yaşar - gel benimle

nalan-söz verdik
sezen aksu- hoşgeldin
dj bülent-can damarımsın.
ebru gündeş-evet (çıkış şarkısı olabilir)
bizim şarkımız ajda-dert bende derman sende
kayahan şarkıları da dans için idealdir.

giriş olarak kesinlikle deneyip karar verilmesi gerekiyor...sözlü şarkılar yarım kalabiliyor özellikle nikah yapıcaklar için yada çokk yavaş başlıo daha şarkı hareketlenmeden sahneye gelinio...benim arkadaşım melih kibar :mesaj ile nikaha giriş yapmıştı harika bir izlenim bırakmıştı kesinlikle tavsiye ederim...

giriş şarkısı falan tamamda,
insanlar 'ilk dansı' gelinle damadın yapmasına bir türlü
izin vermiyorya deli oluyorum.eşini alan pat sahneye doluyor.
bence şarkı bitene dek o alanda yalnız
gelin ve damat olmalı ve tüm gözler onları seyretmeli.:asigim:
o anın özelliği bir başka.

benim nişanımda çalan şarkı ( ben seçmiştim kaydirigubbakcemile5 )zuhal olcay pervane

ben bal arısı gibiydim senden önce
bak pervanelere döndüm seni görünce
yana yana kül olsam inan yinede senden ayrılmama
yoluna adadım ömrümü ben sensiz olamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…